Προς το περιεχόμενο

OCZ Vertex 3 240GB 101,44€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
μεγαλη μπουκια φατε' date=' μεγαλα λογια μη λετε.

εγω θελω να δω ποσοι απο εσας που κερδισατε απο το λαθος του αλλου, θα ξαναψωνισετε εστω και μια φορα απο εκει.

μιλαω ειδικα για αυτους που κατακεραυνωνουν οσους πηραν πισω το λαθος και δεν πουλησαν στα 120Ε,

σιγουρος ειμαι, και για 10 σεντσια παλι στον εκαστοτε φτηνοτερο θα πανε[/quote']

Μπορεί να έχεις και δίκιο, αλλά σκέψου ότι το Pchealing μέχρι εχθές ούτε καν το ήξερα, και φθηνότερο να ήταν θα το σκεφτόμουν πολύ να αγοράσω απο εκεί. Εγώ προσωπικά δεν κέρδισα κάτι απο το λάθος τους, αυτοί κέρδισαν την εμπιστοσύνη μου.

• Like 1
  • Απαντ. 193
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Από Pchealing. Μια χαρά.. ;)

Σε συνέχεια της επικοινωνίας μας σχετικά με την παραγγελία σας, θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι η παραγγελία σας θα πραγματοποιηθεί κανονικά στην συμφωνημένη τιμή (117€ + έξοδα αποστολής) και έχει προγραμματιστεί αποστολή της αύριο 20/09/2012.

Σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο δεν επιθυμείτε την πραγματοποίηση της παραγγελίας σας, παρακαλώ ενημερώστε μας.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχει κανείς καμιά ενημέρωση για αποστολή;

Εδώ τίποτα ακόμα.. :)

edit:

Οκ, μιλησαμε στο chat και μου ειπαν οτι εφυγαν μερικες παραγγελιες σημερα, οι υπολοιπες αυριο γιατι δεν προλαβαν.

Επεξ/σία από theosgr
Δημοσ.

Εγώ είμαι σε backorder και δεν με έχουν ενημερώσει.

Σου είχε έρθει το mail για αποστολή στις 20/9;

Εμένα ναι..

Απλά χθες μου είπαν οτι καθυστερησαν και θα εφευγαν σημερα οι υπολοιπες.

Δημοσ.

Για να βγαλουν τα σπασμενα με μια μονο πωληση...

Με 70 παραπανω παιρνεις 480-512GB!!

Παιδιά καλό είναι να μην βιαζόμαστε να βγάλουμε συμπεράσματα.. Στο κάτω κάτω οι άνθρωποι αυτοί πήραν πάνω τους όλο το βάρος του λάθους που δεν ήταν καν δικό τους προς δικό μας όφελος. Εντάξει εδω που τα λέμε και η θετική διαφήμηση τους έκανε ή θα τους κάνει καλό αλλά ποιός άλλος είχε τα κότσια να το κάνει; Εγώ πάντως τους εμπιστεύομαι και περιμένω. Πόσο θα κάνει ακόμα; 1-2 μέρες... Πάντως για ρίξτε μια ματια να δείτε σε τι τιμές πουλιέται γενικά το δισκάκι. Μέχρι 493 ευρώ στο iking!!!!!!!! Τί να λέμε...

Κι όσο για τις πολύ χαμηλές τιμές ε.. όποιος έχει τα guts άς κάνει μια εισαγωγούλα απο Germany καμμια 50 κομμάτια αλλά για εγγύηση....

Δημοσ.

Δεν έχεις αδικο, αλλά η αλήθεια είναι οτι οι νόμοι της αγοράς είναι αρκετά συχνά παράλογοι. Παράδειγμα;

DDR3 KHX1600C9AD3B1/2G : 11,23 ευρώ

DDR2 KHX6400D2B1K2/2G : 30,00 ευρώ

Πιστεύεις δηλαδή οτι οι 800άρες DDR2 "αξίζουν" περισσότερο απο τις 1600άρες DDR3;

Απλά δεν είναι πάντα "οτι πληρώσεις παίρνεις"...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...