Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φιλε αν θες να διαθεσεις 20€ παραπανω για να παρεις κατι πολυ καλυτερο..Το πηρα εγω και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος.

http://www.amazon.co...47805273&sr=1-2

Ωραίο αυτό. Αν δεν πάρεις αυτό τότε πάρε το Cm Storm Mid Tower Scout Case (σαν 2η επιλογή)

Δες και αυτό: http://www.amazon.co...e/dp/B0056AFBB2

Μαρέσει που έχει 2 ανεμιστήρες μπροστά, αλλά... κάπως μαζεμένω μου φαίνεται :unsure:

Δημοσ.

Δες και αυτό: http://www.amazon.co...e/dp/B0056AFBB2

M'αρεσε παρα πολυ το πως εχει τους χωρους μεσα, φαινονται ολα παρα πολυ καλης ποιοτητας κατασκευης και πολυ προσεγμενα. Το σκεφτομαι σοβαρα για το συγκεκριμενο, δεν θα ταν κακο να ξεφυγω λιγο απ'το στυλ κουτιου που μου αρεσε απο 16 εως τωρα στα 23.. :-D Το Fractal εχει πολυ ψαγμενο και σοβαρο υφακι :ph34r: :-D

• Like 1
Δημοσ.
το 1ο που μαρεσει περισσοτερο εμφανησιακα απ'ολα (μαλλον επειδη ειναι και φθηνοτερο B) )

εχει ελλειψη και το περιμενουν απο 20 του μηνος..ξερω δεν ειναι πολυ μακρια οι 5 μερες αλλα το χρειαζομαι

να ειναι αμεσα διαθεσιμο για να το παραλαβω την επομενη βδομαδα το αργοτερο! το 400R φαινεται και αυτο

πολυ καλο ομως και οριακα εντος budget!

επισης, εχει παρει κανεις σας κατι τοσο βαρυ απο αμαζον? απορω με το πως θα ρθει! περιεργο λιγο οτι θα ρθει με δωρεαν μεταφορικα στην πορτα μου :) :)

Δημοσ.

Θα έρθει στο ταχυδρομείο και θα σου έρθει ειδοποιητήριο. Από αυτά που έβαλες, και το Antec 300 είναι μια χαρά κουτί. Εφάμιλλο του Corsair 300 είναι

Σχεδόν όλα τα κουτιά καλά είναι που ειπώθηκαν (ίσως εκτός του CM Storm). Απλά από το χαμηλό Budget που σε ενδιαφέρει, το Antec 300 μάλλον είναι το καλύτερο

Δημοσ.

το 1ο που μαρεσει περισσοτερο εμφανησιακα απ'ολα (μαλλον επειδη ειναι και φθηνοτερο B) )

εχει ελλειψη και το περιμενουν απο 20 του μηνος..ξερω δεν ειναι πολυ μακρια οι 5 μερες αλλα το χρειαζομαι

να ειναι αμεσα διαθεσιμο για να το παραλαβω την επομενη βδομαδα το αργοτερο! το 400R φαινεται και αυτο

πολυ καλο ομως και οριακα εντος budget!

επισης, εχει παρει κανεις σας κατι τοσο βαρυ απο αμαζον? απορω με το πως θα ρθει! περιεργο λιγο οτι θα ρθει με δωρεαν μεταφορικα στην πορτα μου :) :)

εγω παλι δν ξερω ποσ παραγγελνουμε απο το amazon μηπωσ ξερεις :D
Δημοσ.

εγω παλι δν ξερω ποσ παραγγελνουμε απο το amazon μηπωσ ξερεις :D

συνδεεις την πιστωτικη σου με τον λογαριασμο σου στο αμαζον και χρεωνεται εκει αυτοματα

απο θεμα αξιοπιστιας δεν τιθεται ζητημα, ενδεχομενως να ειναι και το πιο αξιοπιστο ονλινε καταστημα.

επισης σε χρεωνουν μονο αφου γινει dispatch το προιον που αγορασες. οχι οπως εδω.

Δημοσ.

Θα έρθει στο ταχυδρομείο και θα σου έρθει ειδοποιητήριο. Από αυτά που έβαλες, και το Antec 300 είναι μια χαρά κουτί. Εφάμιλλο του Corsair 300 είναι

Σχεδόν όλα τα κουτιά καλά είναι που ειπώθηκαν (ίσως εκτός του CM Storm). Απλά από το χαμηλό Budget που σε ενδιαφέρει, το Antec 300 μάλλον είναι το καλύτερο

τελικα ειμαι οντως μεταξυ του antec 302 και του fractal που προτεινε ο δεινοσαυρος!

μεχρι αυριο το πρωι πρεπει να αποφασισω αν και με βλεπω να το κανω coinflip!

Δημοσ.

Πολύ καλό και το ARC. Και πιο ευρύχωρο από το Three Hundred. Είναι η ίδια ποιότητα σε μεγαλύτερη συσκευασία. Εξού και η διαφορά τιμής

(απλά δεν θέλω να το παραδέχομαι μπροστά του γιατί το παίρνει πάνω του...)

Δημοσ.

συνδεεις την πιστωτικη σου με τον λογαριασμο σου στο αμαζον και χρεωνεται εκει αυτοματα

απο θεμα αξιοπιστιας δεν τιθεται ζητημα, ενδεχομενως να ειναι και το πιο αξιοπιστο ονλινε καταστημα.

επισης σε χρεωνουν μονο αφου γινει dispatch το προιον που αγορασες. οχι οπως εδω.

αχα οκ σε ευχαριστω θελω να αγορασω το corsair 500r το εχει σε αρκετα καλυτιμη :) πληρωνω τπτ μεταφορικα??? και επισης σε ποσεσ μερεσ θα ερθει αμα το παραγγειλω??
Δημοσ.

Άμα έχει Free Super Saver Delivery ως ένδειξη και μπορείς να την επιλέξεις την ώρα της παραγγελίας ΟΧΙ. Συνήθως κάνει μία εβδομάδα από την ημέρα που γίνεται dispatched

Δημοσ.

Άμα έχει Free Super Saver Delivery ως ένδειξη και μπορείς να την επιλέξεις την ώρα της παραγγελίας ΟΧΙ. Συνήθως κάνει μία εβδομάδα από την ημέρα που γίνεται dispatched

οκ παιδια thanks και σορυ για το off topic μ :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...