Προς το περιεχόμενο

OCZ Vertex 3 240GB 101,44€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τεσπα, οσοι εκτιμησατε το pc healing, δωστε του μια ευκαιρια, στηριξτε το λιγο συνειδητα, αλλου κ αλλου παμε κ τα σκαμε, ζητηστε εστω match στην τιμη.

• Απαντ. 193
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ο MAX IOPS επαιζε μεχρι και την Παρασκευη στα 119.90 και μετα στα 124.90 απο το mindfactory

ισως ο φιλτατος να τους μαζεψε ολους (οσους ειχε στοκ) γιατι απο την Τριτη δεν υπαρχει πια

Στα 160 δεν ειναι προσφορα οπως ειπαν και αλλοι και θα συμφωνησω

ειναι απλα μια καλη τιμη

Καλά τα λές φίλε fantakola. Έλα όμως να κάνουμε ένα πρόχειρο υπολογισμό δεδομένου ότι το mindfactory είναι στη Γερμανία και δεν υποστηρίζει PayPal .

Έχουμε λοιπόν ....

Δισκος : 124,90

Μεταφορικά : 20,00 (στην καλύτερη περίπτωση)

Bank Transfer : 18,00 (αυτό ωφείλεται στις Γερμανικές τράπεζες και δεν αφορά ποια τράπεζα χρησιμοποιεί ο καθένας μας)

-----------------------------

Τελική τιμή : 162,90

Ε, δεν τον παίρνεις απο το PCHealing που θα σου έρθει και 2,9 ευρώ φθηνότερα και θα στηρίξεις και ένα ελληνικό μαγαζί αντι να τα χώσεις στους Γερμανούς;

Επίσης plpapadopoulos οι μόνοι Samsung που είναι συγκρισιμοι με τον δίσκο που συζητάμε είναι αυτοί των 256 GB τους οποίους ο Vertex 3 τους ταίζει γαλατάκι με τον μπιμπερό γιατί αν δεν είναι διαφορά 30 ΜΒ/sec στο Read και 120 ΜΒ/sec στο write τότε τί είναι ;

Παιδιά για να σοβαρευτούμε και λίγο οι άνθρωποι έχουν ήδη αποδείξει την αξιοπιστία τους και κάνουν ότι μπορούν για είναι συνεπείς ακόμα και στα back orders κι ας μην είναι υποχρεωμένοι. Λέω εγώ τώρα...

Δημοσ.

Bank Transfer : 18,00 (αυτό ωφείλεται στις Γερμανικές τράπεζες και δεν αφορά ποια τράπεζα χρησιμοποιεί ο καθένας μας)

Πληροφοριακά, απο web banking ειναι πολυ μικρότερο το κόστος. Ενδεικτικά στην Πειραιώς που έχω είναι περιπου 0,40-0,50 ευρώ

• Like 1
Δημοσ.

Αν βλέπαμε και την καμπύλη - διαγραμα του Vertex 3 στο skroytz με την αγορά που κάναμε στα 120 θα είχαμε το ίδιο κ καλύτερο αποτέλεσμα,αυτό δεν σημαίνει όμως ότι υπάρχει σήμερα ο ίδιος δίσκος σε αυτή την τιμή σωστά ?

Απ'οτι κατάλαβα εγώ επειδή είχαν μιλήσει τότε ότι θα βρουν και άλλους δίσκους σε καλή τιμή,βρήκαν αυτούς.Δεν μίλησε κανείς για προσφορά μίλησε για μια συνέπεια από ένα μαγαζί που μπόρεσε κ ήθελε και μας έκανε τότε την καλή,εν'αντιθεση με όλους τους άλλους.

