Προς το περιεχόμενο

to 3D or not to 3D???

Gaitanakos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδιά καλησπέρα, μετά απο πολύ διάβασμα έχω μπερδευτεί ακόμα περισότερο σχετικά με τις 3δ τηλεοράσεις... το δεκέμβρη ανοίγω σπιτικό και μέσα στις σκέψεις μας ήταν η αγορά μιας 3d τηλεόρασης.... απο ότι εχω καταλάβει μία 3d έχει νόημα σε τουλάχιστον 50", ειδικά όταν στο δικό μου σαλόνι θα βρίσκεται σε μια απόσταση 4,5 - 5 μέτρων..... το ερώτημα είναι με budget 650 - 700 ευρώ που έχουμε, υπάρχουν αξιοπρεπείς επιλογές για 3d τηλεόραση τουλάχιστον 50 ιντσών? ή δεν αξίζει να ασχολούμαστε οπότε πάμε στη αγορά μιας πολύ καλής no 3d τηλεόρασης και τελειώνουμε??? το ρωτάω γιατί βρήκα τηλεοράσεις μέσα σε αυτό το budget (LG, Samsung) αλλά αν είναι να πετάξουμε απλά λεφτά σε πεπερασμένης τεχνολογίας τηλεόραση και να τα κλαίμε καλύτερα να πάμε σε μή 3d και σε κανα 3 άρι χρόνια βλέπουμε.... εσείς τι λέτε, ή τι έχετε να προτείνεται??? ευχαριστώ εκ των προτέρων....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δυστηχως το budget των 700 ευρω δεν αρκει ουτε για 2d αξιοπρεπή 50 αρα. Plasma 51'' ειναι μαλλον μονόδρομος. Βεβαια και αυτες σε αυτην την κατηγορία ειναι μετριες αλλα δεν υπάρχει κατι αλλο.

Δηλαδή με αυτές τις 2 επιλογές να μην ασχοληθώ καθόλου??? Υπ'όψιν δεν είμαι μανιακός της τεχνολογίας όσο αφορά τις τηλεοράσεις, απλά θέλουμε να βλέπουμε ταινίες τα βράδυα και να τις ευχαριστιόμαστε... μέχρι στιγμής βλέπουμε σε μιά απλή LG 37" που αγόρασα πέρσι με 400 Ευρώ και μιά χαρά είμαστε... απλά θέλουμε να ανεβάσουμε λίγο το επίπεδο αυτής της ψυχαγωγίας... τώρα όσο αφορά το 3d σε τηλεόραση, μόνο στα μαγαζιά το έχω χαζέψει και είναι εντυπωσιακό, χωρίς να αντιλαμβάνομαι τρομερές διαφορές (με εξαίρεση τα χρώματα των Panasonic, Samsung σε σχέση με τις LG), μπορεί βέβαια να είναι εντυπωσιακό γιατί δεν έκατσα 3 ώρες συνεχόμενες μπροστά του... πάντως 2 επιλογές που βρήκα είναι αυτές, όποιος μπορει να μου πεί κάτι θα είναι χρήσιμο....

http://www.pixmania-...d-50pm670s.html

http://www.pixmania-...d-ps51e490.html

http://www.electrostudio.gr/product/catid/1588/pcatid/4956

Οι τηλεοράσεις που βρήκες, στην Ελλάδα, στην λιανική δεν έχουν τόσο. Μαζι με το ΦΠΑ (που δεν το περιλαμβάνει) τοτε πας περιπου 750 με 800 ευρω. (αρα εκτος του αρχικού σου budget). Σε αυτην την κατηγορία, οι tv αυτες ειναι αρκετά μέτριες κατ εμε. Ίσως η Panasonic οριακά να ειναι καλύτερη απο τις αλλες.

Βασικό. Να πας σε ενα μαγαζι εφόσον έκανες την ψαχτικη σου στο Internet και να τις δεις απο κοντα. Μπορεί να σε καλύπτουν και με το παραπάνω Δεν έχουμε ολοι τις ιδιες απαιτήσεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...