Γιάννης Platano Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Εχω στο ιδιο router 4 destop και τα βλεπω κανονικα .... Το ενα ομως αν και εχω απενεργοποησει την επιλογη για κωδικο και ονομα προσβασης δεν με αφηνει να δω τα περιεχομενα του... Απο αλλο pc του δικτυου το βλεπουν αλλα με τα περιεχομενα αλλου pc......Του δικου μου!!!! Τι μπορει να φταιει ? Ευχαριστω.
άδικος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Εννοείς περιεχόμενα κοινόχρηστων φακέλων έτσι; Τι λειτουργικό τρέχει ο προβληματικός & οι άλλοι;
Γιάννης Platano Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Εννοείς περιεχόμενα κοινόχρηστων φακέλων έτσι; Τι λειτουργικό τρέχει ο προβληματικός & οι άλλοι; Ναι αυτο εννοω..Ολα εχουν windows 7 32bit
άδικος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Τι ακριβώς σου λέει όταν δε σε αφήνει να τα δεις; Είναι στην ίδια ομάδα εργασίας; Στο ίδιο network location (home/work); Ενεργοποιημένο το network discovery; >> το file & printer sharing; Απενεργοποιημένο το password protected sharing; Δοκιμή: βάλε κωδικό & στον άλλον να δεις αν μπαίνουν.
Γιάννης Platano Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Τι ακριβώς σου λέει όταν δε σε αφήνει να τα δεις; Είναι στην ίδια ομάδα εργασίας; Στο ίδιο network location (home/work); Ενεργοποιημένο το network discovery; >> το file & printer sharing; Απενεργοποιημένο το password protected sharing; Δοκιμή: βάλε κωδικό & στον άλλον να δεις αν μπαίνουν. Ναι ειναι στην ιδια ομαδα και πυ ανοιγει παραθυρο να δωσω ονομα και κωδικο.Ολα που λες ενεργοποιημενα... Πως βαζω κωδικο στο αλλο pc ? Ευχαριστω.
madtaz Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 μήπως έχεις βάλει σε 2 Pc ιδιο όνομα Υπολογιστή ή ίδιο όνομα χρήστη?
Γιάννης Platano Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 μήπως έχεις βάλει σε 2 Pc ιδιο όνομα Υπολογιστή ή ίδιο όνομα χρήστη? Οχι...Το ενα ειναι Γιαννης και το αλλο Giannis
άδικος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Πως βαζω κωδικο στο αλλο pc ? Πίνακας ελέγχου-> Λογαριασμοί χρηστών-> Επιλέγεις το λογαριασμό & δημιουργία κωδικού. Taz όχι δε φταίει αυτό, συμβαίνει αυτό που του κάνει να μπαίνει στα δικά του.
Γιάννης Platano Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Πίνακας ελέγχου-> Λογαριασμοί χρηστών-> Επιλέγεις το λογαριασμό & δημιουργία κωδικού. Taz όχι δε φταίει αυτό, συμβαίνει αυτό που του κάνει να μπαίνει στα δικά του. Ευχαριστω....θα το δοκιμασω πιο μετα.
Γιάννης Platano Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Κολησα...Πως βλεπουμε αν ειναι στην ιδια ομαδα εργασιας καποια pc ?
madtaz Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 δεξί κλικ και ιδιότητες στο εικονίδιο ''ο υπολογιστής μου''
άδικος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Control panel, system & security, system. Κάτω χαμηλά. Από εκεί αλλάζει.
Γιάννης Platano Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Και οι δυο υπολογστες στο Workgroup ειναι Αλλα απο το κυριο pc δεν μπορω να δω κοινοχρηστους φακελους που εχω ορισε στο δευτερευον htpc Απο το htpc μπαινω στο κυριο pc Ζηταει κωδικο αλλα εβαλα κωδικο και εφτιαξε μονο οικιακη μοναδα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα