oldnew Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Ενώ τα μέλη μεταξύ τους δεν πρέπει να σέβονται το ένα το άλλο ε; Τι ωραία τι καλά! Αμα το "σπίρτο" το θεωρείς αιτία διαγραφής χωρίς να λαμβάνεις υπόψιν καθόλου σε τι ισχυρισμούς απαντά οκ.. Στο κατω κατω αν προσβαλονταν ας το εγραφε ο ιδιος. Μια φιλική πρόταση: Πάρε για βοηθό σου τον kostisuk.. Μπορεί να είναι νέος αλλά εχει αποδείξει την αξία του. Anyway χωρίς ειρωνια εγώ φταίω.. Τι κάθομαι και τα γράφω αφού διαγράφονται.. Ευτυχώς αυτο είναι κάτι που διορθώνεται.
kirileman Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=nf5-Prx19ZM Πιο χαμηλά, πεθαίνεις!
Super Moderators billdanos Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Ειπε ο moderator που πρωτα απο ολα σεβετε αυτος τα μελη("Τς τς τς... Τους αλήτες!") http://www.youtube.com/watch?v=7sk-MvMyyV8 Καλή προσπάθεια αλλά δεν με προσέχεις! και ταυτόχρονα εκτείθεσαι. Επίσης για να σας επαναφερω σε τάξη:
alexzzz Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Πιο χαμηλά, πεθαίνεις! νταξ... είναι λίγο επιπέδου Σεφερλή αλλά μια αληθοφάνεια μεγάλη την έχει
kirileman Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 νταξ... είναι λίγο επιπέδου Σεφερλή αλλά μια αληθοφάνεια μεγάλη την έχει Για όλους υπάρχουν "αλήθειες", απλά μερικοί επιλέγουν να διατηρούν ένα επίπεδο. 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 νταξ... είναι λίγο επιπέδου Σεφερλή αλλά μια αληθοφάνεια μεγάλη την έχει Ο καθένας κάνει αυτό που γνωρίζει καλύτερα...
shadowlike Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Φίλε μου όμως δεν απάντησες σε τίποτα απο αυτα που έγραψα. Πεστω <διαστροφή> πεστω όπως θέλεις. Εγώ προσωπικά ομως δεν δέχομαι να πληρώσω 700 ευρώ και το κινητό μου να μην κάνει κάτι απο ολα αυτά που τα κάνει ενα κινητό των 100 ευρώ.Το θεωρώ προσβολή!Με 700 παίρνω 2 λαπτοπ. Παίρνω ενα nexus software κομενο και ραμμένο στο hardware και κάνω ολα τα παραπάνω. Αλλιώς περνω ενα nokia 8850 πανέμορφο κάνει κλήσεις στέλνει μηνύματα και δεν κολαει ποτε ακομη και αν δεν το κλείσεις για 7 χρόνια Με πολύ λιγότερα απο 700. Φιλικα παντα. ὀτι είναι πολλά τα λεφτά είναι (ακόμα και για το S3). Και εγώ δυστυχώς όσο και να το βλέπω σαν τεράστια αναβάθμιση απο το 3GS δεν είμαι διατεθειμένος να δώσω τόσα λεφτα. Το τηλέφωνο όμως εδώ που τα λέμε σε πολιτισμένες χώρες διαφημίζεται στα 200 δολάρια με 50 δολάρια 2ετές συμβόλαιο αν δε κάνω λάθος, που είναι άκρως ελκιστική σαν προσφορά, εδώ οι δικοί μας (vodafone) το έχουν (το 4) 470ευρό με 175ευρό 24μηνο πάγιο, δηλαδή έλεος. κοινώς αρχηγέ μου, θα ἐπρεπε να προσβάλεσαι με ότι και αν αγοράζες στην Ελλάδα απο ακριβά ηλεκτρονικά, αφού μόνο και μόνο το ΦΠΑ να βάλεις πληρώνεις το 1/4 της τιμής σε φόρους, για να μη μιλήσω για τις φουσκωμένες σε σχέση με άλλα κράτη τιμές.
haHa Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 νταξ... είναι λίγο επιπέδου Σεφερλή αλλά μια αληθοφάνεια μεγάλη την έχει Για όλους υπάρχουν "αλήθειες", απλά μερικοί επιλέγουν να διατηρούν ένα επίπεδο. Ο καθένας κάνει αυτό που γνωρίζει καλύτερα... Mε πρωτη διδαξα την apple και τις διαφημισεις I'm a Mac ,I am a Pc που ειναι τιγκα στα ψεμματα... Αυτο γνωριζε καλυτερα η apple, οπως λεει και ο billdanos.
kirileman Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Mε πρωτη διδαξα την apple και τις διαφημισεις I'm a Mac ' date='I am a Pc που ειναι τιγκα στα ψεμματα... Αυτο γνωριζε καλυτερα η apple, οπως λεει και ο billdanos.[/quote'] Μπα, λένε αλήθειες (έχουν μεγάλη αληθοφάνεια, έστω). Επίσης, δεν στοχοποιούν τους πελάτες του αντιπάλου, not very clever, you know? Sent from my GT-I9100 using Insomnia
haHa Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Μπα, λένε αλήθειες. Επίσης δεν στοχοποιούν τους πελάτες του αντιπάλου, not very clever, you know? Sent from my GT-I9100 using Insomnia Μαλλον τοτε εχεις διαστρεβλωμενη εικονα για την εννοια της αληθειας... Κανει δουλεια το marketing: Apple spends more on marketing than R&D https://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&v=ZtQSUgjsBXs&NR=1 Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2012 από haHa 2
kirileman Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Μαλλον τοτε εχεις διαστρεβλωμενη εικονα για την εννοια της αληθειας... Το θέμα μας δεν ήταν ποτέ (στην τελευταία σελίδα τουλάχιστον) αν αυτά τα σποτάκια λένε αλήθειες ή όχι, απλά απάντησα στο ίδιο στυλ με αυτού του Alex, νόμιζα ότι ήταν προφανές. Το θέμα μας είναι πόσο χαμηλά μπορεί να πέσει μια εταιρεία και εδώ η Σάμυ έφτασε πάτο, γιατί δε προβάλει μόνο τα πλεονεκτήματα του δικού της προϊόντος, αλλά ξεκάθαρα χλευάζει κατάμουτρα τους καταναλωτές που αγοράζουν το προϊόν του αντιπάλου. Εκεί κολλάει το not very clever γιατί ταυτόχρονα προσκαλεί τους ίδιους ανθρώπους που προσβάλει να αγοράσουν το δικό της.
smooth Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Αλήθειες θέλετε; Πάρτε..... Αθήνα-Κρήτη μέσω…. Τουρκίας προτείνουν οι νέοι χάρτες της Apple http://www.tanea.gr/ellada/article/?aid=4753582 Και λίγο χιούμορ... Από το newsbeast.gr Οι πατέντες της Apple σκοτώνουν το Star Trek! Παρωδία μας δείχνει τι θα γινόταν αν η Apple υπήρχε στον κόσμο του Star Trek Ενώ οι καταναλωτές ακόμα προσπαθούν να αναλογιστούν τις επιπτώσεις του αποτελέσματος της δικαστικής διαμάχης της Apple με την Samsung, ένα νέο viral video που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο μας δείχνει τι θα μπορούσε να συμβεί στον κόσμο του Star Trek εάν η Apple διεκδικούσε τα δικαιώματα των τεχνολογιών του διαστημοπλοίου Enterprise. Το video προβλέπει έναν ζοφερό κόσμο για το Enterprise, αφού τα βασικά χαρακτηριστικά του σκάφους έχουν καταργηθεί λόγω των πατεντών της Αμερικάνικης εταιρείας. Χωρίς τις οθόνες αφής, χωρίς την φωνή του Data ακόμα και χωρίς τα Escape (i)Pods, το Enterprise δεν έχει καμία ελπίδα απέναντι στους εχθρούς του. http://www.youtube.com/watch?v=N8_INWR65ho 2
Dakonblackblade Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 κατα βάθος θες ένα laptop αλλά δε θες να το παραδεχθείς για τον ίδιο διεστραμένο λόγο που επιθυμείς να βάλεις keyboard και mouse σε κινητό...τον οποίο φυσικά και καταλαβαίνω απόλυτα αλλά προσωπικά έχω ξεπεράσει αφού πλέον κοιτάω απλά να κάνω τη δουλειά μου χωρίς να περνάω ώρες κάνοντας customies. κοινώς περι ορέξεως, ἀλλοι θέλουν να χρησιμοποιούνε το κινητό τους σαν laptop και άλλοι θέλουν απλά ένα smart phone που το hardware να δένει αρμονικά με το software .Απο τη στιγμή που υπάρχει τέτοιο fragmentation στο android το οποίο έχει και τα καλά του φυσικά, δεν μπορεί να υπάρξει εναρμονισμός hardware-software ( μη τα θέλουμε όλα δικά μας). Το IOS βγαίνει κομμένο ραμμένο για το hardware της apple και εκεί είναι το κλειδί της επιτυχίας. Την ίδια λογική έχει και η Mercedes που βάζει radio-cd σε αμάξι 40Κ και όχι ένα ηχοσύστημα της προκοπής με usb. Λογικό? Φαντάζομαι και η Mercedes θα λέει τι ώραία που εναρμονίζεται η λεπτή σχισμή με το εσωτερικό και πως η usb έξοδος δεν συνάδει με τη λογική της εταιρείας. Το κλειδί της επιτυχίας της Apple είναι το design στα Ipod , το Iphone που ήταν κάτι νέο και αποκει πήρε το δρόμο της. Τα υπόλοιπα είναι μαρκετινίστικα κόλπα. Και έχει πλάκα που το ''αρμονικά'' το έχει πάρει copyright η Apple ενώ φαντάζομαι τα άλλα λειτουργικά είναι δύστροπα. Τεσπα, το θέμα είναι από την προσωπική μου εμπειρία πως όποιος χρήστης θέλησε να κάνει μια λογική χρήση του τηλεφώνου του σε ''αρμονική'' συνεργασία με το πισί του και την τηλεόραση και δεν ξέρω τι άλλο , πέταξε το iphone , πήγε Android και είναι χαρούμενος. Μιλάμε για 3 στα 3 προς το παρόν στην παρέα και συνεχίζουμε δυνατά. Βέβαια το iphone για να το αφήνεις στο τραπέζι είναι μια χαρά.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες... Major security vulnerability in some Samsung phones could trigger factory reset via web page http://www.androidcentral.com/major-security-vulnerability-samsung-phones-could-trigger-factory-reset-web-browser
Super Moderators billdanos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=nf5-Prx19ZM Το θεωρούσα ελεεινό μέχρι πριν λίγο που είδα πως υπάρχουν και χειρότερα... http://www.youtube.com/watch?v=WlsahuZ_4oM&sns=em
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα