Προς το περιεχόμενο

Corsair Obsidian 800D σωστό Air flow

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ήρθε η ώρα να φτιάξω λιγο καλύτερα το airflow στο κουτάκι μου, οχι οτι εχω κάποιο θέμα με τις θερμοκρασίες αλλα γιατι να μην ειναι ακόμα πιο σωστό και κρύο.

Cpu load εχω γύρω στους 55 60 και σε ηρεμία 39 με 41 σε κάθε πυρήνα (να τονίσω οτι τον τελευταίο καιρό ειμαι χωρίς overclock)

Gpu load πιάνω 75 με 80 και σε ηρεμία τώρα 64 βαθμούς

To airflow μου αυτην την στιγμή ειναι με τα πράσινα βελάκια και με τα κόκκινα αυτο που εχω σκοπό να κάνω, συμβουλευόμενος και αυτην την Link.png Site: εικόνα

Για μπροστά εχω λεω να πάρω αυτο Link.png Site: εδώ εκτος και αν εχετε να προτείνετε κατι αλλο και απο ελλάδα.

Πείτε μου την γνώμη σας γενικά πως σαν φαίνεται αν πρέπει να το κάνω ετσι και γενικά τις παρατηρήσεις σας

post-40279-0-71856200-1347794635_thumb.jpg

post-40279-0-82745600-1347794646_thumb.jpg

post-40279-0-98640100-1347794656_thumb.jpg

Δημοσ.

Γενικά τα 800D έχουν ένα θεματάκι με την ψύξη της κάρτας γραφικών.

Προσωπικά αν ήμουν στην θέση σου, θα δοκίμαζα να βάλω αρχικά έναν ανεμιστήρα εισαγωγής δίπλα στο τροφοδοτικό, όπως έχεις σημειώσει κι εσύ ήδη. Αυτό πιστεύω πως θα βοηθούσε την 570 να πάρει μια ανάσα.

Από κει και πέρα και αν σου δουλέψει και το παραπάνω, γνώμη μου είναι να μην πειράξεις κάτι άλλο. Για 1366 έχεις μια χαρά θερμοκρασίες.

Δημοσ.

Έβαλα εναν να βάζει αέρα απο κατω και εναν στα πλάγια κατω απο τον άλλον, δεν ξέρω όμως μήπως ειναι υπερβολή να βάλω και αλλον εναν απο μποστά στα bay :unsure:

Δημοσ.

Καλυτερα βγαλε τον κατω και βαλε τον μπροστινο.πιο πολυ δουλεια θα κανει ο μπροστα.

ετσι οπως εισαι τωρα,η ψυχτρα φυσαει με καποιο ζεστο αερα ο οποιος ερχετε απο την καρτα γραφικων.

εαν βαλεις και τον ενα επανω να φυσαει στην ψυχτρα και τους αλλους 2 να βγαζουν,παιζει να δεις μια βελτιωση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...