Προς το περιεχόμενο

OCZ Vertex 3 240GB 101,44€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου είχε τύχει παλιότερα ίδια φάση με AMD tray cpus και 2 μαγαζιά. Παίρνανε τις τιμές από την αντιπροσωπεία των επεξεργαστών χωρίς οι ίδιοι να επιβεβαιώνουν διαθεσιμότητα. Το PC healing μάλλον αποφάσισε να φάει το λάθος στην μούρη την ίδια στιγμή που οι άλλοι απλά ρίξανε φάσκελο στην μούρη των πελατών τους.

Και ρωτάω. Ποιος κερδίζει;

Για να είμαι και δίκαιος ίσως το PCHealing να ήταν τυχερό από την στιγμή που είχε περιορισμό στην διαθεσιμότητα. Μόλις φύγανε τα 3 κομμάτια, τέλος. Οι άλλοι που μπορεί να επιτρέπουν απεριόριστες παραγγελίες ακόμα και αν έχουν διαθεσιμότητα 1 κομματιού ίσως να βρεθήκαν μπροστά σε διαφορετικό δίλημμα, π.χ. παραγγελίες για συνολικά 10-15-30 κομμάτια.

• Απαντ. 193
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ας τα βρουν με τον προμηθευτή τους αν σέβονται πρώτα τον εαυτό τους κ την δουλειά που έχουν,ο καταναλωτής να ταλαιπωρείται και στο τέλος να εμπαίζεται κιολας με την "τιμή κόστους" δεν φταίει σε τίποτα.Κανένα ελαφρυντικό από εμένα ας τ'αγοραζαν απο Γερμανία το link έχει αναρτηθεί σε 3 μέρες θα τους είχαν..

• Like 1
Δημοσ.

Μου είχε τύχει παλιότερα ίδια φάση με AMD tray cpus και 2 μαγαζιά. Παίρνανε τις τιμές από την αντιπροσωπεία των επεξεργαστών χωρίς οι ίδιοι να επιβεβαιώνουν διαθεσιμότητα. Το PC healing μάλλον αποφάσισε να φάει το λάθος στην μούρη την ίδια στιγμή που οι άλλοι απλά ρίξανε φάσκελο στην μούρη των πελατών τους.

Και ρωτάω. Ποιος κερδίζει;

Για να είμαι και δίκαιος ίσως το PCHealing να ήταν τυχερό από την στιγμή που είχε περιορισμό στην διαθεσιμότητα. Μόλις φύγανε τα 3 κομμάτια, τέλος. Οι άλλοι που μπορεί να επιτρέπουν απεριόριστες παραγγελίες ακόμα και αν έχουν διαθεσιμότητα 1 κομματιού ίσως να βρεθήκαν μπροστά σε διαφορετικό δίλημμα, π.χ. παραγγελίες για συνολικά 10-15-30 κομμάτια.

ετσι εγινε, και εμενα απο το prive εστειλαν και mail και πηραν και τηλεφωνο

αφου εγινε και σε πολλα καταστηματα μαζι, ειναι εμφανες οτι εγινε λαθος απο τα αυτοματα συστηματα και δεν πηγαν να κοροιδεψουν

Εγω δεν κατηγορω σε τετοιες περιπτωσεις,

αλλο ειναι οταν βγαλει καποιος ενα φυλλαδιο ή newsletter με ειδικες προσφορες και μετα δεν τιμησει την προσφορα του.

Δημοσ.

ετσι εγινε, και εμενα απο το prive εστειλαν και mail και πηραν και τηλεφωνο

αφου εγινε και σε πολλα καταστηματα μαζι, ειναι εμφανες οτι εγινε λαθος απο τα αυτοματα συστηματα και δεν πηγαν να κοροιδεψουν

Εγω δεν κατηγορω σε τετοιες περιπτωσεις,

αλλο ειναι οταν βγαλει καποιος ενα φυλλαδιο ή newsletter με ειδικες προσφορες και μετα δεν τιμησει την προσφορα του.

Εγώ θα συμφωνήσω σε αυτό αλλά ενα μαγαζι δεν έχει μονο την ευθύνη του να κερδίζει καμιά επιχείρηση δεν είναι μόνο κέρδος εχει και την ευθύνη της καλής λειτουργίας. και η κοροϊδία έρχεται μετά στην τιμή κόστους ..

Δημοσ.

Με την δική μου λογική δεν προκύπτει τιμή πάνω από 130 ένας αν ξέρει Γερμανικά και μαζευτούμε 10 σε ένα γκρουπ θα μπορούσα να το αποδείξω κιόλας. τέλος πάντων τελείωσε και αυτό,ας ελπίσουμε ότι αυτός ο ένας θα κάνει την διαφορά..

Δημοσ.

Με την δική μου λογική δεν προκύπτει τιμή πάνω από 130 ένας αν ξέρει Γερμανικά και μαζευτούμε 10 σε ένα γκρουπ θα μπορούσα να το αποδείξω κιόλας. τέλος πάντων τελείωσε και αυτό,ας ελπίσουμε ότι αυτός ο ένας θα κάνει την διαφορά..

Για να δούμε και εδώ ισχύει η τιμή ή .....

http://www.cosmodata.gr/product/78395/

Δημοσ.

Πριν απο λίγο αγόρασε ένας συνάδελφος τον συγκεκριμένο απο cosmodata και ολοκληρώθηκε επιτυχώς η παραγγελία (1-3 μέρες για παραλαβή.

Ελπίζω να μην φάει "πόρτα" :-D

Δημοσ.

άκυρο και από cosmodata μόλις έσκασε τηλέφωνο...

τι να πω ρε παιδιά έλεος... τέτοιο σκηνικό δεν θυμάμαι να έχει ξαναπαίξει...

Δημοσ.

Παιδιά χθες βραδυ έστειλα σε cosmodata και με πήρανε σήμερα και μου είπανε ότι έμεινε ένα κομμάτι και ότι είναι προβληματικό και έφαγα άκυρο....

Δημοσ.

Παιδιά χθες βραδυ έστειλα σε cosmodata και με πήρανε σήμερα και μου είπανε ότι έμεινε ένα κομμάτι και ότι είναι προβληματικό και έφαγα άκυρο....

Και πως το ξέρουν ότι είναι προβληματικό; Το δοκιμάζουν πριν το βγάλουν για πώληση;

lol εντελώς.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...