NOTIOS1981 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Εγω ημουν στην εθνικη με την φεραρι και περναει ενας με yugo και μου τραβαει μηνυση γιατι η φεραρι ειχε στρογκυλεμενες γωνιες..... ειμαστε σοβαροι πριν απο λιγο βγηκαν 10 λογοι που ολοι εμεις δεν παιρνουμε iPhone. Απο εκει και περα ειλικρινα θα ηθελα να ακουσω τι παραπανω κανετε με το iPhone μεσα στην μερα σας. Εγω με android ενημερωνομαι για e-mail,sms,facebook, twitter,google+,Ειδησεογραφια, Καιρο,Ημερολογιο και tasks απο widget χωρις καν να τρεξω αλλο application. Ολα αυτα τα κανω χωρις κολληματα ενω παραλληλα μπορει στο background να παιζει ραδιο ή αγαπημενη μου μουσικη. Τελος βγαζω μια χαρα φωτογραφιες και βιντεο ενω οταν ερθει η ωρα της αναπαραγωγης δεν με νοιαζει το Video format και το το audio format. Ομιλια sms και mms δεν τα αναφερω ειναι standard. Το μονο λοιπον που φανταζομαι οτι μενει ειναι να συγκρινουμε ποιο παιζει καλυτερα τα παιχνιδια.... ΠΑΡΤΕ ENA PSP
markos9 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 funboys funboys στα μήλα αλλα οι χέιτερ είναι περισσότερη άρα τι κάνει η ζήλια και η αγνοια.μάθατε όλoi τα radio και τα blth και λέτε αντί να πείτε πόσ από εσάς πετάτε το κινητό στον τοίχο με τους ιούς που κατεβάζετε και ότι ali χαζομάρα έχει το androides σας.έλεος πια εσείς πρέπει να ξυπνήσετε όχι εμείς .
LongTom Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 οποιος κρατησει πανω απο 2 εβδομαδες iphone μετα θα θελει συνεχεια να εχει iphone επειδη το ios ειναι απλο και κανεις στα γρηγορα οτι θελεις.εγω δεν γουσταρα apple μεχρι που επιασα στα χερια μου το iphone4 και μετα αγορασα 4s και τωρα τρεχω για το 5 Προφανώς μιλώντας για τον εαυτό σου προβάλεις τις επιλογές σου στους άλλους. Μέγα λάθος. Προσωπικά δεν μου άρεσε το 4s καθόλου. Το δανείστηκα για 3 εβδομάδες για λόγους δουλειάς και δεν έβλεπα τον καιρό να το δώσω πίσω. Άλλοι το γουστάρουν,δικαίωμα τους(και σου). Το να λες όμως ότι είναι η μαγική συσκευή,η πεμπτουσία των smartphones πάει πολύ μακριά. Αυτό αφορά και όλους τους άλλους που λένε παρόμοια με σένα, σε αυτό και στα λοιπά παρόμοια θέματα.
thanstef Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δεν είπες όπως πιο S3 είχες? το Audi ή το Samsung Galaxy S3 μέσα στο Mercedes...Αυτό ακριβώς λέω κι εγώ με τις συγκρίσεις κινητών
qsis Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 funboys funboys στα μήλα αλλα οι χέιτερ είναι περισσότερη άρα τι κάνει η ζήλια και η αγνοια.μάθατε όλoi τα radio και τα blth και λέτε αντί να πείτε πόσ από εσάς πετάτε το κινητό στον τοίχο με τους ιούς που κατεβάζετε και ότι ali χαζομάρα έχει το androides σας.έλεος πια εσείς πρέπει να ξυπνήσετε όχι εμείς . Το iphone δεν έχει λεξικό ? Sent from my Galaxy Nexus using Insomnia
thanstef Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 εγω πηγαινα μια μερα με στη εθνικη με το s3 μου.. περναω τις mercedes περναω τα opel με περναει τελικα ενα κωλοφτιαγμενο punto gt (true story) , φτανω δευτερος στο προορισμο μου (πιο πιασμενος απο τους οδηγους των mercedes ομολογουμενως , αλλα καλυτερα απο το punto gt ) και μολις βγαινω εξω αναρωτηθηκα.. το σχεση εχουν οι συγκρισεις αυτοκινητων με κινητα ?? τις διαβαζω συνεχεια και παντα το iphone, ειναι ειτε φερραρι, ειτε mercedes , ειτε bentley και τα samsung κωλοφτιαγμενα yugo ακυρες συγκρισεις τελειως.. αν θελετε παντως να κανετε καποια σωστη συγκριση επιτελους πειτε iphone=veyron , gs3= κατι σε στυλ aventador/458 να τελειωνει το θεμα επιτελους Δεν είπες όπως πιο S3 είχες? το Audi ή το Samsung Galaxy S3 μέσα στο Mercedes...Αυτό ακριβώς λέω κι εγώ με τις συγκρίσεις κινητών
qsis Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Εσύ μίλησες για manta , όπως και να χει οι συγκεκριμένες συγκρίσεις είναι άκυρες Ακόμα και στα "συγγενικά" pc οι όποιες συγκρίσεις δε στέκουν και πολύ Sent from my Galaxy Nexus using Insomnia
headachegr Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Εγω ημουν στην εθνικη με την φεραρι και περναει ενας με yugo και μου τραβαει μηνυση γιατι η φεραρι ειχε στρογκυλεμενες γωνιες..... ειμαστε σοβαροι πριν απο λιγο βγηκαν 10 λογοι που ολοι εμεις δεν παιρνουμε iPhone. Απο εκει και περα ειλικρινα θα ηθελα να ακουσω τι παραπανω κανετε με το iPhone μεσα στην μερα σας. Εγω με android ενημερωνομαι για e-mail,sms,facebook, twitter,google+,Ειδησεογραφια, Καιρο,Ημερολογιο και tasks απο widget χωρις καν να τρεξω αλλο application. Ολα αυτα τα κανω χωρις κολληματα ενω παραλληλα μπορει στο background να παιζει ραδιο ή αγαπημενη μου μουσικη. Τελος βγαζω μια χαρα φωτογραφιες και βιντεο ενω οταν ερθει η ωρα της αναπαραγωγης δεν με νοιαζει το Video format και το το audio format. Ομιλια sms και mms δεν τα αναφερω ειναι standard. Το μονο λοιπον που φανταζομαι οτι μενει ειναι να συγκρινουμε ποιο παιζει καλυτερα τα παιχνιδια.... ΠΑΡΤΕ ENA PSP Ε, άμα μου πεις ότι παίρνεις και τηλέφωνο, ΘΑ ΠΗΔΗΧΤΩ απ'το παράθυρο φίλος!!!! Ο αλλος γραφει, το περναω στο iphone, παμε μετα στο mac, πληρώνω μετα και κατεβάζω στο apple tv, ξαναπληρωνω και κατεβάζω μουσική στο itunes, αναφέρει μετα και μερικές ακόμα apple συσκευες που έχει, τις οποίες δεν ξέρω καν.. Φαντάζομαι ότι έχεις και ψυγείο apple όπως και φούρνο μικροκυμάτων.. Μπραβω ρε φιλέ.. Είσαι ο τυπικός χρήστης.. Φαντάζομαι η πρόταση σου προς ολους, να πετάξουν ολες τις συσκευες τους, και αφού πήραν iphone, να τα κάνουν όλα apple για να συνεργάζονται σωστά.. Επίσης σε εποχη κρίσης οι προτάσεις σου ειναι εκτός τοπου και χρόνου.. Στο θεμα ταινία, οποίος δεν αντιλαμβάνετε την απλότητά του android, και τη σχιζοφρένεια του ios απλα ψεύδεται, και αν το κανει ασυνηδειτα οφείλεται αποκλειστικα στον φανμποισμο του. Πως γίνεται σε οποιόν χρήστη iphone με ρώτησέ (αρκετοί) "γιατί δεν μπορω να δω την ταδε ταινία" ,μόλις του εξήγησα ότι ειναι ασύμβατη η μορφη και θα πρέπει να περιμένει να τη μετατρέψει σε συμβατή το itunes, μου απάντησαν "καλα αστω.." Βεβαία το πρόβλημα ειναι μικρο γιατί ελάχιστοι θα κάτσουν να δουν ταινία στη μικρή οθόνη του iphone. Εγώ δεν ειδα ποτε. Σε αντίθεση με το sgs2. Να γράφουμε και καμία αληθεια. Επίσης αυτή η καραμέλα ότι ολοι παίρνουν φθηνά android για αυτό το 70%. Ναι το τεραστιο ποσοστό φυσικά οφείλεται και σε αυτό. Αν και οποίος θέλει βρίσκει και φθηνά iphone, ητε μεταχειρισμενα ητε παλαια μοντέλα, ητε με σύμβολαιο. Προφανώς διαφωνείτε με την άποψη της apple που λέει ότι έχει ένα προϊόν σε κάθε κατηγορία. Στο εξωτερικο ολοι αγοραζουνε φθηνά με συμβόλαιό. Επίσης γαργάρα μονίμως ότι ΟΙ ΝΑΥΑΡΧΙΔΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ANDROID ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ 10ΔΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΎΡΙΑ. (Το sgs2 έχει 30 εκ and counting.. μονο του). Καμία εξήγησή γι αυτό; Καμία ε; Αφού σε αυτή την κατηγορία τιμής ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ IPHONE που ολοι αυτό θέλουν να πάρουν γιατί δεν το κάνουν; Εγω εκτύπωνω ασύρματα στον εκτυπωτή μου με το sgs2. Δε θα τον πετάξω να πάρω apple και mac για να το κάνω. Πρακτικά στην apple αγοραζεις ολοκληρο οικοσύστημα. Αυτό θέλει να κανει. Να σε δέσει παντου με το πρόσχημα της απλότητας. Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App Αδερφέ, φιλικά στο λέω, ειλικρινά, είσαι προφανέστατα άσχετος με οτιδήποτε apple. Καλά κανείς και τα σιχαινεσαι και τα κραζεις και τσαντιζεσαι αλλα έλα, πές την αλήθεια, δεν εχεις δει στη ζωή σου mac ή iPhone για πάνω απο 30" ε? 2
oldnew Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Ε' date=' άμα μου πεις ότι παίρνεις και τηλέφωνο, ΘΑ ΠΗΔΗΧΤΩ απ'το παράθυρο φίλος!!!![/quote'] Το σχόλιό σου που κολαει; Ο αλλος σου γραφει τι κανει πανεύκολα με το κινητό του, και σου λέει, "δεν μπορω να καταλαβω τι παραπάνω νομίζεις ότι κανεις με το iphone" και εσι τον ειρωνεύεσαι με εντελώς άσχετο (τουλάχιστον εγω δεν το πιάνω) τρόπο.. Ενώ ειδικά αυτό που γράφεις συνήθως το γραφανε adroid fan στους apple fan (ασχέτως που ποτε δε συμφωνούσα). Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App
markos9 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 προφανώς δεν γράφω αυτό το μήλο μου γράφω από σελίδες για greeklish Το iphone δεν έχει λεξικό ? Sent from my Galaxy Nexus using Insomnia
oldnew Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Αδερφέ' date=' φιλικά στο λέω, ειλικρινά, είσαι προφανέστατα άσχετος με οτιδήποτε apple. Καλά κανείς και τα σιχαινεσαι και τα κραζεις και τσαντιζεσαι αλλα έλα, πές την αλήθεια, δεν εχεις δει στη ζωή σου mac ή iPhone για πάνω απο 30" ε?[/quote'] Ψαξε τα ποστ μου 1-1.5 χρονο πίσω και θα δεις αν εχω πιασει iphone ή όχι. Θα διαπιστώσεις να με αποκαλούν apple fanboy. Αλλα τόσο καταλαβαίνεις τόσο γραφεις.. Πούλια στον αερα πιάνεις. Επαναλαμβάνω και τώρα ΕΧΩ IPHONE. Ο προφανέστατα κολημενος φαίνεται. Φιλικα στο λεω, βγαλε το μηλο απο το κεφαλι σου γιατί έχει επηρεάσει την κρίσή σου. Μήπως μπορείς να απαντήσεις και σε τίποτα απο οσα γραφω; Επιχειρήματα μηδεν. Ολο μπούρδες ότι δεν εχω δει iphone.. ΓΙΑΤΙ 10ΔΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΎΡΙΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΙΣΗΣ Ή ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΑΞΙΑΣ ANDROID ΣΥΣΚΕΥΉ όταν με τα ιδία λεφτά παίρνουν iphone. Συχνα πριν ΕΙΧΑΝ IPHONE. Κανείς προφανώς δε θα σπαντησει ποτε. Μεχρι εκεί φτάνει η εφυια ορισμένων. Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App
headachegr Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Το σχόλιό σου που κολαει; Ο αλλος σου γραφει τι κανει πανεύκολα με το κινητό του, και σου λέει, "δεν μπορω να καταλαβω τι παραπάνω νομίζεις ότι κανεις με το iphone" και εσι τον ειρωνεύεσαι με εντελώς άσχετο (τουλάχιστον εγω δεν το πιάνω) τρόπο.. Ενώ ειδικά αυτό που γράφεις συνήθως το γραφανε adroid fan στους apple fan (ασχέτως που ποτε δε συμφωνούσα). Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App Οτιδήποτε ανέφερε ο φίλος ότι κάνει με το smartphone του, (και με μια δόση ειρωνιας) ειναι γνωστό ότι γίνονται σε οποιοδήποτε σύγχρονο smartphone οποιουδήποτε λειτουργικού και ναι, το ξέρω ότι ειναι η φράση που κάποτε λέγανε για το iPhone και επίτηδες την διάλεξα να την πω (έμφαση στην ειρωνία). Όσο για την απορία του "τι κάνετε παραπάνω με το iPhone στη μέρα σας" μπορώ να αναφέρω μερικά πραγματάκια (αφού μου λες ότι απαντώ μόνο με άσχετα) όπως πχ ότι στέλνω iMessage σε όσους φίλους έχουν iPhone/Mac/iPod/iPad (έχω γλιτώσει ένα σκασμο λεφτά)-και μην αρχίσω να ακούω περί άλλων εφαρμογών messenger ότι υπάρχουν στο android κλπ γιατι πρέπει πρώτα να δεις το integration του iMessage και μετα να κανείς σύγκριση. Αλλα να σου πω κάτι ρε φίλε? σου είπα και πιο πάνω, (ειλικρινά δε θέλω να προσβαλω) πρέπει πρώτα να δουλεύεις και το ένα σύστημα και το άλλο για να καταλάβεις τις διάφορες. Για την ακρίβεια, μονάχα τα επερχόμενa win8 μπορούν να φτάσουν το iOS και την μανία της apple στην λεπτομέρεια. ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ το android (σοβαρά τώρα) και πολυ χρήσιμο εάν θέλεις να βλέπεις φώτακια και αστραπές στην οθόνη αλλα εάν θέλεις προσοχή στη λεπτομέρεια, ΔΕΝ. 1
oldnew Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Οτιδήποτε ανέφερε ο φίλος ότι κάνει με το smartphone του' date=' (και με μια δόση ειρωνιας) ειναι γνωστό ότι γίνονται σε οποιοδήποτε σύγχρονο smartphone οποιουδήποτε λειτουργικού και ναι, το ξέρω ότι ειναι η φράση που κάποτε λέγανε για το iPhone και επίτηδες την διάλεξα να την πω (έμφαση στην ειρωνία). Όσο για την απορία του "τι κάνετε παραπάνω με το iPhone στη μέρα σας" μπορώ να αναφέρω μερικά πραγματάκια (αφού μου λες ότι απαντώ μόνο με άσχετα) όπως πχ ότι στέλνω iMessage σε όσους φίλους έχουν iPhone/Mac/iPod/iPad (έχω γλιτώσει ένα σκασμο λεφτά)-και μην αρχίσω να ακούω περί άλλων εφαρμογών messenger ότι υπάρχουν στο android κλπ γιατι πρέπει πρώτα να δεις το integration του iMessage και μετα να κανείς σύγκριση. Αλλα να σου πω κάτι ρε φίλε? σου είπα και πιο πάνω, (ειλικρινά δε θέλω να προσβαλω[/quote'] Σιγα το integration.... Τα ιδία υπάρχουν παντου. Ότι και να γραψεις δε θα βρεις τίποτα. Μήπως μπορεις να απαντήσεις και στα αλλα που ρωταω, έτσι για να βλέπουμε ολοι τα επιχειρήματα ολων; Δε νομίζω τακη ε; Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App Για την ακρίβεια' date=' μονάχα τα επερχόμενa win8 μπορούν να φτάσουν το iOS και την μανία της apple στην λεπτομέρεια. ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ το android (σοβαρά τώρα) και πολυ χρήσιμο εάν θέλεις να βλέπεις φώτακια και αστραπές στην οθόνη αλλα εάν θέλεις προσοχή στη λεπτομέρεια, ΔΕΝ.[/quote'] Πως φαίνεται ποιος δεν έχει καθόλου ιδέα για το επιπεδο του αλλου λειτουργικου και κατηγορείς εμένα που εχω και τα 2.. Εξακολουθείς να μη απαντας σε αυτό που ρωταω.. Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App
headachegr Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Σιγα το integration.... Τα ιδία υπάρχουν παντου. Ότι και να γραψεις δε θα βρεις τίποτα. Μήπως μπορεις να απαντήσεις και στα αλλα που ρωταω, έτσι για να βλέπουμε ολοι τα επιχειρήματα ολων; Δε νομίζω τακη ε; Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App Κοίτα, λίγα και όμορφα τα λόγια σου περί νοημοσύνης κλπ γιατι θα γίνουμε κ0λ0ς εδω και δε θα σ'αρεσει, πίστεψε με!! Όπως είπα και πάνω, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ έβγαλα το συμπέρασμα ότι δεν εχεις δει στη ζωή σου ποτε Mac ή iPhone. Σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να ψάξω τι διάολο έγραφες 48χρονια πριν για τις καμπάνες της αναγέννησης. Εάν είχες και εχεις iPhone πως ακριβώς βγάζεις το συμπέρασμα δηλαδή ότι δεν μπορείς να δεις ταινια και ότι πρέπει όλα να τα πληρώνεις? σιγά το integration? τι ακριβώς υπάρχει παντού? το face time ή το iMessage? ή το iCloud? αλλα μη μου πεις, εσύ εχεις iPhone και κανείς ακόμα backup και sync έτσι? Δεν θα συνεχίσω την αντιπαράθεση μεταξύ μας, γιατι δε γουστάρω να το γυρνάω σε προσωπικο επίπεδο. Εάν θέλεις να κάνουμε συζήτηση σε προσωπικο επίπεδο, στείλε pm Κοίτα, λίγα και όμορφα τα λόγια σου περί νοημοσύνης κλπ γιατι θα γίνουμε κ0λ0ς εδω και δε θα σ'αρεσει, πίστεψε με!! Όπως είπα και πάνω, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ έβγαλα το συμπέρασμα ότι δεν εχεις δει στη ζωή σου ποτε Mac ή iPhone. Σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να ψάξω τι διάολο έγραφες 48χρονια πριν για τις καμπάνες της αναγέννησης. Εάν είχες και εχεις iPhone πως ακριβώς βγάζεις το συμπέρασμα δηλαδή ότι δεν μπορείς να δεις ταινια και ότι πρέπει όλα να τα πληρώνεις? σιγά το integration? τι ακριβώς υπάρχει παντού? το face time ή το iMessage? ή το iCloud? αλλα μη μου πεις, εσύ εχεις iPhone και κανείς ακόμα backup και sync έτσι? Δεν θα συνεχίσω την αντιπαράθεση μεταξύ μας, γιατι δε γουστάρω να το γυρνάω σε προσωπικο επίπεδο. Εάν θέλεις να κάνουμε συζήτηση σε προσωπικο επίπεδο, στείλε pm Όσο για την απορία σου, όταν κοιτάς την τάση της αγοράς, πρέπει να την κοιτάς πολύπλευρα και να μην κοιτάς μονάχα νούμερα. Το Fragmendation του Android, ειναι το μεγαλο του χαρακτηριστικό, το καλύτερο και χειρότερο του. Χειρότερο γιατι ειναι ΑΔΥΝΑΤΟ να δώσει σοβαρή υποστήριξη ενω καλύτερο γιατι μπορει έτσι να φαίνεται top σε πωλήσεις (κάτι που κανονικά θα έπρεπε να νοιάζει μονάχα τους επενδυτές). Κοίτα τα συνολικά νούμερα των mobile λειτουργικών (μαζι με τα tablets) και θα δεις τα νούμερα να αλλάζουν. Ο κόσμος ΔΕΝ ΠΡΟΤΙΜΑΕΙ android ρε φίλε. Πρώτη φορά τον Αύγουστο έπεσε σε δεύτερη θέση το iPhone και στην πρώτη ανέβηκε το S3 και να σου θυμίσω ότι η apple ανακοίνωσε 2.000.000 προπαραγγελιες τις πρώτες 24ωρες του i5.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Ο αλλος γραφει, το περναω στο iphone, παμε μετα στο mac, πληρώνω μετα και κατεβάζω στο apple tv, ξαναπληρωνω και κατεβάζω μουσική στο itunes, αναφέρει μετα και μερικές ακόμα apple συσκευες που έχει, τις οποίες δεν ξέρω καν.. Φαντάζομαι ότι έχεις και ψυγείο apple όπως και φούρνο μικροκυμάτων.. Μπραβω ρε φιλέ.. Είσαι ο τυπικός χρήστης.. Φαντάζομαι η πρόταση σου προς ολους, να πετάξουν ολες τις συσκευες τους, και αφού πήραν iphone, να τα κάνουν όλα apple για να συνεργάζονται σωστά.. Επίσης σε εποχη κρίσης οι προτάσεις σου ειναι εκτός τοπου και χρόνου.. Στο θεμα ταινία, οποίος δεν αντιλαμβάνετε την απλότητά του android, και τη σχιζοφρένεια του ios απλα ψεύδεται, και αν το κανει ασυνηδειτα οφείλεται αποκλειστικα στον φανμποισμο του. Πως γίνεται σε οποιόν χρήστη iphone με ρώτησέ (αρκετοί) "γιατί δεν μπορω να δω την ταδε ταινία" ,μόλις του εξήγησα ότι ειναι ασύμβατη η μορφη και θα πρέπει να περιμένει να τη μετατρέψει σε συμβατή το itunes, μου απάντησαν "καλα αστω.." Βεβαία το πρόβλημα ειναι μικρο γιατί ελάχιστοι θα κάτσουν να δουν ταινία στη μικρή οθόνη του iphone. Εγώ δεν ειδα ποτε. Σε αντίθεση με το sgs2. Να γράφουμε και καμία αληθεια. Επίσης αυτή η καραμέλα ότι ολοι παίρνουν φθηνά android για αυτό το 70%. Ναι το τεραστιο ποσοστό φυσικά οφείλεται και σε αυτό. Αν και οποίος θέλει βρίσκει και φθηνά iphone, ητε μεταχειρισμενα ητε παλαια μοντέλα, ητε με σύμβολαιο. Προφανώς διαφωνείτε με την άποψη της apple που λέει ότι έχει ένα προϊόν σε κάθε κατηγορία. Στο εξωτερικο ολοι αγοραζουνε φθηνά με συμβόλαιό. Επίσης γαργάρα μονίμως ότι ΟΙ ΝΑΥΑΡΧΙΔΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ANDROID ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ 10ΔΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΎΡΙΑ. (Το sgs2 έχει 30 εκ and counting.. μονο του). Καμία εξήγησή γι αυτό; Καμία ε; Αφού σε αυτή την κατηγορία τιμής ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ IPHONE που ολοι αυτό θέλουν να πάρουν γιατί δεν το κάνουν; Εγω εκτύπωνω ασύρματα στον εκτυπωτή μου με το sgs2. Δε θα τον πετάξω να πάρω apple και mac για να το κάνω. Πρακτικά στην apple αγοραζεις ολοκληρο οικοσύστημα. Αυτό θέλει να κανει. Να σε δέσει παντου με το πρόσχημα της απλότητας. Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App Να σοβαρευτούμε λίγο ε! Μια φορά πληρώνεις ένα μουσικό κομμάτι ή μια εφαρμογή ή μια ταινία, άσχετα με το σε ποια συσκευή θα το χρησιμοποιήσεις. Με ΕΝΑΝ λογαριασμό στο itunes είναι συνδεδεμένα όλα. Επίσης αν το "πλεονέκτημα" του android είναι πως μπορείς να κατεβάζεις ευκολότερα παράνομα λογισμικό, μουσική και ταινίες, πάω πάσο αλλά δεν χρειάζεται να τα παντρεύετε όλα αυτά με διάφορες σάλτσες για να δικαιολογηθείτε. Και αυτό ακριβώς το χαρακτηριστικό του android έχει κάνει τους σοβαρούς developers να μην ασχολούνται πολύ μαζί του... Επίσης και γω ασύρματα τυπώνω στον εκτυπωτή μου από τις ios συσκευές αφού έχει air print! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα