Προς το περιεχόμενο

OCZ Vertex 3 240GB 101,44€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 193
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παρέλαβα!! :D

https://docs.google....a3NFRHBOVWdyMDA

https://docs.google....a0VFSE1uZUV5TlE

https://docs.google....ZFA2a00xcElhLWM

Ώρα να περάσω και τα windows..

Άψογοι στο PCHealing. Άψογοι!

εμενα παλι αν δεν με διξουν στης ειδησεις δεν γινετε δουλεια...!!απο τι τριτη που εχει ερθει εχω παρει συνολικες 23 κλισεις...!!!εντομεταξει το δεμα ειναι στη ζακυνθο απο τι τριτη...!!!

Δημοσ.

εμενα παλι αν δεν με διξουν στης ειδησεις δεν γινετε δουλεια...!!απο τι τριτη που εχει ερθει εχω παρει συνολικες 23 κλισεις...!!!εντομεταξει το δεμα ειναι στη ζακυνθο απο τι τριτη...!!!

Σε καταλαβαίνω.

Κάνε υπομονή, θα παραλάβεις κι εσύ σύντομα και όλα θα 'ναι καλά!

Δημοσ.

Σε καταλαβαίνω.

Κάνε υπομονή, θα παραλάβεις κι εσύ σύντομα και όλα θα 'ναι καλά!

μακαρι...ελπιζω σημερα αλλα στην ελλαδα βρησκομαστε οποτε...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Σε επικοινωνία που είχα με το PcHealing (για κάποια πράγματα δικά μου) εκτός των άλλων με ενημέρωσε (και μου ζήτησε να σας το μεταφέρω) ότι παραλαμβάνει σε 3-4 μέρες 5 δίσκους VERTEX 3 MAX IOPS 240GB αν δεν κάνω λάθος είναι λίγο καλύτεροι από αυτούς που πήραμε στην τελική τιμή των 160 ευρώ.Οπότε όποιος και αν ενδιαφέρεται με ένα τηλεφώνημα μπορεί να μάθει περισσότερες λεπτομεριες ίσως κ να κάνει και κράτηση..

Δημοσ.

Και αλλου (credit goes to matrixxx αν και ο φιλτατος παρακολουθει διαφορετικο συγκριτικο site) τον ειχαν ολο τον περασμενο μηνα πολυ φθηνοτερα!!!post-220488-0-70462500-1349814477_thumb.jpg

Δημοσ.

Σωστό μόνο που αν παραγγείλεις από Γερμανία βάλε και κανένα 30αρι μεταφορικά...άσε που αμα δεν υποστηρίζουν paypal, την έβαψες γιατί με κάθε συναλλαγή σε χρεώνουν οι Γερμανικές Τράπεζες περι τα 20 ευρώ..., οπότε το φτηνότερο είναι σχετικό.

Το ίδιο συμβαίνει και με Γαλλία, Ισπανία, Ιταλία κλπ

Δημοσ.

Σε επικοινωνία που είχα με το PcHealing (για κάποια πράγματα δικά μου) εκτός των άλλων με ενημέρωσε (και μου ζήτησε να σας το μεταφέρω) ότι παραλαμβάνει σε 3-4 μέρες 5 δίσκους VERTEX 3 MAX IOPS 240GB αν δεν κάνω λάθος είναι λίγο καλύτεροι από αυτούς που πήραμε στην τελική τιμή των 160 ευρώ.Οπότε όποιος και αν ενδιαφέρεται με ένα τηλεφώνημα μπορεί να μάθει περισσότερες λεπτομεριες ίσως κ να κάνει και κράτηση..

Vertex 3 στα 160 δεν αποτελεί προσφορά με τα τωρινά δεδομένα τουλάχιστον, όταν ο Samsung για παραάδειγμα βγαίνει κοντά στα ίδια λεφτά και ειναι κατά πολύ ανώτερος και πιο αξιόπιστος...

Παρεπιπτόντως αυτά τα μαρκετίστικα της OCZ ποτε μου δε τα κατάλαβα. MAX IOPS, Plus, Flas, Klas..... Έλεος δηλαδή.

• Super Moderators
Δημοσ.

δεν είναι ακριβώς marketing, είναι λίγο καλύτερος από τον κανονικό Vertex 3

Δημοσ.

ο MAX IOPS επαιζε μεχρι και την Παρασκευη στα 119.90 και μετα στα 124.90 απο το mindfactory

ισως ο φιλτατος να τους μαζεψε ολους (οσους ειχε στοκ) γιατι απο την Τριτη δεν υπαρχει πια

Στα 160 δεν ειναι προσφορα οπως ειπαν και αλλοι και θα συμφωνησω

ειναι απλα μια καλη τιμη

• Like 2
Δημοσ.

Αν βλέπαμε και την καμπύλη - διαγραμα του Vertex 3 στο skroytz με την αγορά που κάναμε στα 120 θα είχαμε το ίδιο κ καλύτερο αποτέλεσμα,αυτό δεν σημαίνει όμως ότι υπάρχει σήμερα ο ίδιος δίσκος σε αυτή την τιμή σωστά ?

Απ'οτι κατάλαβα εγώ επειδή είχαν μιλήσει τότε ότι θα βρουν και άλλους δίσκους σε καλή τιμή,βρήκαν αυτούς.Δεν μίλησε κανείς για προσφορά μίλησε για μια συνέπεια από ένα μαγαζί που μπόρεσε κ ήθελε και μας έκανε τότε την καλή,εν'αντιθεση με όλους τους άλλους.

Από εκεί κ πέρα όποιος το θεωρεί συμφέρουσα αγορά ψωνίζει.Εγώ το μόνο που θέλω να τονίσω και θα το κάνω κ με κίνδυνο να παρεξηγηθώ είναι ότι και η δεύτερη επικοινωνία που είχα με το κατάστημα για αγορά κάρτας γραφικών - τροφοδοτικού - μνήμης ήταν παραπάνω από άψογη και προσωπικά εγώ με τέτοια καταστήματα θέλω να συνεργάζομαι.Στην σελίδα τους οι ίδιοι αδικούν τον εαυτό τους με τις τιμές που έχουν,αλλά σε προσωπικό επίπεδο προσφοράς είναι άψογοι.. Καλό είναι λοιπόν τώρα που βρήκαμε ενα συνεννοήσιμο κατάστημα,να είμαστε και εμείς λίγο καλοπροαίρετοι.. Εγώ έχω ωφεληθεί 2 στις 2 φορές και οφείλω να τους το αναγνωρίσω.

• Like 1
Δημοσ.

Εγω εχω ωφεληθει 20 στις 20 φορες (μπορει να ειναι και 23στις23 το στρογγυλεψα λιγο) απο ενα αλλο μαγαζι που πολλοι εδω μεσα βριζουν, οποτε αυτο δεν λεει απαραιτητα κατι...

Και δεν ειναι μονο ο Vertex 3, ή ο samsung, εχουν παιξει κι αλλοι καλυτεροι (απο τον vertex 3) δισκοι σε καλυτερες τιμες πολλες φορες, οποτε αν καποιος δεν παρει τον max iops στα 160 ολο και κατι καλυτερο θα παρει μια απο αυτες τις μερες. Και επειδη λες οτι δεν ειπες για προσφορα αλλα για καλες προθεσεις, το παραπανω μαγαζακι που ανεφερα καποτε σας εκανε προσφορα σκληρο δισκο στην ... τιμη κοστους και παλι βρισιμο εφαγε! Σιγουρα το healing εχει δωσει καποια θετικα δειγματα. Με κλειστα ματια εγω δεν προτιμω κανεναν παντως, εδω εχω ολοκληρο αμαζον(de) να μου εχει παρακρατησει χρηματα για λαθος προϊον που εστειλε απο 19 Σεπτεμβρη και αναγνωρισε αμεσως, το εχουν (επιβεβαιωμενα) παρει πισω και τα λεφτα μου ακομα γιοκ, τι να λεμε τωρα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...