Από εκεί κ πέρα όποιος το θεωρεί συμφέρουσα αγορά ψωνίζει.Εγώ το μόνο που θέλω να τονίσω και θα το κάνω κ με κίνδυνο να παρεξηγηθώ είναι ότι και η δεύτερη επικοινωνία που είχα με το κατάστημα για αγορά κάρτας γραφικών - τροφοδοτικού - μνήμης ήταν παραπάνω από άψογη και προσωπικά εγώ με τέτοια καταστήματα θέλω να συνεργάζομαι.Στην σελίδα τους οι ίδιοι αδικούν τον εαυτό τους με τις τιμές που έχουν,αλλά σε προσωπικό επίπεδο προσφοράς είναι άψογοι.. Καλό είναι λοιπόν τώρα που βρήκαμε ενα συνεννοήσιμο κατάστημα,να είμαστε και εμείς λίγο καλοπροαίρετοι.. Εγώ έχω ωφεληθεί 2 στις 2 φορές και οφείλω να τους το αναγνωρίσω.

Πως γινεται καθε φορα να παρεξηγουνται τα λεγομενα οσων εκφερουν διαφορετικη αποψη, ειναι κατι που δεν μπορω να καταλαβω...

Δεν αναφερθηκα στην αξιοπιστια του καταστηματος και στην τελικη δεν με ενδιαφερει κιολας στην προκειμενη περιπτωση, αφου το επιδικο ειναι κατι εντελως διαφορετικο και το εξης ενα: Αν και κατα ποσο η συγκεκριμενη τιμη του συγκεκριμενου δισκου αποτελει προσφορα

Προσωπικα δεν την θεωρω προσφορα, τοσο απλα.Την θεωρω καλη τιμη

Και φυσικα η αστοχη αναφορα στο οτι οποιος θεωρει την αγορα συμφερουσα, ψωνιζει.Αυτο ειναι δεδομενο και αυτονοητο για οποιοδηποτε προιον/τιμη/καταστημα

Το αν εμενα μου φενεται προσφορα ο κατι εχει να κανει με τα δικα μου κριτηρια και την δικη μου αξιολογηση.

Otan o sammy παιζει στα 180 ευρω,για να θεωρουσα προσφορα τον max iops θα επρεπε να εχει μια τιμη 20%-30% κατω, κατι που δεν υπαρχει

τεσπα, οσοι εκτιμησατε το pc healing, δωστε του μια ευκαιρια, στηριξτε το λιγο συνειδητα, αλλου κ αλλου παμε κ τα σκαμε, ζητηστε εστω match στην τιμη.

αυτο ειναι αλλο θεμα και οπως ανεφερα και πιο πανω, κατι τελειως διαφορετικο απο το αν προκειται για προσφορα η συγκεκριμενη τιμη η οχι.

Ουτε απο το ενα καταστημα εχω οφελος προσωπικο, ουτε απο το αλλο

Την τσεπη μου κοιταζω οπως και ο καθενας μας.

Καλά τα λές φίλε fantakola. Έλα όμως να κάνουμε ένα πρόχειρο υπολογισμό δεδομένου ότι το mindfactory είναι στη Γερμανία και δεν υποστηρίζει PayPal .

...

Ε, δεν τον παίρνεις απο το PCHealing που θα σου έρθει και 2,9 ευρώ φθηνότερα και θα στηρίξεις και ένα ελληνικό μαγαζί αντι να τα χώσεις στους Γερμανούς;

Επίσης plpapadopoulos οι μόνοι Samsung που είναι συγκρισιμοι με τον δίσκο που συζητάμε είναι αυτοί των 256 GB τους οποίους ο Vertex 3 τους ταίζει γαλατάκι με τον μπιμπερό γιατί αν δεν είναι διαφορά 30 ΜΒ/sec στο Read και 120 ΜΒ/sec στο write τότε τί είναι ;

Παιδιά για να σοβαρευτούμε και λίγο οι άνθρωποι έχουν ήδη αποδείξει την αξιοπιστία τους και κάνουν ότι μπορούν για είναι συνεπείς ακόμα και στα back orders κι ας μην είναι υποχρεωμένοι. Λέω εγώ τώρα...

οπως ειπε και ο αποπάνω, τα τραπεζικα εξοδα που αναφερεις εχουν να κανουν με καταθεση με τραπεζικο εμβασμα και για αυτο ειναι τοσο υψηλα

Μεσω ebanking ειναι 30-50 cents αναλογα με την τραπεζα.

Το paypal δεν με απασχολει καθολου

Σαν μεσο συναλλαγης σου παρεχει ασφαλεια μονο για τις αγορες μεσω ebay

κατα τα αλλα ειναι αντιστοιχο μιας πιστωτικης ή μιας prepayed με την μονη διαφορα οτι πληρωνεις και ενα νταβατζιλικι (την προμηθεια της υπηρεσιας)

Και επισης θεωρω αυτονοητο πως οποιοσδηποτε εχει paypal, θα εχει και ebanking..

Οσο για τις επιδοσεις, μην κανεις το λαθος να συγκρινεις με βαση τα ονομαστικα specs

Οι sandforce based controllers, οπως αυτος του vertex επιτυνχανουν μεγαλυτερες ονομαστικα ταχυτητες λογο της συμπιεσης του controller

Θα πρεπει επισης να αναφερθει οτι ο smamy εχει τον καλυτερο garbage collector και γενικοτερα θεωρειται ως ο πιο αξιοπιστος, καθως δεν ειναι τυχαιο αλλωστε οτι η samsung παραγει OEM δισκους για τους μεγαλυτερους κατασκευαστες ετοιμων συστηματων (Dell,HP.κ.ο.κ) και ειναι και η μοναδικη εταιρεια που ολος ο δισκος ειναι κατασκευασμενος εξολοκληρου με δικα της components, απο τις μνημες μεχρι τον controller

Τελος οσων αφορα την αξιοπιστια του καταστηματος, επαναλαμβανω πως ουδεποτε την εθιξα και ουτε με ενδιαφερει επι της παρουσης οπως ανεφερα και παραπανω.

Αλλωστε, για να σοβαρευτουμε οπως λες και εσυ, η αξιπιστια τελειωνει τη στιγμη που το καθε καταστημα ειναι συνεπης στα βασικα.Το aftersalles service ειναι αλλο κομματι και πολυ πιο σημαντικο, κατι που αν το καλοσκεφτουμε, σε περιπτωση RMA δεν θα σε συμφερει να στειλεις το προιον πισω στην Μυτηληνη, αλλα απευθειας στον κατασκευαστη γιατι κατα πασα πιθανοτητα και φθινοτερα θα σου κοστισει, αλλα κυριως, θα τελιωσεις πολυ πιο γρηγορα την διαδικασια

• Like 4
Δημοσ.

Φίλε @φαντακολα συγνώμη που θα στω πω αλλά βλέπεις φαντάσματα...

1) κανείς δεν αναφέρθηκε σ'εσενα (τώρα τα κατάφερες η αλήθεια είναι)

2) για δεύτερη φορά το γράφω και ελπίζω αυτή την φορά να το καταλάβεις ότι ούτε καν το pchealing ούτε και εγώ που το μετέφερα δεν μίλησα για προσφορά γι'αυτο αν θέλεις δεν άνοιξε και καινούριο thread.απλά έτυχε αυτό το ποστ να έχει μια συνέχεια και συνέπεια με τους δίσκους,το μαγαζί,και πιθανόν με κάποιους ανθρώπους που τότε ήθελαν κ δεν πρόλαβαν.Το κατάστημα τότε είχε υποσχεθεί (αν διάβασες) ότι θα κάνει το καλύτερο που μπορεί και σε τιμή κ σε ποιότητα (γι'αυτους που δεν πρόλαβαν κ το έκανε - στην Ελλάδα είμαστε ). Τώρα αν θέλεις εσύ ν'αλλαζεις τα δεδομένα για να υποστηρίξεις μια άποψη (δεκτή) που έχεις τότε με συγχωρείς οκ αλλά μην μας τρελάνεις και όλους..

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

fantakola χαρα στο κουραγιο σου!! Πολλα + σε ολα οσα ειπες αλλα και σε αυτα που δεν ειπες!! .-

Δημοσ.

Πληροφοριακά, απο web banking ειναι πολυ μικρότερο το κόστος. Ενδεικτικά στην Πειραιώς που έχω είναι περιπου 0,40-0,50 ευρώ

Ναι tsoumi κι εγω με τη Eurobank έχω μια χρέωση 0,4 αλλά όταν κάνεις εμβασμα σε Γερμανικη τράπεζα είναι αυτή που σου κρατάει νταβατζιλίδικα τα 18 euros!!!!

Επίσης fantakola εντελώς πληροφοριακά για να ξέρεις είτε πάς στο γκισέ της τράπεζας είτε μέσω ebanking η πληρωμή τράπεζας άλλης χώρας συνιστά έμβασμα και στην περίπτωση των Γερμανικών τραπεζών ισχύει το παραπάνω ποσό των 18 ευρώ ανα κίνηση!!!

Σε ότι αφορά τη σύγκριση του Samsung με τον Vertex 3 έχω να σου πώ οτι καλό θα ήταν να ρίξεις μια ματιά και σε κανένα benchmark και τότε θα καταλάβεις τι εννοώ 30+ ΜΒ/sec διαφορά read και 120+ ΜΒ/sec στο write. Και στα benchmarks δεν έχουν θέση οι "ονομαστικές τιμές" αλλά αυτό που λέμε "pure horse power". Εκεί ακριβώς είναι που ο Vertex δίνει τα ρέστα του. Άλλωστε λές η Kingston να μην ξέρει τι κάνει όταν χρησιμοποιεί SandForce στους Hyper X SSD της που είναι ίσως και οι κορυφαίοι απο πλευράς performance (555 ΜΒ/sec read) και που έχουν και εξαιρετικό garbage collector..

Tέλος στο θέμα των εγγυήσεων έχω να πώ πως το σημαντικό είναι η διάθεση εξυπηρέτησης του πελάτη όπου κι αν βρίσκεται το κατάστημα Μυτιλήνη, Αθήνα, Τρίκαλα, Σαμοθράκη, Βέροια ή Γουαδελούπη. Νομίζω μάλιστα οτι οι τύποι απο τη Μυτιλήνη δεν έχουν αφήσει μέχρι τώρα περιθώρια να τους αμφισβητήσει κανείς στο θέμα της υποστήριξης των πελατών τους. Τώρα αν θές για παράδειγμα να στείλεις ένα Sony ή ένα Acer Laptop σαν ιδιώτης στον "κατασκευαστή" για RMA ελπίζω να έχεις Ιώβεια υπομονή γιατι μέχρι να πάει στο Βέλγιο (πρώτη περίπτωση) ή στην Ιταλία (δεύτερη περίπτωση) και να γυρίσει....

ΥΓ. Γιατί μπερδεύεις το PayPal με το ebanking? Δεν έχουν ΑΠΟΛΥΤΩΣ καμια σχέση. Μπορείς κάλλιστα να έχεις PayPal (με μια πιστωτική από πίσω χωρίς λογαριασμο στην τράπεζα) και να μην έχεις ebanking αφού κάτι τέτοιο προυποθέτει λογαριασμο.

Αυτό που λέω εγώ λοιπόν είναι πως καλή και άγια η ανταλλαγη απόψεων αλλά παρακαλώ όταν γίνεται μια δήλωση καλό θα ήταν να είναι τεκμηριωμένη γιατι είναι πολύ εύκολο να μένουν σκοτεινά σημεία ή ασάφειες που μονο καλό δεν κάνουν ούτε στη συζήτηση ούτε και στους αναφερώμενους σε αυτήν ....

Δημοσ.

Επειδή τυχαίνει να έχω 2 κομμάτια από τον Samsung 830 256GB και να τον έχω αγοράσει και στα 180 ευρώ προ μηνών, επέτρεψέ μου να αμφιβάλλω για την ισχύ των λεγομένων σου...

Με ένα googling και με ένα ψάξιμο και σε αλλεπάλληλα posts/threads εδώ μέσα, θα δείς ότι η γνώμη μου τεκμηριώνεται με το παραπάνω.

Αν εσύ γουστάρεις τον Vertex, πάρε τον Vertex. Δε σημαίνει όμως ότι καιη άποψή σου είναι η σωστή (επειδή έτυχε και είδες ένα benchmark και όχι την πραγματικότητα), ούτε ότι είναι και κάνα superdeal η τιμή του. Αυτό καλούμεθα να εξετάσουμε σε topic με τίτλο "ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ" επομένως διπλά άτοπη η απάντησή σου...

Αυτά.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι tsoumi κι εγω με τη Eurobank έχω μια χρέωση 0,4 αλλά όταν κάνεις εμβασμα σε Γερμανικη τράπεζα είναι αυτή που σου κρατάει νταβατζιλίδικα τα 18 euros!!!!

Φίλε aegeanwanderer, δεν ισχύει αυτό που λες. Το κόστος ειναι περίπου 0,5 ευρώ. Στο λέω 100% έχω αγοράσει πολλές φορές απο φωτογραφικά μαγαζιά της Γερμανίας.

Δημοσ.

Επίσης fantakola εντελώς πληροφοριακά για να ξέρεις είτε πάς στο γκισέ της τράπεζας είτε μέσω ebanking η πληρωμή τράπεζας άλλης χώρας συνιστά έμβασμα και στην περίπτωση των Γερμανικών τραπεζών ισχύει το παραπάνω ποσό των 18 ευρώ ανα κίνηση!!!

Παιζει να εχεις παγκοσμια πρωτοτυπια σε αυτην την χρεωση...

Εισαι ο πρωτος που βλεπω να αναφερει χρεωση 18 ευρω (φιξ????) για καποια συναλλαγη μεσω e-banking

Μηπως αντι να επιλεξεις να επιμεριστους τα τραπεζικα εξοδα, επελεξες να τα πληρωσεις ολα εσυ?

Σε ότι αφορά τη σύγκριση του Samsung με τον Vertex 3 έχω να σου πώ οτι καλό θα ήταν να ρίξεις μια ματιά και σε κανένα benchmark και τότε θα καταλάβεις τι εννοώ 30+ ΜΒ/sec διαφορά read και 120+ ΜΒ/sec στο write. Και στα benchmarks δεν έχουν θέση οι "ονομαστικές τιμές" αλλά αυτό που λέμε "pure horse power". Εκεί ακριβώς είναι που ο Vertex δίνει τα ρέστα του. Άλλωστε λές η Kingston να μην ξέρει τι κάνει όταν χρησιμοποιεί SandForce στους Hyper X SSD της που είναι ίσως και οι κορυφαίοι απο πλευράς performance (555 ΜΒ/sec read) και που έχουν και εξαιρετικό garbage collector..

Μαλλον εσυ θα πρεπει να δεις τα benchmarks καλυτερα...

Επαναλαμβανω το οτ οι sandforce controllers κανουν συμπιεση, ειναι και ο λογος που εχουν τα πρωτια σε benchmark...

Αν μιλαμε για everyday καταστασεις ομως, τα νουμερα τους πεφτουν και εξομαλυνονται με του sammy αλλα και με τους marvell controllers based ssd, οπως πχ ο Crucial M4

Δεν λεω πως οι sandforce based ssd ειναι μαπα...Απλα εξηγω πως οι διαφορες δεν ειναι τοσο μεγαες οσο δειχνουν φενομενικα

Τα benchmarks ειναι benchmarks.Σε καθημερινη χρηση ειναι η ουσια.

Εαν βαλλεις 3-4 ιδια μηχανηματα με διαφορετικο (αναλογων) επιδοσεων ssd σε καθε ενα ξεχωριστα, δεν προκειται ουτε με σφαιρες να καταλαβεις πιο PC φοραει ποιον ssd..

Tέλος στο θέμα των εγγυήσεων έχω να πώ πως το σημαντικό είναι η διάθεση εξυπηρέτησης του πελάτη όπου κι αν βρίσκεται το κατάστημα Μυτιλήνη, Αθήνα, Τρίκαλα, Σαμοθράκη, Βέροια ή Γουαδελούπη. Νομίζω μάλιστα οτι οι τύποι απο τη Μυτιλήνη δεν έχουν αφήσει μέχρι τώρα περιθώρια να τους αμφισβητήσει κανείς στο θέμα της υποστήριξης των πελατών τους. Τώρα αν θές για παράδειγμα να στείλεις ένα Sony ή ένα Acer Laptop σαν ιδιώτης στον "κατασκευαστή" για RMA ελπίζω να έχεις Ιώβεια υπομονή γιατι μέχρι να πάει στο Βέλγιο (πρώτη περίπτωση) ή στην Ιταλία (δεύτερη περίπτωση) και να γυρίσει....

Για να μην ταξαναλεω...Δεν ειπα τιποτα για την αξιοπιστια του καταστηματος...

Το RMA ομως δεν εχει να κανει με τις διαθεσεις...

Το καταστημα θα κανει αυτο που θα κανεις και εσυ...Θα στειλει το προιον στον προμηθευτη του για να παει απο εκει στον αντιπροσωπο (εσυ για την ακριβεια θα το στειλεις στον κατασκευαστη απευθειας οποτε θα γλυτωσεις πολυ χρονο

Μονο poy εσυ θα πρεπει να επιβαρυνθεις oikonomika να στειλεις το προιον πισω στην Μυτιληνη

Αναφερομαι καθαρα στους δισκους (μηχανικους και ssd) σαν διαδικασια

Μητρικες και vga αγοραζεις απο καταστηματα κοντα σου ή απο κααστηματα με επαγγελματικη συμπεριφορα (βλεπε amazon) για να μην τρεχεις και δεν φτανεις...

Acer & Sony ΔΕΝ μεγαλε...

Δεν εχω υπομονη, γνωριζω τι σημαινει το σερβις αυτων των εταιρειων και Δεν αγοραζω απο αυτες λαπτοπ...Υπαρχουν αλλες επιλογες καλυτερες,οικονομικοτερες και με πολυ ανωτερο after sales suport

Συνπεως ατοπο το παραδειγμα σου..

Γιατι δεν αναφερεις σαν παραδειγματα την Dell και την LG, αλλα προτιμησες να αναφερεις τις 2 χειροτερες, ειδικα σε σερβις λαπτοπ?...

ΥΓ. Γιατί μπερδεύεις το PayPal με το ebanking? Δεν έχουν ΑΠΟΛΥΤΩΣ καμια σχέση. Μπορείς κάλλιστα να έχεις PayPal (με μια πιστωτική από πίσω χωρίς λογαριασμο στην τράπεζα) και να μην έχεις ebanking αφού κάτι τέτοιο προυποθέτει λογαριασμο.

Αυτό που λέω εγώ λοιπόν είναι πως καλή και άγια η ανταλλαγη απόψεων αλλά παρακαλώ όταν γίνεται μια δήλωση καλό θα ήταν να είναι τεκμηριωμένη γιατι είναι πολύ εύκολο να μένουν σκοτεινά σημεία ή ασάφειες που μονο καλό δεν κάνουν ούτε στη συζήτηση ούτε και στους αναφερώμενους σε αυτήν ....

Δεν μπερδευω τιποτα...Σταματα να προσπαθεις δημιουργησεις εντυπωσεις με τις πομπωδης εκφρασεις και τους βερμπαλισμους σου....

Αυτο που ειπα το ανεφερα, γιατι οποιοσδηποτε εχει paypal κατα 99% εχει επαφη+σχεση με ebanking οποτε η διαδικασια πληρωμης μεσω ebanking και οχι απο το γκισε θα του κοστισει 0.30-0.50 ευρω...

Το τι μπορεις να συνδεσεις και πως στο paypal το γνωρζω πολυ καλα...

Αλλα εαν εσυ εχεις πιστωτικη καρτα, χωρις τραπεζικο λογαριαμσο, χωρις να την "ελεγεις" μεσω ebanking και μαλιστα συνδεδεμενη μονιμα με το paypal, τοτε μαλλον διεκδικεις αλλη μια παγκοσμια πρωτοτυπια...

Δημοσ.

Δεν μπερδευω τιποτα...Σταματα να προσπαθεις δημιουργησεις εντυπωσεις με τις πομπωδης εκφρασεις και τους βερμπαλισμους σου....

Αυτο που ειπα το ανεφερα, γιατι οποιοσδηποτε εχει paypal κατα 99% εχει επαφη+σχεση με ebanking οποτε η διαδικασια πληρωμης μεσω ebanking και οχι απο το γκισε θα του κοστισει 0.30-0.50 ευρω...

Το τι μπορεις να συνδεσεις και πως στο paypal το γνωρζω πολυ καλα...

Αλλα εαν εσυ εχεις πιστωτικη καρτα, χωρις τραπεζικο λογαριαμσο, χωρις να την "ελεγεις" μεσω ebanking και μαλιστα συνδεδεμενη μονιμα με το paypal, τοτε μαλλον διεκδικεις αλλη μια παγκοσμια πρωτοτυπια...

Ακόμη και έτσι, όταν πληρώνεις πιστωτική μέσω ebanking και η πιστωτική ανήκει στην ίδια τράπεζα, τότε δεν υπάρχει χρέωση καθόλου. Εκτός και αν αλλού έβγαλες πιστωτική και αλλού πήγες και έκανες ebanking (γιατί όμως να το κάνεις αυτό; ),οπότε μπορείς πολύ απλά να κάνεις ebanking και στην τράπεζα που έχεις την πιστωτική. Εγώ έχω ebanking σε 4 τράπεζες.

• Moderators
Δημοσ.

Ακου λεει γαλατακι και +120ΜΒ/s στο write κλπ... Και καλα να ειπωθει μια φορα κατι τοσο αστοχο, αλλα και δευτερη;;;

Οποιος εχει ασχοληθει λιγο ξερει τι σημαινει incompressive και τι compressive και δεν δικαιολογειται να πεφτει σε λακους εμπορων.

Σε ιδιο συστημα μητρικης κλπ οι δυο δισκοι (και μαλιστα ο max iops) :

http://www.legitrevi...article/1634/5/

http://www.legitrevi...article/1795/5/

cdm.jpg

cdm.jpg

οπου βλεπουμε για τα sequencial οτι πραγματι πεφτει γαλατακι και 130ΜΒ/s διαφορα, αλλα οχι οπως παρουσιαστηκε αλλα αντιστροφα, ο V3maxiops ειναι αυτος με το μπιμπερο στο στομα (για να απαντησω στο ιδιο υφος-στυλ)

cdm-grid.jpg

• Like 3
Δημοσ.

Έχεις μείνει λίγο πίσω, τα πράγματα έχουν αλλάξει, εφόσον βέβαια πληρούνται κάποιες προϋποθέσεις. Ψάξε και ενημερώσου για τα εμβάσματα SEPA.

Υπάρχουν τράπεζες που δε μετέχουν αλλά είμαι σίγουρος ότι η συντριπτική πλειοψηφία των γερμανικών τραπεζών δέχεται εμβάσματα SEPA και χρεώνει τη σχετική προμήθεια. Οπότε ή εσύ έπεσες στην περίπτωση, ή δεν συμπλήρωσες σωστά IBAN, BIC code και SHA στα έξοδα εμβάσματος και τιμολογήθηκε ως μη-SEPA η συναλλαγή σου.

Α, μήπως μετέφερες πάνω από €50.000 πρόσφατα και θυμάσαι αυτό; :) :) :) (joking!!!)

• Like 1
Δημοσ.

Έχεις μείνει λίγο πίσω, τα πράγματα έχουν αλλάξει, εφόσον βέβαια πληρούνται κάποιες προϋποθέσεις. Ψάξε και ενημερώσου για τα εμβάσματα SEPA.

Υπάρχουν τράπεζες που δε μετέχουν αλλά είμαι σίγουρος ότι η συντριπτική πλειοψηφία των γερμανικών τραπεζών δέχεται εμβάσματα SEPA και χρεώνει τη σχετική προμήθεια. Οπότε ή εσύ έπεσες στην περίπτωση, ή δεν συμπλήρωσες σωστά IBAN, BIC code και SHA στα έξοδα εμβάσματος και τιμολογήθηκε ως μη-SEPA η συναλλαγή σου.

Α, μήπως μετέφερες πάνω από €50.000 πρόσφατα και θυμάσαι αυτό; :) :) :) (joking!!!)

Φίλε frap73 πρέπει να παραδεχτώ πως έχεις δίκιο. Δεν γνώριζα την νομοθεσία αυτή και σου λέω ειλικρινά οτι σήμερα το πρωί ήμουν στην Eurobank και έγινε χαμός. Βλέπεις πολύ πρόσφατα χρειάστηκε να κάνω μια πληρωμή και γώ στη Γερμανία (η αλήθεια είναι οτι έβαλα την επιλογή "OUR" οπου χρεώνομαι εγώ το ποσό της μεταφοράς κι αυτό για να μην έχω με τον άλλο προβλήματα του στύλ "εγώ σου ζήτησα τόσα και είδα λιγότερα κλπ") και η EUROBANK όντως με χρέωσε 18,80 ευρώ. Όταν όμως είδα τι λέει η νομοθεσία "τους πήρε και τους σήκωσε..". Ο διευθυντής μου ζήτησε χίλια συγγνώμη μου υποσχέθηκε οτι θα μου πιστωθεί το ποσό άμεσα αλλά μου έκανε και γνωστό οτι το ebanking της EUROBANK δεν καλύπτει λέει την συνθήκη SEPA. Αυτή είναι η πραγματικότητα και δεν πρόκειται για "παγκόσμιια πρωτοτυπία" όπως πολύ ειρωνικά και περιφρονητικά αναφέρθηκε στα λεγόμενά μου ο φίλτατος fantakola. Δεν νομίζω πως προσέβαλα κανέναν μέχρι τώρα σε προσωπικό επίπεδο και καλό θα ήταν τα ειρωνικά σχόλια σε έναν χώρο που υποτίθεται οτι μοιραζόμαστε πληροφορίες και ανταλλάσουμε απόψεις για το κοινό καλό να λείπουν.

Σε τεχνικό επίπεδο τώρα θα μου επιτρέψετε παρ' όλο που θεωρώ οτι η Samsung είναι μια εξαιρετική εταιρία (Galaxy S III κλπ) να παραμείνω στην άποψή μου αφου και τα benchmarks που αναφέρθηκαν δείχνουν τόσο αμφίρροπα αποτελέσματα που δεν θα τα συζητήσω. Εκτός κι αν οι "καθημερινές συνθήκες" είναι το sequential reading - writing που δεν το νομίζω...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...