johni41 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 με συγχωρητε που δεν καθομαι να διαβασω και ρωταω απευθειας αλλα δεν υπαρχει χρονος... θελω να παρω εναν δεκτη για τα ψηφιακα καναλια για μια τηλεοραση 14" crt, την εχουμε στο υπνοδωματιο της αδερφης μου και ξεχασα εντελως να αγορασω εναν... προφανως δεν χρειαζεται να ειναι κανενα μοντελο high end μιας και η τηλεοραση ειναι παλιας τεχνολογιας.με ενδιαφερει να μην κανει κολιματα η εικονα ή ο ηχος και γενικα να δουλευει αξιοπιστα και να πιανει το τηλεκοντρολ του γιατι σε κατι γνωστους μας κανεις προσπαθεια για να αλλαξεις καναλι ευχαριστω!!!
madtaz Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Crystal Audio MICRO-HD είναι και άψογος media player!
gtsamour Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Συμφωνώ με τον προλαλήσαντα... Crystal Audio MICRO-HD. Μικρός και γρήγορος στην εναλλαγή καναλιών με άψογη εικόνα και πολλές επιλογές.
disqualified Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 σε τοσο μικρες τηλεορασεις εγω θα προτεινα δεκτη που να κουμπωνει απ ευθειας στο scart. Δυστυχως υπαρχει περιπτωση να βρεις πολυ δυσκολα καποιος αυτη τη στιγμη αλλα απο τις 19 του μηνα μαλλον θα φερει το msystem
johni41 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 ευχαριστω παιδια για την συμβουλη σας!κ γω οταν κοιταξα στο σκρουτζ το ματι μου επεσε πανω στον crystal audio.δεν με πειραζει να ειναι ξεχωριστα απο την τηλεοραση. τι λετε κ γι'αυτον? αν και ειναι πιο ακριβοςhttp://www.skroutz.gr/s/346882/Edision-Argus-Mini-Triton-SD-MPEG4.html?keyphrase=Edision+mini+triton+sd
graphist83 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Πολυ καλος, εχει και μεγαλο remote control που πιανει και καλα.
stratigos24 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Παρα πολυ καλος (αυτον εχω και ειναι πολυ αξιοπιστη η εταιρεια στο χωρο {Δανεζικη}) ειναι αυτος. Παιζει mkv κλπ τελεια. Το μονο θεματακι ειναι λιγο σε μερικους ενσωματομενους υποτιτλους που πρεπει να τους απο-ενσωματοσεις απο το αρχειο και να βαλεις τους υποτιτλους ξεχωριστα στο στικακι. Κατα τα αλλα 1080p, μικρος και γρηγορος.
johni41 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 μαλλον θα παρω τον crystall audio, λογω τιμης και καλων σχολιων
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα