nek4d Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 ζητα γρηγορα το προβληματικο κι πες οτι θα το στειλεις εσυ αντιπροσωπεια! δεν υπαρχει περιπτωση να σου το δωσουν βεβαια 5
ducath Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Το σκέφτηκα αλλά προφανώς θα με ξαναδούν -ΔΕΝ. Τυχαίνει και είμαι πληροφορικάριος και καμένος με το hardware αρκετά. Αλλά δεν πειράζει αφού νομίζουν ότι μπορούν να κοροϊδέψουν δεν υπάρχει θέμα. Το σκέφτηκα αυτό με το rma και ty και για τη συμβουλή αλλά ξενέρωσα γιατί με αυτό το δίσκο έφαγα άκυρο από δύο μαγαζιά. Δεν θέλει να τον αγοράσω τι να κάνουμε!!!!Θα τα φάω σε σουβλάκια και θα τα ευχαριστηθώ 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 καλά μιλάμε και για την cosmodata έτσι, μόνο τσάμπα αγοράζεις από εκεί
ducath Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Κάποτε το 2004 που βόλταρα Στουρνάρη και υπήρχε και το ram shop είχε ωραία πράγματα και σε καλές τιμές.Αλλά τα τελευταία χρόνια δεν...
Re4cTiV3 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Έχουμε κανένα νεο απο pchealing;; Τους έχω στείλει mail σχετικά με τον χρόνο παράδοσης και δεν έχουν απαντήσει..
Retromaniac Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Άμα τελικά πάρει κανείς τον SSD σε αυτή την τιμή, γράψτε μου! Μακάρι αλλά δεν το βλέπω!
smpt Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 γιατί το λες αυτό; σε 6 μήνες τοσο θα εχουν.
kantaras Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 γιατί το λες αυτό; σε 6 μήνες τοσο θα εχουν. :D :D
theosgr Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Ααα, βγήκε κι απ'το Skroutz το PC Healing; Τους έστειλα ένα mail χθες βράδυ και δεν έχουν απαντήσει ακόμα. Λες να μας την κάνουν;
MoviemakerGr Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Θα υπάρξει ενημέρωση μέσα στην μέρα μου είπαν,μίλησα μαζί τους κ οι Άνθρωποι δείχνουν να είναι παραπάνω από εντάξει.. 1
theosgr Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Θα υπάρξει ενημέρωση μέσα στην μέρα μου είπαν,μίλησα μαζί τους κ οι Άνθρωποι δείχνουν να είναι παραπάνω από εντάξει.. Όταν λες ενημέρωση; Θα φάμε άκυρο ομαδικά;
MoviemakerGr Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Όχι μόνο εσύ ! βρε μπαγάσα θα την κάνουν αυτοί επίσημα κανε λίγο υπομονή. 1
ducath Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Παιδιά μου είπανε σήμερα στο cosmodata ότι: 1. Ο δίσκος είναι χτυπημένος και ότι οι ssd είναι πιο ευαίσθητοι από τους μηχανικούς. όταν του είπα ότι ισχύει το αντίθετο έκανε το χαζό 2. Ότι δεν γίνεται να κάνουν rma και ότι η εταιρία θα τους το πιστώσει, η OCZ δηλαδή. Απλά απαράδεκτοι! Με το ζόρι κρατήθηκα... 1
theosgr Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 1. Ο δίσκος είναι χτυπημένος και ότι οι ssd είναι πιο ευαίσθητοι από τους μηχανικούς. όταν του είπα ότι ισχύει το αντίθετο έκανε το χαζό χαχαχαχαχα!
kostas.K Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Άμα τελικά πάρει κανείς τον SSD σε αυτή την τιμή, γράψτε μου! Μακάρι αλλά δεν το βλέπω! τους πηρα τηλ και μου ειπαν με πολυ ευγενικο τροπο οτι η θα τον εχω στα χερια μου μεθαυριο με τ τιμη που συμφωνισαμε (117 + μεταφορικα) ...ηταν ευγενικη και με ενημερωσαν και με email 5 λεπτα πριν τους παρω τηλ... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα