Προς το περιεχόμενο

OCZ Vertex 3 240GB 101,44€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το pchealing επειδή ακύρωσα προχθες μετά την "προσφορα" cosmodata μου εξήγησε ότι ήταν λάθος τιμή από το σάιτ του προμηθευτή και για αυτό πήρε η μπάλα τόσα καταστήματα. Αλλά όσα κομμάτια είχαν ετοιμοπαράδοτα θα πάνε με την τιμή που είπανε γιατί δεσμεύτηκαν και όσοι είναι σε backorder όπως ήμουν εγώ θα τους ειδοποιήσουνε όταν παραλάβουνε νέα παρτίδα τι καλύτερο μπορεί να γίνει στην τιμή του δίσκου όπως θα έρθει με τη νέα τιμολόγηση. Είναι ευγενέστατοι. Εγώ πραγματικά τους βγάζω το καπέλο. Απλά όσοι είσαστε στο backorder κάντε υπομονή!

• Απαντ. 193
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μεγάλο μπράβο σε ενα περιφερειακό μαγαζί που επιβαρύνθηκε το υπόλοιπο ποσό για να εξυπηρετήσει τους πελάτες του.

Αυτοί οι άνθρωποι θέλουν υποστήριξη,την δική μου την κέρδισαν δεν τους την χάρισα και ας πάρουν χαμπάρι οι υπόλοιποι ότι "αέρα" αν θέλει πουλάει ο οποιοσδήποτε δεν κάνουν κάτι εξαιρετικό..

• Like 1
Δημοσ.
Απλά όσοι είσαστε στο backorder κάντε υπομονή!

Εγώ που ήμουν backorder αλλά μου επιβεβαίωσαν τη Δευτέρα ότι θα παραλάβω σε 2-3 μέρες; :P

ΗΜΕΡΟΜΗΝΊΑ ΚΑΤΆΣΤΑΣΗ

2012-09-16 13:11:53 Προετοιμασία σε εξέλιξη

2012-09-16 12:37:57 Σε αναμονή επιβεβαίωσης

2012-09-16 11:29:46 Προετοιμασία σε εξέλιξη

2012-09-16 11:29:45 On backorder

edit:

Ήρθε η απαντηση μολις τωρα!

Αγαπητέ κ. χχχ,

Σε συνέχεια της επικοινωνίας μας σχετικά με την παραγγελία σας #χχ, θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι η παραγγελία σας θα πραγματοποιηθεί κανονικά στην συμφωνημένη τιμή (117€ + έξοδα αποστολής) και έχει προγραμματιστεί αποστολή της αύριο 20/09/2012.

Σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο δεν επιθυμείτε την πραγματοποίηση της παραγγελίας σας, παρακαλώ ενημερώστε μας.

Με εκτίμηση,

χχχ

---

PC Healing

Αψογοι!

• Like 2
Δημοσ.

τους πηρα τηλ και μου ειπαν με πολυ ευγενικο τροπο οτι η θα τον εχω στα χερια μου μεθαυριο με τ τιμη που συμφωνισαμε (117 + μεταφορικα) ...ηταν ευγενικη και με ενημερωσαν και με email 5 λεπτα πριν τους παρω τηλ...

Το ίδιο και σε μένα. Αύριο θα το αποστείλουν, λογικά μεθαύριο θα τον έχω και εγώ στα χέρια μου.

• Like 2
Δημοσ.

Μεγάλο μπράβο σε ενα περιφερειακό μαγαζί που επιβαρύνθηκε το υπόλοιπο ποσό για να εξυπηρετήσει τους πελάτες του.

Αυτοί οι άνθρωποι θέλουν υποστήριξη,την δική μου την κέρδισαν δεν τους την χάρισα και ας πάρουν χαμπάρι οι υπόλοιποι ότι "αέρα" αν θέλει πουλάει ο οποιοσδήποτε δεν κάνουν κάτι εξαιρετικό..

To oτι ηταν λαθος των προμηθευτων και το οτι περασε αυτοματα στο συστημα τους το καταλαβαινω ευκολα (εχει ξαναγινει).

Το οτι επικαλεστηκαν αρχικα μη προσθηκη ΦΠΑ δεν τους τιμα (ειτε το εκαναν επιτηδες ειτε ειδαν την χαμηλη τιμη και πραγματι νομιζαν οτι κατι τετοιο ειχε παιχτει -- πραγμα που δεν πιστευω--).

Το οτι εκαναν μια πολυ καλη προσφορα απορροφωντας μεγαλο (το μεγαλυτερο) μερος του κοστους ειναι παραδειγμα προς μιμηση (και αν δεν ειχαν πει περι του ΦΠΑ θα ηταν ισως η καλυτερη αντιμετωπιση καταστασης που εχω συναντησει μεχρι τωρα).

Το οτι παλιοτερα σε αντιστοιχες περιπτωσεις λαθους προμηθευτων εχετε πεσει να φατε τα καταστηματα με προβληματιζει περισσοτερο. Αν δεν ηταν 101 η λαθος τιμη αλλα 10.1 ή 1.01 θα ειχαμε απο τα ιδια ατομα αλλες αποψεις χωρις να λεω ποια ειναι η σωστη (νομικα ειναι "να τους φαμε", ηθικα να κανουν οτι το pchealing αλλα να φροντισουν να μην ξαναγινει ή να πληρωσουν το τιμημα οι προμηθευτες).

Δημοσ.

Το οτι επικαλεστηκαν αρχικα μη προσθηκη ΦΠΑ δεν τους τιμα

Δεν αποκλείεται να είναι έτσι, αφού σε όλα τα μαγαζιά που επηρεάστηκαν η τιμή ήταν περί τα ~118€ ή πιο πάνω!

Δημοσ.

To oτι ηταν λαθος των προμηθευτων και το οτι περασε αυτοματα στο συστημα τους το καταλαβαινω ευκολα (εχει ξαναγινει).

Το οτι επικαλεστηκαν αρχικα μη προσθηκη ΦΠΑ δεν τους τιμα (ειτε το εκαναν επιτηδες ειτε ειδαν την χαμηλη τιμη και πραγματι νομιζαν οτι κατι τετοιο ειχε παιχτει -- πραγμα που δεν πιστευω--).

Το οτι εκαναν μια πολυ καλη προσφορα απορροφωντας μεγαλο (το μεγαλυτερο) μερος του κοστους ειναι παραδειγμα προς μιμηση (και αν δεν ειχαν πει περι του ΦΠΑ θα ηταν ισως η καλυτερη αντιμετωπιση καταστασης που εχω συναντησει μεχρι τωρα).

Το οτι παλιοτερα σε αντιστοιχες περιπτωσεις λαθους προμηθευτων εχετε πεσει να φατε τα καταστηματα με προβληματιζει περισσοτερο. Αν δεν ηταν 101 η λαθος τιμη αλλα 10.1 ή 1.01 θα ειχαμε απο τα ιδια ατομα αλλες αποψεις χωρις να λεω ποια ειναι η σωστη (νομικα ειναι "να τους φαμε", ηθικα να κανουν οτι το pchealing αλλα να φροντισουν να μην ξαναγινει ή να πληρωσουν το τιμημα οι προμηθευτες).

εγω παλι πιστευω οτι ΜΠΟΡΕΙ να εγινε λαθος με το φπα γιατι στη Μυτιληνη εχουν 16%φπα...αλλα και παλι ηταν το μονο μαγαζι που δεχτηκε να παραδοση και οχι να μου πει λαθος η παραγγελεια σου ακυρονετε....ισως να το σκεφτομαι ετσι επειδη θα παραλαβω αλλα δδεν νομιζω οτι κανω καπου λαθος....

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι ότι αυτό δεν ξέρω αν το κατάλαβα,η ευθύνη όμως δεν μετακυλίεται ο καθένας έχει την δική του και ο επόμενος έχει να κάνει μόνο με τον προηγούμενο.. Ευθύνη είναι και το να ελέγξεις πριν να αναρτήσεις.. και αν δεν θέλεις να ελέγξεις τότε να αναλαμβάνεις την ευθύνη σου.. κάνω κάπου λάθος ?

Δημοσ.

απιστευτο, δεν εχουν θεωρητικα λογο να το κανουν αυτο, αφου φανηκε το λαθος του προμηθευτη...

μπαινουν μεσα, πονταροντας στην θετικη διαφημιση του ονοματος τους.

Εεε, λοιπον, το αξιζουν!

(προσωπικα δεν εχω παραγγειλει αλλα τους βαζω στην λιστα μου με τα αξιοπιστα ιντερνετικα μαγαζια κ θα κοιταω σε οτι ενδιαφερομαι)

Δημοσ.
απιστευτο' date=' δεν εχουν θεωρητικα λογο να το κανουν αυτο, αφου φανηκε το λαθος του προμηθευτη...

μπαινουν μεσα, πονταροντας στην θετικη διαφημιση του ονοματος τους.

Εεε, λοιπον, το αξιζουν!

(προσωπικα δεν εχω παραγγειλει αλλα τους βαζω στην λιστα μου με τα αξιοπιστα ιντερνετικα μαγαζια κ θα κοιταω σε οτι ενδιαφερομαι)[/quote']

Συμφωνώ 100%. Θα τους προτιμήσω και εγώ σε σχέση με κάτι άλλα μαγαζάκια, που κατά καιρούς μας έχουν αντιμετώπιση ακόμα και ειρωνικά.

Δημοσ.

μεγαλη μπουκια φατε, μεγαλα λογια μη λετε.

εγω θελω να δω ποσοι απο εσας που κερδισατε απο το λαθος του αλλου, θα ξαναψωνισετε εστω και μια φορα απο εκει.

μιλαω ειδικα για αυτους που κατακεραυνωνουν οσους πηραν πισω το λαθος και δεν πουλησαν στα 120Ε,

σιγουρος ειμαι, και για 10 σεντσια παλι στον εκαστοτε φτηνοτερο θα πανε

• Like 1
Δημοσ.

μεγαλη μπουκια φατε, μεγαλα λογια μη λετε.

εγω θελω να δω ποσοι απο εσας που κερδισατε απο το λαθος του αλλου, θα ξαναψωνισετε εστω και μια φορα απο εκει.

μιλαω ειδικα για αυτους που κατακεραυνωνουν οσους πηραν πισω το λαθος και δεν πουλησαν στα 120Ε,

σιγουρος ειμαι, και για 10 σεντσια παλι στον εκαστοτε φτηνοτερο θα πανε

οχι φιλε...λαθος...αν η διαφορα ειναι μεγαλη 15-20+ ναι τοτε θα παω σε πιο φθηνα μαγαζι...αλλα αν η διαφορα ειναι μικρη θα επιλεξω το μαγαζι που εχω της πιο καλες εμπειριες και αυτο που ειναι πιο αξιοπιστο....κατα καιρους εχω παραγγειλε πολλα πραγματα απ το ιντερνετ και δεν λιπομουν 5 παραπανω αμα ηταν να ειναι αξιοπιστο το μαγαζι....

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...