Επισκέπτης Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 καλημερα λοιπον εχω το εξησ προβλημα που γραφω παραπανω εχω δοκιμασει τα παντα και παλι τιποτα. εχω καλεσει στην υποστηριξη η γραμμη ειναι καθαρη εχω δηλωσει βλαβη δεν βρηκαν κατι εχω αλλαξει καλωδια,splitter,router αλλα παλι με πεταει.δε μπορω να καταλαβω τι στο καλο φταει.συνηθωσ με πεταει οταν ζηταω πολυ αποδοση δηλαδη league of legends μαζι με skype ή ραδιο αλλα και αλλεσ ασχετεσ φορεσ.αν μπορει κανεισ να βοηθησει των ευχαριστω πολυ για οποια πληροφορια ρωτηστε με ευχαριστω
TheELF Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Όταν λες σε πετάει;;; Σβήνουν τα φώτα adsl + online από το router;;μόνο το online; Δεν σβήνει κανένα αλλά έχεις διακοπή στην μεταφορά δεδομένων;
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 μενει ανοιχτο μονο το power και οι συνδεσεισ δηλαδη το ethernet kai to wifi
TheELF Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Δηλαδή ή υπάρχει πρόβλημα στην γραμμή (που το έψαξες άρα χλομό) ή υπάρχει πρόβλημα στο σπίτι σου , δυστυχώς το ότι τα άλλαξες όλα δεν λέει και πολλά πρέπει να γίνουν σωστές μετρήσεις ή υπάρχει πρόβλημα από το σπίτι σου στον κεντρικό διανομέα της πολυκατοικίας που αν είναι εκεί το πρόβλημα πρέπει να φωνάξεις τεχνικό του isp σου που θα πρέπει αν φωνάξει τεχνικό του ΟΤΕ μπας και γίνει κάτι ή μπορεί να έχει πρόβλημα και το router σου,αν μπορείς δοκίμασε με κάποιο δανικό φίλου.
poulinos Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 αν σβηνει και το dsl τοτε. α.αν πιανουν τα χερια σου κανε δοκιμη στον κατανεμητη η στην χωνευτη. β.αν δεν πιανουν τοσο πολυ και πιανουν λιγοτερο ανοιξε την κεντρικη πριζα αποσυνδεσε ολα τα υπολοιπα δωματια και κρατα μονο το καλωδιο που ερχεται απο τον οτε και δοκιμασε εκει. γ.αν παλι δεν πιανουν τοσο δοκιμασε να βγαλεις τα παντα απο πανω φιλτρα τηλεφωνια splitter και ασε μονο το τηλεφωνο.. δ.τι ρουτερ εχεις και τι χαρακτηριστικα γραμμης εχεις? ε.αν εχεις συναγερμο θελει φιλτρο. στ.αν συνεχισουν οι αποσυνδεσεις τοτε μπορεις να ζητησεις να σου αλλαξουν Profile απο τον παροχο που δεν μας ειπες ποιον εχεις.θα πεσει η ταχυτητα αλλα θα εχεις σταθεροτητα.
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Στο πρώτο παλικάρι λέω πως έχω δοκιμάσει δεύτερο router αλλα τα ίδια τρ τον τεχνικό που θα το βρω μέσω ΟΤΕ ; Sent from my iPhone using Insomnia Καλύτερα δε το πειραζω γιατί δε πιάνουν τα χέρια μου τωρα για τις πληροφορίες που μου ζητάς πες μου τι θέλεις να βρω και που το βλέπω και στα λέω όλα Sent from my iPhone using Insomnia
TheELF Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Καλύτερα δε το πειραζω γιατί δε πιάνουν τα χέρια μου τωρα για τις πληροφορίες που μου ζητάς πες μου τι θέλεις να βρω και που το βλέπω και στα λέω όλα Στην σελίδα του router σου ξέρεις να μπαίνεις;;;Αν όχι πες το μοντέλο,στην σελίδα του router πας dsl ή dsl status και μας(τον πουλινό) δίνεις τη λέει.
poulinos Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Στο πρώτο παλικάρι λέω πως έχω δοκιμάσει δεύτερο router αλλα τα ίδια τρ τον τεχνικό που θα το βρω μέσω ΟΤΕ ; Καλύτερα δε το πειραζω γιατί δε πιάνουν τα χέρια μου τωρα για τις πληροφορίες που μου ζητάς πες μου τι θέλεις να βρω και που το βλέπω και στα λέω όλα Sent from my iPhone using Insomnia αν εχεις δοκιμασει αλλο ρουτερ και παλι τα ιδια οκ ξερουμε οτι δεν φταιει ο ρουτερ.οποτε θελουμε χαρακτηριστικα απο ενα απο τα 2 ρουτερ.επισης κανε και τα παρακατω που εγραψα να βγαλεις ολα τα τηλεφωνα splitter κτλ.πες μας αν εχεις συναγερμο επισης.αλλιως μετα αν δεν λυθει απο αυτα μιλας με οτε το δινεις βλαβη και το κοιτανε αυτοι.και λες στον τεχνικο αμα ερθει στο χωρο σου τι εχεις κανει ως τωρα.
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 ADSL2 PLUS Downstream Upstream SNR Margin 9.9 10.5 db 26.0 15.9 db 12032 821 kbps αυτα λεει εχω συνδεσει μονο το modem στη γραμμη χωρισ τιποτα πανω αλλα παλι τα ιδια κανει οχι δεν εχω συναγερμο
poulinos Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 τα χαρακτηριστικα δεν ειναι ουτε τα καλυτερα αλλα ουτε δειχνουν καποιο προβλημα.ειναι σε κανονικα επιπεδα με βαση και το margin που δινει ο οτε.αν δεν πιανουν τα χερια σου να κανεις δοκιμη σε κατανεμητη η αν δεν εχεις αλλο ρουτερ να δοκιμασεις μηπως εχει προβλημα το ρουτερ τοτε το δινεις βλαβη.αν βρεις κανα δανεικο ρουτερ δοκιμασε το μπας και φταιει το ρουτερ.
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Δοκίμασα αυτο είναι το δεύτερο ρουτερ που βάζω αλλα τίποτα δήλωσα βλάβη να δω τι θα γίνει Sent from my iPhone using Insomnia
poulinos Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) για αρχη βλεπω να σου χαμηλωνουν ταχυτητα.απλα οπως ειπα να εισαι σιγουρος οτι εκανες δοκιμη μονο με το ρουτερ στην κεντρικη πριζα χωρις κανενα τηλ φιλτρο σπλιττερ πανω.εκτος αν πιανουν τα χερια να κανεις κατι παραπανω πχ αποσυνδεση ολα τα υπολοιπα πριζακια κτλ. Επεξ/σία 17 Σεπτεμβρίου 2012 από poulinos
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 το εκανα ναι αλλα παλι με πεταει δε γινεται τιποτα απλα περιμενω να δουν
poulinos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 οκ αν δεν μπορεις να λυσεις πριζακια η θα στειλουν τεχνικο η θα σου χαμηλωσουν ταχυτητα.
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Πως μπορω να τσεκάρω αν μου χαμηλωσαν; Γιατι αυτο δε θα τους αφήσω να το κάνουν βεβαια Sent from my iPhone using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα