Προς το περιεχόμενο

OCZ Vertex 3 240GB 101,44€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ζητα γρηγορα το προβληματικο κι πες οτι θα το στειλεις εσυ αντιπροσωπεια!

δεν υπαρχει περιπτωση να σου το δωσουν βεβαια :-D

• Like 5
  • Απαντ. 193
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το σκέφτηκα αλλά προφανώς θα με ξαναδούν -ΔΕΝ. Τυχαίνει και είμαι πληροφορικάριος και καμένος με το hardware αρκετά. Αλλά δεν πειράζει αφού νομίζουν ότι μπορούν να κοροϊδέψουν δεν υπάρχει θέμα. Το σκέφτηκα αυτό με το rma και ty και για τη συμβουλή αλλά ξενέρωσα γιατί με αυτό το δίσκο έφαγα άκυρο από δύο μαγαζιά. Δεν θέλει να τον αγοράσω τι να κάνουμε!!!!Θα τα φάω σε σουβλάκια και θα τα ευχαριστηθώ :P

• Like 1
Δημοσ.

Κάποτε το 2004 που βόλταρα Στουρνάρη και υπήρχε και το ram shop είχε ωραία πράγματα και σε καλές τιμές.Αλλά τα τελευταία χρόνια δεν...

Δημοσ.

Ααα, βγήκε κι απ'το Skroutz το PC Healing;

Τους έστειλα ένα mail χθες βράδυ και δεν έχουν απαντήσει ακόμα.

Λες να μας την κάνουν; :P

Δημοσ.

Θα υπάρξει ενημέρωση μέσα στην μέρα μου είπαν,μίλησα μαζί τους κ οι Άνθρωποι δείχνουν να είναι παραπάνω από εντάξει..

Όταν λες ενημέρωση;

Θα φάμε άκυρο ομαδικά; :P

Δημοσ.

Παιδιά μου είπανε σήμερα στο cosmodata ότι:

1. Ο δίσκος είναι χτυπημένος και ότι οι ssd είναι πιο ευαίσθητοι από τους μηχανικούς. όταν του είπα ότι ισχύει το αντίθετο έκανε το χαζό

2. Ότι δεν γίνεται να κάνουν rma και ότι η εταιρία θα τους το πιστώσει, η OCZ δηλαδή.

Απλά απαράδεκτοι! Με το ζόρι κρατήθηκα...

• Like 1
Δημοσ.

1. Ο δίσκος είναι χτυπημένος και ότι οι ssd είναι πιο ευαίσθητοι από τους μηχανικούς. όταν του είπα ότι ισχύει το αντίθετο έκανε το χαζό

χαχαχαχαχα!

Δημοσ.

Άμα τελικά πάρει κανείς τον SSD σε αυτή την τιμή, γράψτε μου!

Μακάρι αλλά δεν το βλέπω!

τους πηρα τηλ και μου ειπαν με πολυ ευγενικο τροπο οτι η θα τον εχω στα χερια μου μεθαυριο με τ τιμη που συμφωνισαμε (117 + μεταφορικα) ...ηταν ευγενικη και με ενημερωσαν και με email 5 λεπτα πριν τους παρω τηλ...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...