kostask91 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 θελω να κανω φορματ σε ενα hp compact presario CQ56 και εψαξα για τα drivers στη σελιδα της hp , αλλα μου βγαζει πολλες επιλογες. ποια απο αυτα να κατεβασω? που βλεπω το ακριβες μοντελο ? http://www8.hp.com/us/en/support-drivers.html
TheELF Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Στο Or automatically find your products and solutions δεν σου βρίσκει το Η/Υ σου;;;;;;;;
kostask91 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 που ακριβως το λεει αυτο? εγω πατησα στην αναζητηση το μοντελο και μου εβγαλε παρα πολλες αλλες επιλογες
TheELF Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Στο λινκ που δείνεις αν πατήσεις το drivers&software από κάτω βγάζει αυτό που λέω.
isay Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 kostas αν δεν βρίσκεις αυτό που σου πρότεινε ο elf κάνε κάτι αλλο εξίσου απλό. Δες στην κάτω μεριά του υπολογιστή για κάποιο καρτελάκι που γράφει το ακριβές μοντέλο του φορητού σου. Π.χ. CQ56-154CA
kostask91 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 αα τωρα το ειδα elf. απλα θελω να κατεβασω τα drivers ωστε να τα εχω αφου κανω το φορματ , γιατι δε θα εχω ιντερνετ εκεινη τη στιγμη isay δεν αναγραφεται πουθενα απο κατω το μοντελο του λαπτοπ
isay Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Αν ακόμα δεν βρήκες το μοντέλο με την αναζήτηση δες Site: ΑΥΤΗ τη σελίδα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα