Innersense Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Τα συγχαρητήρια μου στο pchealing, αφού όπως διαβάζω από τα σχόλια των συμφορουμητών στάθηκε στο ύψος του όπως λίγοι έχουν κάνει. Το τραγικό είναι ότι την ώρα που έκανα την πρώτη παραγγελία στο priveshop υπήρχε ένας τελευταίος διαθέσιμος στο pchealing, βλέποντας όμως άλλα 2 μαγαζιά να έχουν βγάλει ίδια τιμή δεν φαντάστηκα ότι θα τρώγαμε από όλους άκυρο. Τι να πεις... συμβαίνουν αυτά. Καλορίζικος παιδιά ο σκληρός σε όσους παρέλαβαν! 1
tsitas Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Ωραια τα λογια, αλλα γραψτε και καμια αξιολογηση στο bestprice οσοι παραλαβατε. Μην ειμαστε αχαριστοι.. Και το αντίστροφο είναι πολύ σημαντικό. Να γράψουν αξιολόγηση ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ που φάγανε άκυρο στα άλλα eshops.
Moderators matrixxx Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Το τραγικό είναι ότι την ώρα που έκανα την πρώτη παραγγελία στο priveshop υπήρχε ένας τελευταίος διαθέσιμος στο pchealing, βλέποντας όμως άλλα 2 μαγαζιά να έχουν βγάλει ίδια τιμή δεν φαντάστηκα ότι θα τρώγαμε από όλους άκυρο. Τι να πεις... συμβαίνουν αυτά. Καθε εμποδιο σε καλο
kgian Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Ήρθε και ο δικός μου. Θα τον περάσω να δω αν θέλει αναβάθμιση firmware και μετά πάμε για imac! Uploaded with ImageShack.us 1
theosgr Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Ωραίος! Δεν βλέπω να φτάνει σήμερα ο δικός μου.. Καταραμένα elta courier
tsitas Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Ενημερωτικά, ο δικός μου ήρθε με το Latest Firmware(2.22).
tsobanakis Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 @tsitas ευχαριστώ. μου εφυγε ενα βαρος... Ελπιζω να ερθει με το latest firmware και ο δικος μου.. 1
Retromaniac Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 @tsitas ευχαριστώ. μου εφυγε ενα βαρος... Ελπιζω να ερθει με το latest firmware και ο δικος μου.. Και με παλιότερο να έρθει, υπόθεση 2 λεπτών είναι να του βάλεις το πιο καινούργιο.
tsitas Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Και με παλιότερο να έρθει, υπόθεση 2 λεπτών είναι να του βάλεις το πιο καινούργιο. 2 λεπτά είναι με το αισιόδοξο σενάριο. Προϋποθέτει να έχεις ήδη μηχάνημα με λειτουργικό για να μπορείς να τον βάλεις πάνω(γιατί ο συγκεκριμένος δίσκος δεν γίνεται update αν έχεις bootarei windows από αυτόν), και να πάνε και όλα καλά με το update(που δεν είναι και 100%).
theosgr Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 2 λεπτά είναι με το αισιόδοξο σενάριο. Προϋποθέτει να έχεις ήδη μηχάνημα με λειτουργικό για να μπορείς να τον βάλεις πάνω(γιατί ο συγκεκριμένος δίσκος δεν γίνεται update αν έχεις bootarei windows από αυτόν), και να πάνε και όλα καλά με το update(που δεν είναι και 100%). Υπάρχει έτοιμο bootable image, λέγεται OCZ Tools, με όλα τα απαραίτητα για το update και άλλα fixes. Κατά τ'άλλα, το να αποτύχει το update είναι πάρα πολύ σπάνιο.
Retromaniac Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 2 λεπτά είναι με το αισιόδοξο σενάριο. Προϋποθέτει να έχεις ήδη μηχάνημα με λειτουργικό για να μπορείς να τον βάλεις πάνω(γιατί ο συγκεκριμένος δίσκος δεν γίνεται update αν έχεις bootarei windows από αυτόν), και να πάνε και όλα καλά με το update(που δεν είναι και 100%). Μα όταν τον πάρει θα είναι καθαρός. Και κατα 99,9% θα έχει ήδη windows! Παρα ταύτα υπάρχει έτοιμο bootimage όπως είπε και ο theosgr
kgian Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Και εμένα με το 2.22 ήρθε. Τον δοκίμασα, μια χαρά δουλεύει. Τώρα έχω παραγγείλει το αρμόδιο καλώδιο για το imac και περιμένω...
theosgr Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Λόγω των απεργιών, πάει για αύριο (άντε να δούμε) το δεματάκι..
kostas.K Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Λόγω των απεργιών, πάει για αύριο (άντε να δούμε) το δεματάκι.. και εγω το ιδιο.. ετσι μου ερχετε να παρω 2 μολοτοφ και να παω να το παρω μονος μου...!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα