Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

με συγχωρητε που δεν καθομαι να διαβασω και ρωταω απευθειας αλλα δεν υπαρχει χρονος...

θελω να παρω εναν δεκτη για τα ψηφιακα καναλια για μια τηλεοραση 14" crt, την εχουμε στο υπνοδωματιο της αδερφης μου και ξεχασα εντελως να αγορασω εναν...

προφανως δεν χρειαζεται να ειναι κανενα μοντελο high end μιας και η τηλεοραση ειναι παλιας τεχνολογιας.με ενδιαφερει να μην κανει κολιματα η εικονα ή ο ηχος και γενικα να δουλευει αξιοπιστα και να πιανει το τηλεκοντρολ του γιατι σε κατι γνωστους μας κανεις προσπαθεια για να αλλαξεις καναλι :)

ευχαριστω!!!

Δημοσ.

Συμφωνώ με τον προλαλήσαντα... Crystal Audio MICRO-HD. Μικρός και γρήγορος στην εναλλαγή καναλιών με άψογη εικόνα και πολλές επιλογές.

Δημοσ.

σε τοσο μικρες τηλεορασεις εγω θα προτεινα δεκτη που να κουμπωνει απ ευθειας στο scart. Δυστυχως υπαρχει περιπτωση να βρεις πολυ δυσκολα καποιος αυτη τη στιγμη αλλα απο τις 19 του μηνα μαλλον θα φερει το msystem

Δημοσ.

ευχαριστω παιδια για την συμβουλη σας!κ γω οταν κοιταξα στο σκρουτζ το ματι μου επεσε πανω στον crystal audio.δεν με πειραζει να ειναι ξεχωριστα απο την τηλεοραση.

τι λετε κ γι'αυτον? αν και ειναι πιο ακριβοςhttp://www.skroutz.gr/s/346882/Edision-Argus-Mini-Triton-SD-MPEG4.html?keyphrase=Edision+mini+triton+sd

Δημοσ.

Παρα πολυ καλος (αυτον εχω και ειναι πολυ αξιοπιστη η εταιρεια στο χωρο {Δανεζικη}) ειναι αυτος.

Παιζει mkv κλπ τελεια. Το μονο θεματακι ειναι λιγο σε μερικους ενσωματομενους υποτιτλους που πρεπει να τους απο-ενσωματοσεις απο το αρχειο και να βαλεις τους υποτιτλους ξεχωριστα στο στικακι. Κατα τα αλλα 1080p, μικρος και γρηγορος.

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...