kgian Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Κι γιατι να μην τον παρουμε απο εδω http://www.priveshop.gr/product.php?code=91075055&ref=bestprice.gr που ειναι στην Αθηνα; Γιατι δεν το είδαμε μια και δεν εμφανίστηκε στο σκρουτζ και τώρα προχωρήσαμε την παραγγελία στους άλλους και θα παραλάβουμε σε 2-3 ημέρες!
arxaggelos Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Έχει δοκιμάσει κανένας το PriveShop; Θέλω έναν ssd για το MacMini μου (late 2009) αλλά όχι μικρότερο από τόσο. Έχει υποδοχή sata 2 αλλά νομίζω ότι κάνει, σωστά;
theosgr Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Κι γιατι να μην τον παρουμε απο εδω http://www.priveshop...ef=bestprice.gr που ειναι στην Αθηνα; Xμμ.. Τι γίνεται ρε παιδιά; Με βάζεις σε σκέψεις.
sougiasdj Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 http://www.amazon.co...X3-25SAT3-240G/ Δε φαίνεται να είναι και απο τους ποιό σταθερούς... 96+ / 52 -
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 οι πιο πολλές αρνητικές (σχεδόν όλες) έγιναν πριν βγει το firmware που έφτιαχνε τα προβλήματα με τις BSOD στους sandforce based SSDs 1
Moderators matrixxx Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 χμμμμ, τελικα ξεστοκαρει η ocz, εξω η τιμη εχει πεσει κοντα στο κατοσταρικο, ακομα και ο max iops εχει κανει βουτια 70 ευρω σε μια μερα πριν 10-15 μερες φτανοντας στα 125 ευρω. Αμερικη εχει φτασει 130 δολλαρια. Και το ερωτημα ειναι, σε ποσο καιρο θα φτασει 125 ευρω ο vertex 4 256GB;;;;; Ποσο συντομα; 1
rosgr100 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Και ιδου η απορια, πηρα εναν vertex 4 128gb στα 108€. Να το ακυρωσω και να τσιμπισω τον 3 στα 240gb απο priveshop?
xristoforos89 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Και ιδου η απορια, πηρα εναν vertex 4 128gb στα 108€. Να το ακυρωσω και να τσιμπισω τον 3 στα 240gb απο priveshop? Και το ρωτας; 1
rosgr100 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Ναι γιατι ο ενας εχει 5 χρονακια εγγυηση και ειναι και καινουριος(μεγαλυτερες ταχυτητες) συν του οτι ακουστηκαν πολλα για τους vertex 3. Σημασια αυτην την στιγμη για εμενα δεν εχει η αναλογια gb/€ αλλα η αποδοση/€ στον ssd που θα παρω + την εγγυηση φυσικα.
val007 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 παραγγειλα και εγω εναν.για να δουμε....
giorginho Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Ξεστοκαρισμα-ξεξεστοκαρισμα ( ) οπως εγραψα και σε αλλο θεμα η πτωση αυτη ηταν αναμενομενη κατ'εμε υπο το κριτηριο οτι ειχαν να σημειωσουν αξιολογη πτωση απο τον Ιουνιο, ενω οι SSD γενικα ειναι μαλλον το νο1 ειδος hardware σε οτι αφορα την πτωτικη πορεια τιμων εδω και αρκετο καιρο. Εγω βλεποντας τα "κρουσματα" για αυτο το μοντελο θα περιμενα λιγο καθως μου φαινεται λογικο να ακολουθησουν κι αλλα. (βεβαια τωρα "προλαβα" και πηρα αλλον 240αρη πιο ακριβα αλλα αν δεν ειχα παρει και παροτι βιαζομουν ισως περιμενα αλλα αυτο ειναι υποθεση τωρα )
kavaliotis Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Εγω την ακυρωσα την παραγγελια, εχω εναν Corsair Force 3 GT που εχει τον ιδιο controller και τωρα καταλαβα γιατι κολλαει οποτε τον βαζω sleep. Ειναι μαλλον κοινο προβλημα ολων των Sandforce... Το θεμα ειναι, ποιον να παρω στα 120-128GB που να ειναι γρηγορος και αξιοπιστος και να μην ξεφευγει σε τιμη? Samsung 830? Crucial M4? Καποιος αλλος?
Moderators matrixxx Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Και ιδου η απορια, πηρα εναν vertex 4 128gb στα 108€. Να το ακυρωσω και να τσιμπισω τον 3 στα 240gb απο priveshop? Οχι θα σου ελεγα. ...φτανοντας στα 125 ευρω.... Αλλα 5 ευρω κατω σε 2-3 ωρες!!! 1
aegeanwanderer Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Φυσικά και διαβάζουμε το insomnia στη Μυτιλήνη βρε παιδιά...Μυτιλήνη είμαστε όχι Ουγκάντα!!! Όσο για το PC Healing, τα ξέρω τα παιδιά και είναι πολύ εντάξει...μην ανησυχείτε. Εγώ έχω πάρει πολλά από αυτούς και ποτέ δεν με κρέμασαν. Προφανώς παίχτηκε κάτι κατά την ενημέρωση της αποθήκης και τους ξέφυγε το ΦΠΑ!!! Στο κάτω κάτω ακόμη κι έτσι παραμένουν οι φθηνότεροι απ'ολους. Δεν ξέρω τι τιμή πουλάει το priveshop γιατί δεν φαίνεται και δεν έχει και απόθεμα. Εντάξει καταλάβαμε. Το insomnia το διαβάζουν και στην Μυτιλήνη
papadakn Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Αν και παρήγγειλα έναν σήμερα το πρωί, ακύρωσα την παραγγελία μόλις διάβασα λίγο για το θέμα του sandoforce. Αναφορικά με το μαγαζί πάντως, είχαμε άμεση επικοινωνία μέσω email παρά το γεγονός του ότι είναι Κυριακή. Ευγενέστατοι και εξυπηρετικότατοι, θα τους έχω στα υπ'οψιν μου σε μελλοντικη αγορά. Επίσης η σελίδα τους διορθώθηκε με την σωστή τιμή (με το ΦΠΑ της Μυτιλήνης). Οι κάτοικοι της ηπειρωτικής Ελλάδας προσθέτουν +7%
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα