panos2000gr Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Τα στοιχεία επικοινωνίας φαίνονται να είναι σωστά: http://www.vrisko.gr/details/d555036e54124k7h7j73acab774b22c2
Moderators matrixxx Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Τα στοιχεία επικοινωνίας φαίνονται να είναι σωστά:... Tα στοιχεια επικοινωνιας δεν βρισκω λογο να ειναι λαθος. Η τιμη ειναι λαθος. Ειναι το ιδιο ακριβως "σεναριο" (χαμηλοτερη τιμη απο μικροτερο μοντελο της σειρας κλπ) με εκεινη την ιστορια του e-gate με τον Force GT, εύχομαι για οσους παρηγγειλαν να εχει διαφορετικο τελος αν και δεν το πιστευω. Μακαρι να ειναι διαφημιστικο τρικ, η ελπιδα πεθαινει τελευταια. Add για τον panos2000gr για το επομενο μηνυμα: Το διαφημιστικο τρικ αναφεροταν στο λιγο παραπανω σχολιο (#15) του john. Μιλαω για την περιπτωση που θα δωσει τα 3 κομματια ωστε να χαρουν καποιοι και να αποκτησει "κοινο" και απο τους υπολοιπους που διαβασαν την ιστορια "πληρωνοντας" μονο 100 ευρω. Αυτο θα ηταν το "κολπο". Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου 2012 από matrixxx 3
panos2000gr Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Αν είναι διαφημιστικό τρικ και δεν παραδώσει τα προϊόντα, η διαφήμιση μετατρέπεται σε δυσφήμηση. Και αν μπει "black list" στα σχετικά τεχνολογικά forum και στο skroutz δύσκολο να επιβιώσει ένα τόσο μικρό κατάστημα.
theosgr Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Τον παράγγειλα courier + αντικαταβολη. Τί εχουμε να χάσουμε;
Giorgos09 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Τον παράγγειλα courier + αντικαταβολη. Τί εχουμε να χάσουμε; Τα λεφτα μας. Εγω πληρωσα με paypal και ενω εξαφανιστηκαν τα λεφτα μου στειλαν email οτι υπαρχει προβλημα με την πληρωμη.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Τα λεφτα μας. Εγω πληρωσα με paypal και ενω εξαφανιστηκαν τα λεφτα μου στειλαν email οτι υπαρχει προβλημα με την πληρωμη. Πρωτον. Τα λεφτα σου τα εχει κρατημενα το paypal απλως, δεν τα εχασες, ουτε και θα τα χασεις. Δευτερον. Αμφισβητηση συναλλαγης λεγεται. ΥΓ. Προφανως αφου σε ειδοποιησαν οτι υπαρχει προβλημα με την πληρωμη τα λεφτα θα τα "ξεκρατησει" το paypal μονο του, εκτος αν δεν ειδοποιησουν αυτοι, οποτε πρεπει εσυ να το κανεις, ακομα και τωρα.
theosgr Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Τα λεφτα μας. Εγω πληρωσα με paypal και ενω εξαφανιστηκαν τα λεφτα μου στειλαν email οτι υπαρχει προβλημα με την πληρωμη. Ouch! Γι'αυτό είπα για αντικαταβολή
Chrisl7 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Έκλεισε το σάιτ!!! Χαχαχα Sent from my iPhone using Insomnia
kgian Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Μόλις μου ήρθε το εξής: Αγαπητέ κ. χχχχχχχχ, Λάβαμε την παραγγελία σας κατά τη διάρκεια ενημέρωσης της αποθήκης μας και δυστυχώς η τιμή που είδατε είναι χωρίς την προσθήκη του ΦΠΑ. Το ΦΠΑ στη Μυτιλήνη που βρίσκεται η έδρα μας είναι 16% αντί 23%, οπότε θα πρέπει στην τιμή του προϊόντος να προσθέσετε επιπλέον ένα 16%. Συγκεκριμένα η παραγγελία σας διαμορφώνεται στην ακόλουθη τιμή: OCZ SSD DRIVE: 101,44 + 16% = 117,67€ Αποστολή: 6,5€ Σύνολο: 117,67 + 6,5 = 124,17€ Ενημερώστε μας αν επιθυμείτε να προχωρήσουμε με την παραγγελία σας ή όχι. Ευχαριστούμε και ζητούμε συγνώμη για την ταλαιπωρία, χχχχχχχ χχχχχχχχχχχχχχχ --- PC Healing όπου χχχχ τα ονόματα. Να τον πάρω στα 124€; EDIT: Είπα οκ...να δούμε.
theosgr Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Το ίδιο πήρα κι εγώ. Στην αρχή δεν κατάλαβα τι εννοούσε και απάντησα μια βλακεία, μετά τους ξανα-στειλα και τους είπα ότι συμφωνω με την τιμή αρκεί φυσικά να είναι ο Vertex 3 240GB. Δεν έχω παρει άλλη απάντηση ακόμα
xouskarle Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Ακόμα και σε αυτή την τιμή πιστεύω πως είναι καλή προσφορά. Καλές παραλαβές.
theosgr Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Καλημέρα σας και πάλι, Όπως σας είπα και στο προηγούμενο μήνυμα, η τιμή αυτή που εμφανίστηκε στο site μας ήταν χωρίς την προσθήκη ΦΠΑ, δηλ καθαρή αξία προϊόντος. Οπότε η προσαύξηση της τιμής λόγω ΦΠΑ, είναι 16%. Τα τεχνικά χαρακτηριστκά του δίσκου είναι τα ακόλουθα: Τεχνικά Χαρακτηριστικά Κατασκευαστής OCZ Χωρητικότητα 240GB Σύνδεση SATA III 6Gb/s Διάσταση 2.5'' Ταχύτητα ανάγνωσης (MB/s) 550 MB/Sec Ταχύτητα εγγραφής (MB/s) 520 MB/Sec Τεχνολογία κατασκευής 34nm MTBF (ώρες) 2.000.000 Συσκευασία Retail - 3.5'' bracket included Εγγύηση (μήνες) 36 Αν είστε σύμφωνος προχωράμε την παραγγελία σας από Δευτέρα. Και πάλι ζητάμε συγνώμη για την όποια ταλαιπωρία, xxxx --- PC Healing Προχωράμε φυσικά
john_dr Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Εντάξει καταλάβαμε. Το insomnia το διαβάζουν και στην Μυτιλήνη
Giorgos09 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Κι γιατι να μην τον παρουμε απο εδω http://www.priveshop.gr/product.php?code=91075055&ref=bestprice.gr που ειναι στην Αθηνα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα