tasosm92 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Καλησπερα, εδω και μερες η οθονη σβηνει κατα την διαρκεια του gaming ενω το υπολοιπο συστημα λειτουργει ( τεσταρισμενο με το num lock και οτι ακομα μιλουσα στο skype και ας ηταν σβησμενη η οθονη).Επειδη δεν το κανει σε συγκεκριμενο χρονικο διαστημα δεν μπορω να καταλαβω τι συμβαινει. Απο οτι διαβασα λοιπον ειδα μερικες ιδεες. 1)καθαρισα ολοκληρο το συστημα 2)εβγαλα μπαταρια μητρικης 3)δοκιμασα μια μια τις ραμ 4)αποσυνδεσα ολα τα ανεμιστηρακια και οποια συσκευη καταναλωνε ρευμα 5)αλλαξα καλωδιο (και dvi kai αναλογικο) 6)αλλαξα τα ρευματα καρτας γραφικων και επεξεργαστη και προς τα πανω και προς τα κατω 7)στρεσαρισα τον επεξεργαστη στο μαξιμουμ με το intel burn test 8)στρεσαρισα την γραφικων με furmark kai msi kombustor 9)εκανα update ολους τους drivers 10)εκανα ελεγχο για malware κα φορματ. (τα windows εγκατασταθηκαν σωστα 11) ελεγξα τις θερμοκρασιες και ηταν ολες φυσιολογικες αυτα δεν μου περναει κατι αλλο απτο μυαλο οποιος εχει κατι να προτεινει θα του ημουν ευγνωμων. ο Η/Υ που εχω βρισκεται στην υπογραφη μου.
kostask91 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Βλεπω εχεις παρει στα σοβαρα το διαβασμα Μηπως υπερθερμαινεται η οθονη και παθαινει κατι τετοιο , επειδη την χτυπαει και ο ηλιος εκει που ειναι
tasosm92 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Χαχααχαχαχαχαχ ρε φιλε το παντζουρι δεν εχει ανοιξει καθολου....
veider Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 μιας που εκανες ολα τα παραπανω (και πολυ σωστα επραξες), δεν δινεις το μονιτορ σε κανενα φιλο σου να το κρατησει 2-3 μερες ωστε να δεις αν ειναι προβλημα του hardware του υπολογιστη σου ή απλά φταιει το μονιτορ?
tasosm92 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Ναι αυτο ειναι το μονο που εχει απομεινει απλα επειδη θ το εκανα ουτως η αλλως ειπα να ρωτησω για μια 12η γνωμη......
johnbond Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Οταν λες σβήνει,μαυρίζει τελείως ή λειτουργεί και λέει οτι δεν έχει σήμα;
tasosm92 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 γραφει ψηφιακο-εξοικονομηση ενεργειας
johnbond Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 γραφει ψηφιακο-εξοικονομηση ενεργειας Αυτό υποψιαστηκα..Εμένα μου φαίνεται πρόβλημα της κάρτας γραφικών και οχι της οθόνης.
tasosm92 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 ηδη ψαχνω για να δω με αλλη καρτα γραφικων... θα ενημερωσω μολις δοκιμασω.. ευχαριστω..
plpapadopoulos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 1) Δοκίμασε να απενεργοποιήσεις τον 1 από τους 2 πυρήνες (SLI) της κάρτας γραφικών μέσω του driver της nVidia. 2) Τι τροφοδοτικό έχεις? Μάρκα, μοντέλο, Wattage? 3) Δοκίμασε με άλλο τροφοδοτικό που να βγάζει επαρκή και σωστά ρεύματα. 3) Δοκιμασε καθαρισμό σωστό στην VGA κάρτα (ξεβίδωμα και καθάρισμα fan, ψύκτρας και του PCB της κάρτας, σχολαστικό καθάρισμα της παλιάς πάστας στοον κάθε πυρήνα και στην ψύκτρα με καθαρό οινόπνευμα και ομοιόμορφη επανατοποθέτηση νέας πάστας στον κάθε πυρήνα (arctic silver κατά προτίμηση ή ισοδύναμης). Ενδεχομένως να υπερθερμένεται κάποιος σένσορας στην κάρτα και να κόβει την έξοδο, οπότε βεβαιώσου ότι ρεύματα και κάρτα είναι καθαρά (κυριολεκτικά και μεταφορικά). 4) BIOS Update or Downgrade σε συνδιασμό με έλεγχο των Power Management Settings του BIOS. 5) Δοκιμάζεις την κάρτα σε άλλο μηχάνημα με σωστό τροφοδοτικό. Good luck.
greeksunpower Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 (επεξεργασμένο) αγαπητε φιλε 80 % ειναι η lg.....εχω επισκευασει πολλες απο αυτες ! ειναι απο τα καλυτερα μονιτορ φοραει 99% ενα απο τα καλυτερα 20¨ ips panel .....εχει ομως σοβαρο θεμα αξιοπιστιας αν καει η χαζολειτουργει 1 απο τις 4 λαμπες που εχει μεσα το πανελ ......κλεινει ολο ! 10% ειναι η καρτα γραφικων 10% ειναι η μητρικη σε πρωτεινω να κανεις το πιο ευκολο και γρηγορο.....ανταλλαξε το μονιτορ σου με καποιον φιλο σου ετσι θα δεις αν εισαι στο 80 % αν χρειαστεις καποια βοηθεια pm απο θεσσαλονικη ειμαι Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου 2012 από greeksunpower
tasosm92 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 καλησπερα φιλε μου αλλαξα την οθονη με ενος φιλου που ειναι ολοκαινουργια και παλι το εκανε...
gsa-electronics Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Τοτε μαλλον ειναι θεμα καρτας γραφικων, η τροφοδοτικου.
tasosm92 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 ειμαι σε σταδιο αγορας τροφοδοτικου...οταν το παρω και το τεσταρω θα υπαρχει μονο η καρτα γραφικων....θα ενημερωσω συντομα για την λυση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα