NOTIOS1981 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Ακομα δεν μου απαντησατε ομως τι κανετε παραπανω; Εγω σας ειπα τι κανω και μαλιστα πανευκολα χωρις καν να χρειαστει να τρεξω καποιο app. Δεν νομιζω με το ηλιθιο χιουμορακι να νομιζετε οτι επιχειρηματολογητε. Βγηκαν 10 λογοι για να μην παρει καποιος iphone και ενα κειμενο τι μπορει να κανει καποιος πιο ευκολα με android. Δεν μας ειπε κανεις τι παραπανω κανει με το apple που δεν θα το κανει με android Τελικα μαλλον η πλειονοτητα απλα το περνουν γιατι ειναι ασχετοι ή θελουν να πουλησουν μουρη. Σιγουρα θα υπαρχει και μια μεριδα που θεωρει πραγματικα οτι ειναι οτι τους χρειαζεται αλλα αυτοι δεν πρεπει να ξεπερναν το 10%
headachegr Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Να σοβαρευτούμε λίγο ε! Μια φορά πληρώνεις ένα μουσικό κομμάτι ή μια εφαρμογή ή μια ταινία, άσχετα με το σε ποια συσκευή θα το χρησιμοποιήσεις. Με ΕΝΑΝ λογαριασμό στο itunes είναι συνδεδεμένα όλα. Επίσης αν το "πλεονέκτημα" του android είναι πως μπορείς να κατεβάζεις ευκολότερα παράνομα λογισμικό, μουσική και ταινίες, πάω πάσο αλλά δεν χρειάζεται να τα παντρεύετε όλα αυτά με διάφορες σάλτσες για να δικαιολογηθείτε. Και αυτό ακριβώς το χαρακτηριστικό του android έχει κάνει τους σοβαρούς developers να μην ασχολούνται πολύ μαζί του... Επίσης και γω ασύρματα τυπώνω στον εκτυπωτή μου από τις ios συσκευές αφού έχει air print! Ούτε ΚΑΝ AirPrint enabled printer δεν θέλεις πια αφού μπορείς (με δεκάδες apps) να εντυπώσεις σε οποιονδήποτε (networked) printer.
oldnew Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Κοίτα' date=' λίγα και όμορφα τα λόγια σου περί νοημοσύνης κλπ γιατι θα γίνουμε κ0λ0ς εδω και δε θα σ'αρεσει, πίστεψε με!! Όπως είπα και πάνω, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ έβγαλα το συμπέρασμα ότι δεν εχεις δει στη ζωή σου ποτε Mac ή iPhone. Σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να ψάξω τι διάολο έγραφες 48χρονια πριν για τις καμπάνες της αναγέννησης. Εάν είχες και εχεις iPhone πως ακριβώς βγάζεις το συμπέρασμα δηλαδή ότι δεν μπορείς να δεις ταινια και ότι πρέπει όλα να τα πληρώνεις? σιγά το integration? τι ακριβώς υπάρχει παντού? το face time ή το iMessage? ή το iCloud? αλλα μη μου πεις, εσύ εχεις iPhone και κανείς ακόμα backup και sync έτσι? Δεν θα συνεχίσω την αντιπαράθεση μεταξύ μας, γιατι δε γουστάρω να το γυρνάω σε προσωπικο επίπεδο. Εάν θέλεις να κάνουμε συζήτηση σε προσωπικο επίπεδο, στείλε pm[/quote'] Φασκεις και αντιφασκεις συνεχώς. Δε θες προσωπικες αντιπαραραθεσεις , αλλα έκανες quote ότι εγραφα παραπάνω με προσβλητικά σχολια, γράφοντας ασυναρτησίες και χωρίς να απαντας σε ΤΙΠΟΤΑ απο οσα γραφω. Γραφω ότι δε μπορείς να δεις ταινία στο iphone; Εγω γραφω ότι θέλει μετατροπή σε συμβατή μορφη όταν δεν ειναι. Επίσης γραφω ότι ειναι τόσο απλο φυσικό και αυτονόητη διαδικασία που σε οποίον το πρότεινα κανεις δεν το έκανε. Το παράδειγμα ειναι εντελώς αληθινό. Ότι πρέπει να πληρώνεις τα παντα στο iphone ειναι δεδομένο. Μπορείς να βαλεις σπασμένη εφαρμογή χωρις jb; Αμα μπορείς πεστο εσι ο ειδικός να το μάθουμε. Εφαρμογές τυπου δωρεαν μυνηματα υπάρχουν πολλες. Ότι εσι έμαθες αυτή που σου έδωσε η apple και δεν ξέρεις καμία άλλη ειναι δικο σου προβλημα. Μιλας για icloud λες και δεν υπάρχει dropbox. Σχεδόν ολες οι εφαρμογές το υποστηρίζουν. Αλλα έχεις πληρη αγνοία. Γραφεις για imac κλπ Νομίζεις ότι είσαι ο τυπικός χρήστης; Ο μέσος χρήστης δεν έχει imac. Εσι είσαι ενας κλασικος apple χρήστης που έχεις μετατραπεί σε φανμποι και δεν έχεις ιδέα τι υπάρχει περα απο το οικοσύστημα της apple. Ακόμα περιμένω να μαθω γιατί ο κόσμος αγοραζει ακριβα android.. Ειμαι βέβαιος θα γελάσουμε πάλι. Edit, ότι μπορω να εκτυπωσω με print server απο το iphone δεν το ηξερα.. Μπορεί να έχεις δίκιο. Κατσε να το δοκιμάσω.. Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App
headachegr Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Ακομα δεν μου απαντησατε ομως τι κανετε παραπανω; Εγω σας ειπα τι κανω και μαλιστα πανευκολα χωρις καν να χρειαστει να τρεξω καποιο app. Δεν νομιζω με το ηλιθιο χιουμορακι να νομιζετε οτι επιχειρηματολογητε. Βγηκαν 10 λογοι για να μην παρει καποιος iphone και ενα κειμενο τι μπορει να κανει καποιος πιο ευκολα με android. Δεν μας ειπε κανεις τι παραπανω κανει με το apple που δεν θα το κανει με android Τελικα μαλλον η πλειονοτητα απλα το περνουν γιατι ειναι ασχετοι ή θελουν να πουλησουν μουρη. Σιγουρα θα υπαρχει και μια μεριδα που θεωρει πραγματικα οτι ειναι οτι τους χρειαζεται αλλα αυτοι δεν πρεπει να ξεπερναν το 10% Μα φίλε, δεν ειναι το θέμα ότι κανεις κάτι παραπάνω ή λιγότερο!! ειναι το πως το κανείς και τι βολεύει τον καθένα. Αλλα τι στιγμή που πλέον υπάρχουν συσκευές όπως το Note, ειναι τουλάχιστον κουτό να υποστηρίζεις ότι κάποιος παίρνει iPhone για μούρη. Το Note γιατι το παίρνουν δηλαδή? η το ONE ή το S3? για το μικρό και διακριτικό τους μέγεθος?
oldnew Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Μα φίλε' date=' δεν ειναι το θέμα ότι κανεις κάτι παραπάνω ή λιγότερο!! ειναι το πως το κανείς και τι βολεύει τον καθένα. Αλλα τι στιγμή που πλέον υπάρχουν συσκευές όπως το Note, ειναι τουλάχιστον κουτό να υποστηρίζεις ότι κάποιος παίρνει iPhone για μούρη. Το Note γιατι το παίρνουν δηλαδή? η το ONE ή το S3? για το μικρό και διακριτικό τους μέγεθος?[/quote'] Τα παίρνουν αυτά για μούρη; Πλαστικά ειναι όλα. Και μενα αμα με ρωτήσεις απο design προτιμω το μεταλο και γυαλί του iphone. Αν υπηρχε σε android πιθανών να τα προτιμουσα. Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App 1
NOTIOS1981 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Να σοβαρευτούμε λίγο ε! Μια φορά πληρώνεις ένα μουσικό κομμάτι ή μια εφαρμογή ή μια ταινία, άσχετα με το σε ποια συσκευή θα το χρησιμοποιήσεις. Με ΕΝΑΝ λογαριασμό στο itunes είναι συνδεδεμένα όλα. Επίσης αν το "πλεονέκτημα" του android είναι πως μπορείς να κατεβάζεις ευκολότερα παράνομα λογισμικό, μουσική και ταινίες, πάω πάσο αλλά δεν χρειάζεται να τα παντρεύετε όλα αυτά με διάφορες σάλτσες για να δικαιολογηθείτε. Και αυτό ακριβώς το χαρακτηριστικό του android έχει κάνει τους σοβαρούς developers να μην ασχολούνται πολύ μαζί του... Επίσης και γω ασύρματα τυπώνω στον εκτυπωτή μου από τις ios συσκευές αφού έχει air print! 1) πρωτα απο ολα ποιος σου ειπε οτι καποιος απαραιτητα αναπαραγαγει παρανομομο λογισμικο ή content. Επειδη καποιος αγοραζει μουσικη εκτος απο το iTunes δεν ειναι παρανομος. 2) Ανακαλυψατε το cloud οταν το android απο την μανα του κανει store τα e-mail,Documents, Software , επαφες, tasks , ημερολογιο κτλ πανω στο accounτ σας. Αλλη μια αντιγραφη της apple εναντι της google. 3) Ακομα και να δεχτω οτι καποιος οντως το κανει για λογους παρανομιας ειναι λογος για μενα να μην παρω android;;;; Δεν αγωραζω μετοχες της google για να με νοιαξει 4) Για τα apps και τους developers νομιζω οτι παρα τις γκρινιες μια χαρα κυκλοφορουν απειρα apps. υ.γ. Ξεχασατε να αναφερετε και την ερευνα που δημοσιευτηκε οτι τα iOS apps κρασαρουν πιο συχνα απο τα Android Apps (Αυτο περι σταθεροτητας και ποιοτητας) http://mashable.com/2012/02/04/ios-apps-crash-more-than-android/ Αν θελετε να μην εκτειθεστε θεστε επιχειρηματα. Για να σας βοηθησω η ποιοτητα το Design (υποκειμενικο) και τα υλικα κατασκευης ειναι κατι που εχει η apple καλυτερο σε σχεση με τα περισσοτερα προϊοντα του ανταγωνισμου.
headachegr Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Φασκεις και αντιφασκεις συνεχώς. Δε θες προσωπικες αντιπαραραθεσεις , αλλα έκανες quote ότι εγραφα παραπάνω με προσβλητικά σχολια, γράφοντας ασυναρτησίες και χωρίς να απαντας σε ΤΙΠΟΤΑ απο οσα γραφω. Γραφω ότι δε μπορείς να δεις ταινία στο iphone; Εγω γραφω ότι θέλει μετατροπή σε συμβατή μορφη όταν δεν ειναι. Επίσης γραφω ότι ειναι τόσο απλο φυσικό και αυτονόητη διαδικασία που σε οποίον το πρότεινα κανεις δεν το έκανε. Το παράδειγμα ειναι εντελώς αληθινό. Ότι πρέπει να πληρώνεις τα παντα στο iphone ειναι δεδομένο. Μπορείς να βαλεις σπασμένη εφαρμογή χωρις jb; Αμα μπορείς πεστο εσι ο ειδικός να το μάθουμε. Εφαρμογές τυπου δωρεαν μυνηματα υπάρχουν πολλες. Ότι εσι έμαθες αυτή που σου έδωσε η apple και δεν ξέρεις καμία άλλη ειναι δικο σου προβλημα. Μιλας για icloud λες και δεν υπάρχει dropbox. Σχεδόν ολες οι εφαρμογές το υποστηρίζουν. Αλλα έχεις πληρη αγνοία. Γραφεις για imac κλπ Νομίζεις ότι είσαι ο τυπικός χρήστης; Ο μέσος χρήστης δεν έχει imac. Εσι είσαι ενας κλασικος apple χρήστης που έχεις μετατραπεί σε φανμποι και δεν έχεις ιδέα τι υπάρχει περα απο το οικοσύστημα της apple. Ακόμα περιμένω να μαθω γιατί ο κόσμος αγοραζει ακριβα android.. Ειμαι βέβαιος θα γελάσουμε πάλι. Edit, ότι μπορω να εκτυπωσω με print server απο το iphone δεν το ηξερα.. Μπορεί να έχεις δίκιο. Κατσε να το δοκιμάσω.. Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App Γιατι όπως εσύ(και γω) κανεις τις επιλογές σου για το που θα σκάσεις τα λεφτά σου, έτσι και ο κόσμος κάνει τις δικές του επιλογές. Ανάλογα με το trend της αγοράς και με τα τρέχοντα ανά την εποχή μοντέλα (όλων των εταιρειών) ο κόσμος επιλέγει και Αγοράζει. Το iCloud απέχει χιλιόμετρα απο (το κατα τ'αλλα άψογο) Dropbox. Με το ePrint της HP π.χ. Μπορείς να εντυπώσεις παντού. Μίλησα για τα τραγούδια και όχι για τις εφαρμογές (απο τις οποίες υπάρχουν εκατοντάδες χιλιάδες δωρεάν, βέβαια). Μπορείς να προτείνεις σε οποίους σε ρωτάνε, αντί να πηγαίνουν μέσω Λαμίας για να δουν ένα βίντεο, να κατεβάσουν κάποιο media player (avplayer π.χ.) και να τρέχουν ακόμα και τα mkv τους, χωρίς μετατροπή κανονικοτατα. Εάν εσυ βέβαια περνάς στο Galaxy, ολόκληρο mkv (4-5GB σε 720p ανάλυση, αφού σε τέτοιες αναλύσεις φαντάζομαι το κατεβάσει για το πισί) χωρίς να το μετατρεψεις για να μην πιάνει χώρο, φαντάζομαι θα εχεις εκείνο το Galaxy με τα 5TB εσωτερικό χώρο και αλλα 20TB SD. Λυπάμαι που θα σε ενημερώσω αλλα όσον αφορά την απλότητα, την ταχύτητα, και την ευκολία, δεν υπάρχει άλλη εφαρμογή σαν το iMessage και μπορείς να λες ότι θέλεις.
NOTIOS1981 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Γιατι όπως εσύ(και γω) κανεις τις επιλογές σου για το που θα σκάσεις τα λεφτά σου, έτσι και ο κόσμος κάνει τις δικές του επιλογές. Ανάλογα με το trend της αγοράς και με τα τρέχοντα ανά την εποχή μοντέλα (όλων των εταιρειών) ο κόσμος επιλέγει και Αγοράζει. Το iCloud απέχει χιλιόμετρα απο (το κατα τ'αλλα άψογο) Dropbox. Με το ePrint της HP π.χ. Μπορείς να εντυπώσεις παντού. Μίλησα για τα τραγούδια και όχι για τις εφαρμογές (απο τις οποίες υπάρχουν εκατοντάδες χιλιάδες δωρεάν, βέβαια). Μπορείς να προτείνεις σε οποίους σε ρωτάνε, αντί να πηγαίνουν μέσω Λαμίας για να δουν ένα βίντεο, να κατεβάσουν κάποιο media player (avplayer π.χ.) και να τρέχουν ακόμα και τα mkv τους, χωρίς μετατροπή κανονικοτατα. Εάν εσυ βέβαια περνάς στο Galaxy, ολόκληρο mkv (4-5GB σε 720p ανάλυση, αφού σε τέτοιες αναλύσεις φαντάζομαι το κατεβάσει για το πισί) χωρίς να το μετατρεψεις για να μην πιάνει χώρο, φαντάζομαι θα εχεις εκείνο το Galaxy με τα 5TB εσωτερικό χώρο και αλλα 20TB SD. Λυπάμαι που θα σε ενημερώσω αλλα όσον αφορά την απλότητα, την ταχύτητα, και την ευκολία, δεν υπάρχει άλλη εφαρμογή σαν το iMessage και μπορείς να λες ότι θέλεις. 1) Καλα ρε φιλε μετατρεπεις ταινιες για να της δεις στο iPhone και μας την λετε κιολας;;;; Γιατι οταν μιλαμε για βιντεο δεν μιλαμε απαραιτητα για ταινιες και MKV format. Τελος, Με μια SD 32+GB μια χαρα θα χωραγαν 4-5 ταινιες αν θελουμε να μιλαμε για πειρατια. Αν καποιος εχει 4-5 καρτες φαντασου τι μπορει να κουβαλαει..... (Κριμα δεν παιρνει το iPhone SDCard - 11ος λογος για να μην παρω iPhone) 2) Το iCloud συγκρινε το με την google και την microsoft οχι με το dropbox.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 1) πρωτα απο ολα ποιος σου ειπε οτι καποιος απαραιτητα αναπαραγαγει παρανομομο λογισμικο ή content. Επειδη καποιος αγοραζει μουσικη εκτος απο το iTunes δεν ειναι παρανομος. 2) Ανακαλυψατε το cloud οταν το android απο την μανα του κανει store τα e-mail,Documents, Software , επαφες, tasks , ημερολογιο κτλ πανω στο accounτ σας. Αλλη μια αντιγραφη της apple εναντι της google. 3) Ακομα και να δεχτω οτι καποιος οντως το κανει για λογους παρανομιας ειναι λογος για μενα να μην παρω android;;;; Δεν αγωραζω μετοχες της google για να με νοιαξει 4) Για τα apps και τους developers νομιζω οτι παρα τις γκρινιες μια χαρα κυκλοφορουν απειρα apps. υ.γ. Ξεχασατε να αναφερετε και την ερευνα που δημοσιευτηκε οτι τα iOS apps κρασαρουν πιο συχνα απο τα Android Apps (Αυτο περι σταθεροτητας και ποιοτητας) http://mashable.com/...e-than-android/ Αν θελετε να μην εκτειθεστε θεστε επιχειρηματα. Για να σας βοηθησω η ποιοτητα το Design (υποκειμενικο) και τα υλικα κατασκευης ειναι κατι που εχει η apple καλυτερο σε σχεση με τα περισσοτερα προϊοντα του ανταγωνισμου. Να προσέχεις ποια μηνήματα quottάρω για να μην παρεξηγείς τα όσα αναφέρω! 1). "Ταινίες πριν ακόμη παιχτούν στον κινηματογράφο". Είναι γνωστό φαντάζομαι πως μπορείς να τις αγοράσεις ΠΡΙΝ παιχτούν! 2). To gmail τα είχε από την μάνα του και όχι το android βασικά αλλά anyway. Το icloud λειτουργεί πιο πρακτικά ειδικά στην περίπτωση μου που χρησιμοποιώ συσκευές με itunes/icloud account (macbook, imac, iphone, ipad, apple tv) τόσο στο σπίτι όσο και στο γραφείο. Για να μην αναφέρω και το itunes match που το περιγράψαμε 40 φορές μέχρι τώρα και βαριέμαι να επαναλαμβάνομαι. Για να νιώσεις καλύτερα και γω gmail χρησιμοποιώ στις ios συσκευές και έχω και επιπλέον storage στο GDrive, αλλά άλλη χρήση κάνω με το ένα και άλλη με το άλλο. Το Gdrive το έχω σαν "κουβά" για χύμα storage ενώ με το icloud δουλεύω λίγο πιο "καθαρά". 3). Ό,τι σε βολεύει χρησιμοποιείς προφανώς και δεν έχω κανένα πρόβλημα με αυτό. Άλλοι έχουν όταν εγώ εξηγώ γιατί αντίστοιχα είμαι ικανοποιημένος με τις συσκευές της Apple! 4). Άπειρα apps με άπειρα σκουπίδια! 1-2 χρόνια τώρα και η λίστα με τις top εφαρμογές στο android market παραμένει σχεδόν η ίδια! Κάνεις scroll μια ώρα για να πετύχεις 5-10 αξιόλογες εφαρμογές! Όλες οι άλλες είναι κακοσχεδιασμένες και αδιάφορες. 5). Την έρευνα για τη σταθερότητα του κάθε λειτουργικού την αφήνω στην κρίση όσων έχουν δοκιμάσει και τις 2 πλατφόρμες... 2
efo355 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Φασκεις και αντιφασκεις συνεχώς. Δε θες προσωπικες αντιπαραραθεσεις , αλλα έκανες quote ότι εγραφα παραπάνω με προσβλητικά σχολια, γράφοντας ασυναρτησίες και χωρίς να απαντας σε ΤΙΠΟΤΑ απο οσα γραφω. Γραφω ότι δε μπορείς να δεις ταινία στο iphone; Εγω γραφω ότι θέλει μετατροπή σε συμβατή μορφη όταν δεν ειναι. Επίσης γραφω ότι ειναι τόσο απλο φυσικό και αυτονόητη διαδικασία που σε οποίον το πρότεινα κανεις δεν το έκανε. Το παράδειγμα ειναι εντελώς αληθινό. Ότι πρέπει να πληρώνεις τα παντα στο iphone ειναι δεδομένο. Μπορείς να βαλεις σπασμένη εφαρμογή χωρις jb; Αμα μπορείς πεστο εσι ο ειδικός να το μάθουμε. Εφαρμογές τυπου δωρεαν μυνηματα υπάρχουν πολλες. Ότι εσι έμαθες αυτή που σου έδωσε η apple και δεν ξέρεις καμία άλλη ειναι δικο σου προβλημα. Μιλας για icloud λες και δεν υπάρχει dropbox. Σχεδόν ολες οι εφαρμογές το υποστηρίζουν. Αλλα έχεις πληρη αγνοία. Γραφεις για imac κλπ Νομίζεις ότι είσαι ο τυπικός χρήστης; Ο μέσος χρήστης δεν έχει imac. Εσι είσαι ενας κλασικος apple χρήστης που έχεις μετατραπεί σε φανμποι και δεν έχεις ιδέα τι υπάρχει περα απο το οικοσύστημα της apple. Ακόμα περιμένω να μαθω γιατί ο κόσμος αγοραζει ακριβα android.. Ειμαι βέβαιος θα γελάσουμε πάλι. Edit, ότι μπορω να εκτυπωσω με print server απο το iphone δεν το ηξερα.. Μπορεί να έχεις δίκιο. Κατσε να το δοκιμάσω.. Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App Ε βασικά δεν χρειάζεται και μετατροπή ένα Avi αρχείο για παράδειγμα . Απλα χρησιμοποιείς έναν player απο τους δεκάδες και τις ταινίες τις περνας με ένα απλό drag n drop στο iTunes. Επίσης και εγω εκτύπωνω ασύρματα στον εκτύπωση μου ( canon ). Επίσης πραγματικά βρε παιδιά οι πιο πολλοί λέτε πράγματα για το iOS που δεν ισχύουν . Όπως στο android κινητο μου κατέβασα τον mxplayer έτσι και στο iPad κατέβασα τον aceplayer. Το κακο που ειναι;
headachegr Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 1) Καλα ρε φιλε μετατρεπεις ταινιες για να της δεις στο iPhone και μας την λετε κιολας;;;; Γιατι οταν μιλαμε για βιντεο δεν μιλαμε απαραιτητα για ταινιες και MKV format. Τελος, Με μια SD 32+GB μια χαρα θα χωραγαν 4-5 ταινιες αν θελουμε να μιλαμε για πειρατια. Αν καποιος εχει 4-5 καρτες φαντασου τι μπορει να κουβαλαει..... (Κριμα δεν παιρνει το iPhone SDCard - 11ος λογος για να μην παρω iPhone) 2) Το iCloud συγκρινε το με την google και την microsoft οχι με το dropbox. Δεν το συγκρινα εγω με το Dropbox, ο φίλος το έκανε (αν και η αλήθεια ειναι ότι ΟΥΤΕ με τις υπηρεσίες της google συγκρίνεται ΟΥΤΕ με της Microsoft, δεν ξέρω εάν φτιάξει η τελευταία με τα win8). Και ναι φίλε, μετατρέπω ταινίες εάν θέλω σώνει και καλά να τις δώ στο iPhone και στην λέω γιατι ΌΤΑΝ την μετατρέψω, ΔΕΝ θέλω 58 κάρτες SD να κουβαλαω μαζι μου. εάν εσυ το προτιμας, καλα κάνεις, αλλά να ξέρεις, ειναι λίγο fail να το χρησιμοποιείς σαν Major πλεονέκτημα χωρίς να μπεις στον κόπο να σκεφτείς ότι ίσως και να υπάρχει εναλλακτική (που μπορει να ειναι και καλύτερη). Και κάτι άλλο ρε παίδες. Garage Band ή/και iMovie έχει δουλέψει κανένας?
NOTIOS1981 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Να προσέχεις ποια μηνήματα quottάρω για να μην παρεξηγείς τα όσα αναφέρω! 1). "Ταινίες πριν ακόμη παιχτούν στον κινηματογράφο". Είναι γνωστό φαντάζομαι πως μπορείς να τις αγοράσεις ΠΡΙΝ παιχτούν! 2). To gmail τα είχε από την μάνα του και όχι το android βασικά αλλά anyway. Το icloud λειτουργεί πιο πρακτικά ειδικά στην περίπτωση μου που χρησιμοποιώ συσκευές με itunes/icloud account (macbook, imac, iphone, ipad, apple tv) τόσο στο σπίτι όσο και στο γραφείο. Για να μην αναφέρω και το itunes match που το περιγράψαμε 40 φορές μέχρι τώρα και βαριέμαι να επαναλαμβάνομαι. Για να νιώσεις καλύτερα και γω gmail χρησιμοποιώ στις ios συσκευές και έχω και επιπλέον storage στο GDrive, αλλά άλλη χρήση κάνω με το ένα και άλλη με το άλλο. Το Gdrive το έχω σαν "κουβά" για χύμα storage ενώ με το icloud δουλεύω λίγο πιο "καθαρά". 3). Ό,τι σε βολεύει χρησιμοποιείς προφανώς και δεν έχω κανένα πρόβλημα με αυτό. Άλλοι έχουν όταν εγώ εξηγώ γιατί αντίστοιχα είμαι ικανοποιημένος με τις συσκευές της Apple! 4). Άπειρα apps με άπειρα σκουπίδια! 1-2 χρόνια τώρα και η λίστα με τις top εφαρμογές στο android market παραμένει σχεδόν η ίδια! Κάνεις scroll μια ώρα για να πετύχεις 5-10 αξιόλογες εφαρμογές! Όλες οι άλλες είναι κακοσχεδιασμένες και αδιάφορες. 5). Την έρευνα για τη σταθερότητα του κάθε λειτουργικού την αφήνω στην κρίση όσων έχουν δοκιμάσει και τις 2 πλατφόρμες... 1&3) Ασχετα Εγω σου ειπα οτι οποιος εχει android δεν το παιρνει για να παρανομει. Και 2ον οτι ακομα και αν το παιρνει για αυτο εμενα γιατι να με νοιαξει;;;; 2) φιλε μαλλον δεν εχει πιασει android συσκευη γιατι οι αγορες apps (ακομα και τα free apps) ειναι συνδεδεμενες με το account. Μην συγκρινεις google με apple στο cloud. H πρωτη γενηθηκε στο cloud και παρεχει cloud Services οχι online storage. 4) Και στην apple το ιδιο ισχυει και σε συνδυασμο με το 5 ειναι ακομα χειροτερα. Πες μας τι apps χρησιμοποιεις που οντως δεν εχει κατι αντιστοιχο το android. Μαλλον το google Drive και το Gmail..... 5) Οσο για σταθεροτητα η μελετη να παει στα σκουπιδια παρακαλω!!! Να ρωτησουμε ενα Apple funboy καλυτερα.....
Super Moderators billdanos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 2) φιλε μαλλον δεν εχει πιασει android συσκευη γιατι οι αγορες apps (ακομα και τα free apps) ειναι συνδεδεμενες με το account. Μην συγκρινεις google με apple στο cloud. H πρωτη γενηθηκε στο cloud και παρεχει cloud Services οχι online storage. Ναι δίκιο έχεις με κατάλαβες... Προφανώς και εσύ δεν έχεις κάνει ποτέ restore το account σου σε android συσκευή, για να δεις την γλύκα όταν πάει να σου επαναφέρει τα apps που είχες... 2
oldnew Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Ναι δίκιο έχεις με κατάλαβες... Προφανώς και εσύ δεν έχεις κάνει ποτέ restore το account σου σε android συσκευή' date=' για να δεις την γλύκα όταν πάει να σου επαναφέρει τα apps που είχες... [/quote'] Τι ενοεις; Δεκάδες φορές εχω επαναφερει τις εφαρμογές τόσο σε ios οσο και σε android δε βλέπω διαφορα αξια να τσακώνεται κανεις ποιο ειναι καλυτερο. Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App
Super Moderators billdanos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Τι ενοεις; Δεκάδες φορές εχω επαναφερει τις εφαρμογές τόσο σε ios οσο και σε android δε βλέπω διαφορα αξια να τσακώνεται κανεις ποιο ειναι καλυτερο. Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App Μα δεν τσακωνόμαστε! Περιγράφει ο καθένας γιατί του αρέσει περισσότερο το ένα σε σχέση με το άλλο. Όταν στήνεις ένα account σε μια νεα συσκευή android, το οποίο το είχες και πριν σε άλλη, σου ξεκινά με τυχαίο τρόπο κάθε φορά την αυτόματη εγκατάσταση μερικών εφαρμογών που είχες παλιότερα. Τις άλλες πρέπει να τις αναζητήσεις ξανά στο store (προφανώς όσες είχες αγοράσει τις κατεβάζεις πάλι free).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα