oldnew Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 τέτοιο μέγεθος είναι δωρεάν ; Και αν αφού ανεβασεις 170 giga στο icloud αποφασίσεις να αλλάξεις πλατφόρμα, γιατί κρίνεις τοτε ότι οι άλλες ειναι καλύτερες, τον ειπιες... Σε έχει δέσει πληρως στο οικοσύστημα της οπότε οσα δε φτάνει η αλεπού τα κανει κρεμασταρια και κάθεσαι και γραφεις για το ποσο ανώτερό ειναι το οικοσύστημα και ποσο ποιο άνετα δουλεύεις... Εδω μιλαμε δεν αγοραζεις, το παντρεύεσαι.. Ποιο ευκολα στο τέλος παίρνεις διαζύγιο απο τη γυναίκα παρα απο την apple... Προσωπικα παντα διαλέγω universal υπηρεσίες ώστε παντα να εχω δικαίωμά στην επιλογή. Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App 1
qsis Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Μα δεν τσακωνόμαστε! Περιγράφει ο καθένας γιατί του αρέσει περισσότερο το ένα σε σχέση με το άλλο. Όταν στήνεις ένα account σε μια νεα συσκευή android' date=' το οποίο το είχες και πριν σε άλλη, σου ξεκινά με τυχαίο τρόπο κάθε φορά την αυτόματη εγκατάσταση μερικών εφαρμογών που είχες παλιότερα. Τις άλλες πρέπει να τις αναζητήσεις ξανά στο store (προφανώς όσες είχες αγοράσει τις κατεβάζεις πάλι free).[/quote'] Δεν είναι έτσι , δε χρειάζεται να ψάξεις απολύτως τίποτα Sent from my Galaxy Nexus using Insomnia
george04 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 την τεχνολογια LTE 2 τσιπακια σε ενα οντως η Samsung το εκανε πρωτη !!! και τωρα το εχει και το Iphone 5 ...
oldnew Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 την τεχνολογια LTE 2 τσιπακια σε ενα οντως η Samsung το εκανε πρωτη !!! και τωρα το εχει και το Iphone 5 ... Ότι η samsung έχει σημερα τρομερή τεχνολογία δεν το αμφισβητεί ούτε η apple. Αλλιώς δε θα έφτιαχνε τσιπάκια ακόμα στα εργοστάσιά της όταν ειναι στα δικαστηρια.. Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App
slammingr Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δεν επεσες και πολυ εξω: Αντι για 3η θεση να βολοδερνει το android οπως ανεφερες, ειναι με διαφορα στην πρωτη θεση: http://www.bgr.com/2...m-falls-behind/ http://www.engadget....artphone-share/ Μαλιστα στην Αμερικη , android και ios συσκευες εχουν παρομοιες τιμες, υπαρχουν μοντελα και στις 2 πλατφορμες απο 0-$199. (γιατι εκει σχεδον ολοι παιρνουν με συμβολαιο κινητο) Ακομα αν δεις τα αμερικανικα reviews , γραφουν σαν τιμη πωλησης αυτην με συμβολαιο και αυτες τις τιμες συγκρινουν. Μαλιστα υπαρχουν μερικα android που παιζουν στα $249,ενω η top iOS συσκευη ειναι παντα στα $199 (τωρα το iPhone 5) και οι αλλες ειναι στα $99 (iPhone 4s) και $0 (iPhone 4). ------------------------------------------- Αντιθετα, στα tablets που το android εχει σαφες πλεονεκτημα τιμης στην Αμερικη(σε αντιθεση οπως ειδαμε με τα smartphones που στην Αμερικη παιζουν στην ιδια τιμη), δεν εχει καταφερει να πλησιασει το iOS σε market share. Εκει η αγορα προτιμαει iOS συσκευες σε αντιθεση με τα smartphones που εχει σαφη προτιμηση προς τις android συσκευες. ολα τα ακυρα εδω...εσυ δηλαδή στην ελλάδα όταν δίνεις 100 ευρώ για δύο κινητά τελείως διαφορετικής αξίας, σου κάνουν το ίδιο συμβόλαιο με το ίδιο παγιο; Εγω εχω 40giga τσάμπα στο dropbox (με κολπάκια παντα) και ανάθεμα και αν εχω χρησιμοποίησει τα 5.. Χρησιμοποιω τα 50giga του sgs2 (16+32) συνήθως. Τι ταχύτητες έχετε εσείς και έχετε κανει το cloud σκληρό δισκο; Η λογική του cloud δεν έχει καμία σχεση με σκληρό. Ειναι για άλλη χρηση. Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App ερωτηση φιλικά, εσυ 40 GB πως εφτασες με κολπάκια; εγω με φοιτητηκο account και κολπάκια και quest, και δεν μου δίνει παραπάνω απο 25....
oldnew Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 ερωτηση φιλικά' date=' εσυ 40 GB πως εφτασες με κολπάκια; εγω με φοιτητηκο account και κολπάκια και quest, και δεν μου δίνει παραπάνω απο 25....[/quote'] Το εξηγω στο εδω site, οπου εδινα οδηγίες πως γίνεται. Αν ψαξεις θα το βρεις. Αλλα αφού θες να μάθεις: Πλαστο φοιτητικο email (απο google δεν εχω καμία άκρη) 32 fake λογαριασμους ως afilitate απο linux image που ετρεχα σε virtual box μέσα απο win.. κλπ Μπορεί να ακούγεται αγγούρι αλλα ειναι δουλεια 30 λεπτών αμα ξέρεις τι κανεις. Edit.. 25 και κάτι εχω.. Ειχα ξεχάσει ότι διαγράφηκαν αλλα τόσα .. Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App
markos9 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 για ονομα του θεου ας μαζεψει καποιος τους χειτερ εδω μεσα.....οι περισσοτεροι δεν εχουν δει ποτε τους iphone '
margaritagr Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Το Imessage μ εχει βολεψει κι εμαν παρα πολυ. Το θετικο του σε σχεση με το viber ειναι οτι σου δειχνει οτι ο αλλος πληκτρολογει, και σ ενημερωνει αν το μηνυμα σου εχει παραδοθει, αλλα και εαν εχει διαβαστε Sent from my new iPad using Insomnia
headachegr Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Και αν αφού ανεβασεις 170 giga στο icloud αποφασίσεις να αλλάξεις πλατφόρμα, γιατί κρίνεις τοτε ότι οι άλλες ειναι καλύτερες, τον ειπιες... Σε έχει δέσει πληρως στο οικοσύστημα της οπότε οσα δε φτάνει η αλεπού τα κανει κρεμασταρια και κάθεσαι και γραφεις για το ποσο ανώτερό ειναι το οικοσύστημα και ποσο ποιο άνετα δουλεύεις... Εδω μιλαμε δεν αγοραζεις, το παντρεύεσαι.. Ποιο ευκολα στο τέλος παίρνεις διαζύγιο απο τη γυναίκα παρα απο την apple... Προσωπικα παντα διαλέγω universal υπηρεσίες ώστε παντα να εχω δικαίωμά στην επιλογή. Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App Με το iTunes Match, ουσιαστικα δεν ανεβαζεις τιποτα. "Ταιριάζεις" το music library σου και ανεβαζεις μονο οσα τραγουδια δεν βρισκει ηδη στους server. τέτοιο μέγεθος είναι δωρεάν ; Οχι, δεν ειναι δωρεαν. ειναι 25$ το χρονο για να χρησιμοποιήσεις το Match, και ο περιορισμος ειναι στα τραγουδια (25.000 οτι ποιοτητα και να ειναι, οποτε μπορει να ανεβει αρκετα η χωριτικοτητα). Oποτε θελεις να κλεισεις την υπηρεσια, το κανεις και σου μενουν εννοειται τα τραγουδια στο iTunes, με τη διαφορα οτι ειναι πλεον ΟΛΑ DRMfree. Δεν χανεις τιποτα. Προσωπικα δε μου φαινεται για άδικο "διαζύγιο" αλλα περι ορεξεως... Οι υπολοιπες Cloud υπηρεσιες ειναι δωρεαν (5GB) αλλα οι φωτογραφιες που αποθηκευονται στο stream κλπ κλπ εξαιρουνται απο τον διαθεσιμο χωρο.
oldnew Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Με το iTunes Match' date=' ουσιαστικα δεν ανεβαζεις τιποτα. "Ταιριάζεις" το music library σου και ανεβαζεις μονο οσα τραγουδια δεν βρισκει ηδη στους server. Οχι, δεν ειναι δωρεαν. ειναι 25 το χρονο για να χρησιμοποιήσεις το Match, και ο περιορισμος ειναι στα τραγουδια (25.000 οτι ποιοτητα και να ειναι, οποτε μπορει να ανεβει αρκετα η χωριτικοτητα). Oποτε θελεις να κλεισεις την υπηρεσια, το κανεις και σου μενουν εννοειται τα τραγουδια στο iTunes, με τη διαφορα οτι ειναι πλεον ΟΛΑ DRMfree. Δεν χανεις τιποτα. Προσωπικα δε μου φαινεται για άδικο "διαζύγιο" αλλα περι ορεξεως... Οι υπολοιπες Cloud υπηρεσιες ειναι δωρεαν (5GB) αλλα οι φωτογραφιες που αποθηκευονται στο stream κλπ κλπ εξαιρουνται απο τον διαθεσιμο χωρο.[/quote'] Μπραβω ναι τώρα θυμάμαι πως δουλεύει το match. Έτσι απο περιέργειά, τι χρηση κάνεις; γιατί ποτε δεν τα καταλαβα αυτά. Ας πουμε οτι είσαι καπου εξω πχ παραλία και θες να ακούσεις mp3. Χαλας data για αυτό το λόγο; Και αν ναι, ποσα έχεις κάθε μήνα; Δεν ειναι ειρωνικη η ερώτηση. Προσπαθω να καταλάβω. Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App
Nerven Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δείτε βίντεο να γελάσετε! http://www.youtube.com/watch?v=rdIWKytq_q4 1
oldnew Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δείτε βίντεο να γελάσετε! http://www.youtube.com/watch?v=rdIWKytq_q4 Αυτό έχει μπει ισα με 10 φορές ηδη.. Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App
headachegr Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Μπραβω ναι τώρα θυμάμαι πως δουλεύει το match. Έτσι απο περιέργειά, τι χρηση κάνεις; γιατί ποτε δεν τα καταλαβα αυτά. Ας πουμε οτι είσαι καπου εξω πχ παραλία και θες να ακούσεις mp3. Χαλας data για αυτό το λόγο; Και αν ναι, ποσα έχεις κάθε μήνα; Δεν ειναι ειρωνικη η ερώτηση. Προσπαθω να καταλάβω. Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App εαν δεν εχεις wifi, ναι, θα χαλασεις data. Μπορεις να κανεις είτε streaming ειτε να κατεβασεις το/τα τραγουδι/α που θελεις να ακουσεις ή/και τις playlists σου (και τις genius). Οταν φτιαχνεις το Library στο pc η στο Mac, εαν εχεις γραφτει στην υπηρεσια, τα ανεβαζει αυτοματα στο Cloud, χωρις να κανεις απολυτως τιποτα (αρκει να ειναι σωστα τα tags, βρισκει μονο του μετα covers κλπ). εγω εχω 350MB Data Plan και δεν το εχω καταναλωσει ποτε ολο. Βεβαια την "βαρυα" δουλεια την κανω μεσω wifi (οταν θελω να κατεβασω ολοκληρες Playlists). Εαν θελεις να ακουσεις μουσικουλα ομως, δεν θελεις μεγαλο data plan για το streaming.
oldnew Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 εαν δεν εχεις wifi' date=' ναι, θα χαλασεις data. Μπορεις να κανεις είτε streaming ειτε να κατεβασεις το/τα τραγουδι/α που θελεις να ακουσεις ή/και τις playlists σου (και τις genius). Οταν φτιαχνεις το Library στο pc η στο Mac, εαν εχεις γραφτει στην υπηρεσια, τα ανεβαζει αυτοματα στο Cloud, χωρις να κανεις απολυτως τιποτα (αρκει να ειναι σωστα τα tags, βρισκει μονο του μετα covers κλπ). εγω εχω 350MB Data Plan και δεν το εχω καταναλωσει ποτε ολο. Βεβαια την "βαρυα" δουλεια την κανω μεσω wifi (οταν θελω να κατεβασω ολοκληρες Playlists). Εαν θελεις να ακουσεις μουσικουλα ομως, δεν θελεις μεγαλο data plan για το streaming.[/quote'] Να σου πω κάτι χωρίς ίχνος ειρωνείας ασχέτως πως θα το πάρεις; Το ξέρεις ότι μπορείς να πάρεις μια android συσκευή (ακόμα και φθηνη πχ 200€) να του βαλεις μια 64giga κάρτα (υπάρχουν πλεον) και να έχεις παντα και ακαριαία τη μουσική σου παντου; Προσωπικα mp3 ακουω συνήθως όταν κάνω joking οπότε κάτι τέτοιο δε με βολευει. Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App
dolph Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Να ρωτήσω κάτι; Υπάρχει Android που να είναι αντίστοιχα σταθερό και καλό με το i-phone 5 ΚΑΙ να μην είναι παντόφλα; Άκουγα συνέχεια για το SGSIII και όταν το είδα μπροστά μου ρώτησα ποιά είναι η έκδοση σε συσκευή τηλεφώνου - τόσο μεγάλο μου φάνηκε. Κοινώς, αν θέλει κάποιος ένα πολύ καλό τηλέφωνο (και όχι κάτι μεταξύ σε netbook και pad), τί θα προτείνατε που θα ανταγωνιζόταν άξια ένα i-phone; Υπενθυμίζω ότι έχω Blackberry, δεν είχα ποτέ μου i-phone και ετοιμάζομαι να το πάρω τώρα (αν δεν πειστώ ότι υπάρχει καλύτερη εναλλακτική λύση - σε μέγεθος τηλεφώνου πάντα).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα