poulinos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 θα δεις οτι θα μειωθει η ταχυτητα συγχρονισμου σου.ε αμα δεν θες το πολυ να σε αφησουν να εχεις αποσυνδεσεις.και να σου πουν η χαμηλωνεις η μενεις ετσι.δεν σημαινει οτι θα στειλουν τεχνικο υποχρεωτικα
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Ναι κοιτα θα τον στείλουν γιατι απο τη μεριά μου κ εγω θα πω ή μου το φτιάχνεται κ έρχεται τεχνικός ή μιλάω πιο ψηλά και κόβω τη σύνδεση.αμα είναι να έχω αποσυνδεσεις ή να χαμηλώνουν την ταχύτητα ποιος ο λόγος να τους πληρώνω ; Sent from my iPhone using Insomnia
poulinos Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Ναι κοιτα θα τον στείλουν γιατι απο τη μεριά μου κ εγω θα πω ή μου το φτιάχνεται κ έρχεται τεχνικός ή μιλάω πιο ψηλά και κόβω τη σύνδεση.αμα είναι να έχω αποσυνδεσεις ή να χαμηλώνουν την ταχύτητα ποιος ο λόγος να τους πληρώνω ; Sent from my iPhone using Insomnia σε απειρους εχουν χαμηλωσει την ταχυτητα και σου λενε take it or leave it κοινως..σου λενε οτι η γραμμη ειναι ασταθης η τα ριχνουν στην καλωδιωση σου.αν ειναι εξω η γραμμη σου λενε δεν υπαρχει καλυτερο ζευγαρι και τερμα.μην νομιζεις οτι θα κατσουν να σκασουν η οτι αμα τους απειλεισεις οτι θα φυγεις οτι θα σκασουν.αλλη λυση ειναι σου λενε οκ σε βαζουμε σε 2mbit και πληρωνε 2 Mbit.και ξερουν οτι αμα ειναι θεμα γραμμης και σε αλλο Provider να πας αν παρεις τον ιδιο χαλκο δηλαδη γυρισεις την υπαρχουσα γραμμη στον επομενο παροχο τοτε θα εχεις τα ιδια προβληματα και θα αναγκαστει ο παροχος να σου αλλαξει και αυτος profile>εκτος αν το παιξεις κορωνα γραμματα με νεα γραμμη.σε ολους τους παροχους αν εχεις θεματα αποσυνδεσεων σου μεγαλωνουν το margin και χαμηλωνουν την ταχυτητα.
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Δε μπορω να κάνω κάτι αλλο γι αυτο ; Η γραμμή μου πιάνει μέχρι 13 mbit και εγω είχα 24 με καθαρά 15,κάτι λες να παίζει ρόλο ; Αν χαμηλώνει θα διορθωθεί ; Να βάλω 12 ή 6; Sent from my iPhone using Insomnia
poulinos Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Δε μπορω να κάνω κάτι αλλο γι αυτο ; Η γραμμή μου πιάνει μέχρι 13 mbit και εγω είχα 24 με καθαρά 15,κάτι λες να παίζει ρόλο ; Αν χαμηλώνει θα διορθωθεί ; Να βάλω 12 ή 6; Sent from my iPhone using Insomnia περα απο το να το δηλωσεις βλαβη και να δει και ο οτε τι μπορει να φταιει η να δει ποσο συγχρονιζει στον καταμεμητη αφου δεν μπορεις εσυ δεν υπαρχει κατι αλλο.μετα αν δεν κανουν τιποτα απο εξω πχ αλλαγη απερχομενου κεντρικου κτλ απλα η θα σου πουν καναμε αλλαγες που συνηθως σου ριχνουν την ταχυτητα η θα σου πουν πηγαινε στα 2 Mbit.δεν ξερω αλλα νομιζω οτι ο οτε δεν δινει 12 η 6.νομιζω 2 και 24 δινει .απλα ενδιαμεσα παιζει με profiles .αλλιως η πας με νεο βρογχο σε αλλη εταιρεια και ο θεος βοηθος παλι η βαζεις κανα thomson να δεις αν θα ειναι πιο σταθερος.οτενετ δεν εχεις?επισης αν σε εχουν Fast path που μπορεις να το δεις ειτε μεσα απο το ρουτερ η διαμεσω του dmt του προγραμματος η του Orbmt ζητα Interleave.αν και το πιο πιθανο ειναι να σε εχουν interleave εκτος αν ζητησες fast για καλυτερο Ping.το Interleave θα κανει πιο σταθερη την γραμμη απλα λιγο μεγαλυτερο ping.Μπορει βεβαια να εισαι ηδη Interleave.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα