katcos Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Ποιος από τους 4 ? γιατί δεν συγχρονίστηκαν να κάνουν όλοι το ίδιο λάθος φαντάζομαι .. info-world και okcomputer το κατέβασαν και οι δύο από τη σελίδα....
Innersense Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 έλεος πια... έχω ολοκληρωμένη παραγγελία και στο priveshop & στο info-world και δεν θα πάρω τίποτα από κανέναν; μας δουλεύουν δηλαδή; 4 καταστήματα έκαναν λάθος;
theosgr Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 έλεος πια... έχω ολοκληρωμένη παραγγελία και στο priveshop & στο info-world και δεν θα πάρω τίποτα από κανέναν; μας δουλεύουν δηλαδή; 4 καταστήματα έκαναν λάθος; Το priveshop γιατί; Σας έριξε άκυρο; Εγώ πάντως που παράγγειλα από το PC Healing, σήμερα που τους (ξανα)ρώτησα, μού είπαν ότι σε 2-3 μέρες θα τον έχω.
MoviemakerGr Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Έχουν χάσει την μπάλα ? οι τύποι,κατά την γνώμη μου πάνε να κάνουν απορρόφηση στο ξεστοκαρισμα με σκοπό το μεγαλύτερο κέρδος γιατί α) δεν μπορεί να έκαναν όλοι το ίδιο λάθος β) γιατί αυτό είναι γερμανικό οπότε δεν ειναι Ελληνικό φαινόμενο.. > http://www.mindfacto...SAT3-240G-.html Το priveshop γιατί; Σας έριξε άκυρο; Εγώ πάντως που παράγγειλα από το PC Healing, σήμερα που τους (ξανα)ρώτησα, μού είπαν ότι σε 2-3 μέρες θα τον έχω. Μάλλον είναι οι πιο τίμιοι κ έξυπνοι.
Livagoth Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Εμένα καμμία ενημέρωση ως τώρα, που τον παρήγγειλα χθες απο priveshop.gr, τώρα δεν ξέρω αν είναι καλό ή κακό αυτό...
katcos Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Και στο γερμανικό amazon η τάση είναι πτωτική : http://www.amazon.de...8&condition=new Ακυρο ευχαριστώ τον theosgr για την επισημανση .
theosgr Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Γιατί δεν κάνετε ένα τηλ. στο priveshop; Ένα mail, κάτι @katcos Vertex plus είναι αυτός! Εμείς μιλάμε για τον Vertex 3 1
Innersense Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 από info-world μου έκαναν μόλις τώρα και τηλεφώνημα ότι είναι άκυρη η παραγγελία λόγω λάθους στην τιμή.
katcos Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 @katcos Vertex plus είναι αυτός! Εμείς μιλάμε για τον Vertex 3 Ωπ συγγνώμη παρασύρθηκα από την τάση εδώ : http://www.preissuchmaschine.de/in-Festplatte/SSD-Solid-State-Disk/OCZ-Vertex-3-Max-IOPS-SATA-III-2-5-SSD-240GB.html
val007 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Αγαπητέ , Καταρχήν θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την προτίμησή σας για αγορές από το PriveShop.gr. Σας στέλνουμε αυτή την ενημέρωση σχετικά με ένα πρόβλημα που έχουμε με την παραγγελία που βάλατε μέσα στο Σαββατοκύριακο. Το συγκεκριμένο προϊόν «OCZ SOLID STATE DRIVE 240GB 2.5», από λάθος του προμηθευτή μας, βγήκε online με λάθος τιμή. Όλες οι τιμές του καταστήματός μας, ανανεώνονται αυτόματα βάση των XML (λίστες διαθεσιμότητας & τιμής) των προμηθευτών μας. Με αυτό τον τρόπο η πλέον σύγχρονη πλατφόρμα μας, ορίζει πάντα τις καλύτερες τιμές και παρουσιάζει μόνο τα προϊόντα που είναι άμεσα διαθέσιμα για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας. Το πρωί του Σαββάτου, το XML του προμηθευτή έδωσε λάθος τιμή σε εμάς και προέκυψε η τιμή πώλησης να είναι €118.40 για ένα σκληρό δίσκο SSD που πωλούταν από όλα τα καταστήματα πολύ πάνω από €200! Κυριακή βράδυ αντιλαμβανόμενοι το λάθος, θέσαμε το προϊόν offline. Σε περίπτωση που επιθυμείτε όντως το συγκεκριμένο προϊόν, έχουμε έρθει σε ειδική συμφωνία και τόσο ο προμηθευτής όσο και εμείς, μπορούμε να προσφέρουμε το συγκεκριμένο προϊόν σε τιμή απόλυτου κόστους στα €189.50 (τελική με ΦΠΑ). Παράλληλα σας προσφέρουμε και δωρεάν μεταφορικά.
Re4cTiV3 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Και μένα μου είπαν λάθος απο προμηθευτή!
Moderators matrixxx Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 σε τιμή απόλυτου κόστους στα €189.50 (τελική με ΦΠΑ) :lol: :lol: Ποιος ειναι ο προμηθευτης ρε παιδια; Ο Σαρακακης; (δανειζομαι το ονομα, δεν μου ερχεται καποιο πιο αντιπροσωπευτικο). Γιατι δεν διαλεγετε αγαπητα Ελληνικα μαγαζια τον ιδιο προμηθευτη που εχει ολη η Ευρωπη για να μην πω ο πλανητης;;;;;;; Πως γινεται να αγοραζετε 20-30-40-50% ακριβοτερα απο οσο μπορω να αγορασω εγω σαν απλος τελικος καταναλωτης;;; 2
Innersense Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 ακολούθησε ΚΑΙ τηλέφωνο από το priveshop... μπουκάλα μείναμε. ένα μεγάλο μπράβο από εμένα στο pchealing αν ολοκληρώσει τις 3 αποστολές...
Livagoth Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Και εγώ έφαγα το ακυράκι μου και ησύχασα...Πολλά bugs η xml που χρησιμοποιούν τώρα τελευταία για τις τιμές όπως μου είπαν, αλλά τι σύμπτωση και σε τέσσερα μαγαζιά και στο ίδιο προϊόν!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα