Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για να καταλάβω: Το iOS και οι εφαρμογές του δεν έχουν κάτι παραπάνω από το Android. Λιγότερο ίσως να έχουν, λόγω της κλειστής πολιτικής της apple. Το θέμα είναι ότι οι εφαρμογές αυτές κάνουν κάτι με διαφορετικό τρόπο; Πιο φιλικό στο χρήστη ξερωγώ; Με καλύτερα sliding effects? eyecandy? Το iMessage που λέγατε πριν... τι παραπάνω έχει ή κάνει από το whatsapp ή το GO sms pro ή το google talk ή το viber? Λες ότι με το imessage επικοινωνείς δωρεάν με τους φίλους σου και έχεις γλυτώσει ένα σωρό λεφτά (οι οποίοι έχουν iphone φυσικά, διότι το imessage δεν είναι cross platform). Απεναντίας το whatsapp ή το viber παίζουν σε όλες τις android/ios/blackberry/windows mobile/nokia symbian συσκευές άρα τα χρησιμοποιεί περισσότερος κόσμος..

• Like 1
  • Απαντ. 520
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ναι δίκιο έχεις με κατάλαβες... Προφανώς και εσύ δεν έχεις κάνει ποτέ restore το account σου σε android συσκευή, για να δεις την γλύκα όταν πάει να σου επαναφέρει τα apps που είχες... :P

εχω κανει restore φιλε μου και ηταν μια χαρα. Εσυ τι προβλημα αντιμετωπισες;;;

Μα δεν τσακωνόμαστε! Περιγράφει ο καθένας γιατί του αρέσει περισσότερο το ένα σε σχέση με το άλλο. Όταν στήνεις ένα account σε μια νεα συσκευή android, το οποίο το είχες και πριν σε άλλη, σου ξεκινά με τυχαίο τρόπο κάθε φορά την αυτόματη εγκατάσταση μερικών εφαρμογών που είχες παλιότερα. Τις άλλες πρέπει να τις αναζητήσεις ξανά στο store (προφανώς όσες είχες αγοράσει τις κατεβάζεις πάλι free).

Αν πας στο Google Store στις εφαρμογες μου σου εχει λιστα με ολες τις εφαρμογες που εχεις κατεβασει/αγορασει οποτεδηποτε. Εγκατασταση σου κανει αυτες που ειχες Εγκαταστημενες πριν το restore.

Δημοσ.

Μα δεν τσακωνόμαστε! Περιγράφει ο καθένας γιατί του αρέσει περισσότερο το ένα σε σχέση με το άλλο. Όταν στήνεις ένα account σε μια νεα συσκευή android' date=' το οποίο το είχες και πριν σε άλλη, σου ξεκινά με τυχαίο τρόπο κάθε φορά την αυτόματη εγκατάσταση μερικών εφαρμογών που είχες παλιότερα. Τις άλλες πρέπει να τις αναζητήσεις ξανά στο store (προφανώς όσες είχες αγοράσει τις κατεβάζεις πάλι free).[/quote']

Υπαρχει το titanium backup που τις περνας σε 1 λεπτο με ενα restore, δεν χρειαζεται να μπεις στο market

Αποστολή από το GT-I9000 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Και για να τελειωνουμε με το παραλληρημα.

1) Ο καθενας ας αγορασει οτι του αρεσει και αναλογα με τα χρηματα που διαθετει.

2) Το να υποβαθμιζει ομως τα προϊοντα του ανταγωνισμου ειτε λογω αγνοιας ειτε λογω "κολληματος" και να γραφει ανακριβιες ειναι Λαθος.

3) Δεν ειμαστε μετοχοι των εταιριων παψτε την φανατιλα λες και ειναι οι ομαδες ποδοσφαιρου σας.

*Και εγω υποστηριζα την Microsoft αλλα πηρα android κινητο γιατι τοτε ηταν καλυτερα (Για WP7.5 και μετα δεν εχω αποψη). Αν με πεισει στο μελλον η apple ή η Microsoft οτι αξιζουν τα χρηματα μου θα παρω προϊοντα τους. Οχι γιατι ειμαι fun* αλλα γιατι ταιριαζουν καλυτερα στις αναγκες μου.

edti:fan :rolleyes:

Δημοσ.

Υπαρχει το titanium backup που τις περνας σε 1 λεπτο με ενα restore, δεν χρειαζεται να μπεις στο market

..και μάλιστα offline, πολύ πιο γρήγορα, με τα δεδομένα και τις παραμέτρους της κάθε εφαρμογής σωζμένες.

και επιτέλους: Είναι fan όχι Fun. Fanboy όχι Funboy.

Δημοσ.

Για να καταλάβω: Το iOS και οι εφαρμογές του δεν έχουν κάτι παραπάνω από το Android. Λιγότερο ίσως να έχουν, λόγω της κλειστής πολιτικής της apple. Το θέμα είναι ότι οι εφαρμογές αυτές κάνουν κάτι με διαφορετικό τρόπο; Πιο φιλικό στο χρήστη ξερωγώ; Με καλύτερα sliding effects? eyecandy? Το iMessage που λέγατε πριν... τι παραπάνω έχει ή κάνει από το whatsapp ή το GO sms pro ή το google talk ή το viber? Λες ότι με το imessage επικοινωνείς δωρεάν με τους φίλους σου και έχεις γλυτώσει ένα σωρό λεφτά (οι οποίοι έχουν iphone φυσικά, διότι το imessage δεν είναι cross platform). Απεναντίας το whatsapp ή το viber παίζουν σε όλες τις android/ios/blackberry/windows mobile/nokia symbian συσκευές άρα τα χρησιμοποιεί περισσότερος κόσμος..

Εγω χρησιμοποιώ μονάχα το iMessage για όλα (SMS, mms, iMessages) και αυτόματα το στέλνει με το κατάλληλο format (με προτεραιότητα στο iMessage γιατι δεν σε χρεώνει). Αυτο ειναι που το κάνει ξεχωριστό. Κατ' επέκταση, όταν μου στέλνουν ένα μνήμα, (εκτός των SMS όμως αυτο) μπορω να το διαβάσω σε όλες μου τις συσκευές και να συνεχίσω την κουβέντα απο κει.

Οι περισσότερες εφαρμογές αλλά και ολόκληρο το iOS, ειναι πιο φιλικό στον χρήστη, ναι, και η διαφορά είναι στις λεπτομέρειες, όχι στις γενικές ιδιότητες/δυνατοτητες

• Like 1
Δημοσ.

5) Οσο για σταθεροτητα η μελετη να παει στα σκουπιδια παρακαλω!!! Να ρωτησουμε ενα Apple funboy καλυτερα.....

Αυτό ακριβώς είναι αυτή η μελέτη. Έχει γίνει από εταιρεία στην οποία έχει επενδύσει... η Google.

'Nough said.

• Like 1
Δημοσ.

Εγω χρησιμοποιώ μονάχα το iMessage για όλα (SMS, mms, iMessages) και αυτόματα το στέλνει με το κατάλληλο format (με προτεραιότητα στο iMessage γιατι δεν σε χρεώνει). Αυτο ειναι που το κάνει ξεχωριστό. Κατ' επέκταση, όταν μου στέλνουν ένα μνήμα, (εκτός των SMS όμως αυτο) μπορω να το διαβάσω σε όλες μου τις συσκευές και να συνεχίσω την κουβέντα απο κει.

Οι περισσότερες εφαρμογές αλλά και ολόκληρο το iOS, ειναι πιο φιλικό στον χρήστη, ναι, και η διαφορά είναι στις λεπτομέρειες, όχι στις γενικές ιδιότητες/δυνατοτητες

Όταν λες με προτεραιότητα στο imessage τι εννοείς. Γράφεις το μήνυμα, πατάς αποστολή και μετά;

Δημοσ.

Όταν λες με προτεραιότητα στο imessage τι εννοείς. Γράφεις το μήνυμα, πατάς αποστολή και μετά;

Εννοώ ότι γράφω το μηνυμα, πατάς αποστολή και το στέλνει σαν iMessage. Στην πορεία της αποστολής (αυτα τα 1-2 δευτερόλεπτα) εάν αναγνωρήσει ότι ο παραλήπτης δεν έχει iMessage, το στέλνει σαν SMS, mms κλπ. Ειναι ίδια η εφαρμογή που στέλνω μηνυματα πλέον, ότι μηνυμα και να θέλω να στείλω.

• Super Moderators
Δημοσ.

Αυτό ακριβώς είναι αυτή η μελέτη. Έχει γίνει από εταιρεία στην οποία έχει επενδύσει... η Google.

'Nough said.

Και φαντάσου πως έχεις άπειρες εκδόσεις του android σε άπειρες συσκευές με διαφορετικά specs, αναλύσεις οθόνης κλπ κλπ! :ph34r:

• Super Moderators
Δημοσ.

Δηλαδη για να καταλαβω για εμενα που δνε ειχα ποτε μου smartphone μου προτεινεται το S3 εναντι του iPhone 5 σωστα?

Εξαρτάται ποιους ρωτάς! :P

• Like 1
Δημοσ.

Δεν νομίζω να έχει κανείς νεύρα από το iphone, εν αντίθεση με πολλά από τα υπόλοιπα κινητά.

Μια χαρά κατάφερνε να μου σπάει τα νεύρα.

Και αυτό και το iPad.

Δημοσ.

Απορώ αν όταν είστε σε ένα τραπεζι με φίλους είτε με iPhone είτε με galaxy είτε άλλο κινητο, κάνετε έτσι..

Έλεος..

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...