chris2busy Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Καλησπερα παιδες..εδω και μιση βδομαδα περιπου ξαφνικα αρχισε το μηχανημα να παγωνει..καμια αντιδραση σε κληκτρα, μονο χαρντ ριμπουτ ηθελε.. Αρχισε να μην βλεπει σιγα σιγα τις σιντιερες και καθε φορα που εβαζα κατι σε θυρα usb το μηχανημα ξαναπαγωνε..και σε ακυρες στιγμες γενικα παγωνει , αλλα αν βαλω φλασακι ή κινητο η οτιδηποτε αλλο παγωνει 100%...δεν ειναι software..δοκιμασα και κολλαγε σε win 7 x86, x64 και Ubuntu live cd.. ραμ δεν ειναι εκανα μεμτεστ ποση ωρα και τπτ...τζιτζι ειναι εκει..απο θερμοκρασιες παμε καλα,δισκος δεν εχει σφαλματα ουτε bad sectors, αρα ειναι ειτε μητρικη ή τροφοδοτικο..απο βδομαδα θα το παω στο πλαισιο να το κοιταξουν, γιατι εγω δεν εχω τετοια τεχνογνωσια(για φουσκωμενα capacitors που κοιταξα, δεν ειδα κατι)...οποτε θελω να μου προτεινετε εξ αρχης μια καλη μητρικη και ενα καλο τροφοδοτικο (απο το πλαισιο) για να ειμαι ετοιμος να τους πω ποιο θέλω αναλογα ποιο θα μου πουν οτι τα φτυσε... αυτη τη στιγμη εχω: mobo : asus p5e Cpu : intel core 2 quad Q6600 gpu: ati 4870 512 gddr5 ram : corsair 4gb ddr2 kit 800 mhz PSU : enermax noistaker II 600Watt 4 hdd (1 apo tous 4 64gb ssd) 2 dvd recorders ευχαριστω εκ των προτέρων παιδες...
Thanos1972 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Για μητρικη το κοβω.το τροφοδοτικο σου ειναι ποιοτικοτατο. στησε μια το συστημα εξω απο το κουτι και κανε και κανενα reset στο bios.
chris2busy Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Να σου πω την αληθεια το φοβαμαι λιγο αυτο με το στατικο ηλεκτρισμο και μη στραβωσω κανα πυκνωτη και εχω τρεχαματα...μητρικη ειναι το μονο πραγμα που δεν εχω αφαιρεσει ποτε απο το case..ρεσετ στο bios εννοεις restore defaults? Ή αφαιρεση μπαταριας, cmos clear switch ? Αν μπορεις πρωτεινε μου και μια καλη socket 775 απο πλαισιο (τη ψιλοβιαζομαι για τη δουλεια αλλιως θα παιρνα ονλαιν)..ετσι κ αλλιως παλιωσαν πλεον κ ολες οι 775 φθηνες ειναι..
Thanos1972 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Το θεμα σου ειναι ομως να βρουμε τι ειναι αυτο που προκαλει τα προβληματα.γιατι μπορει εγω να λεω οτι ειναι η μητρικη,εσυ να λες οτι ειναι τροφοδοτικο αλλα μπορει να φταιει η οθονη σου.λεμε τωρα.βγαλε την μπαταρια απο την μητρικη για το reset.εκτος και εαν εχει switchερακι επανω.
chris2busy Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 οκ...και εξω κολλαει...θα δοκιμασω και reset..
Thanos1972 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Μαλλον για μητρικη τοτε ετσι οπως τα λες. αλλα δανεισου ενα τροφοδοτικο απο καποιον φιλο σου να δεις τι γινετε εκει.
chris2busy Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 θελω να μου προτεινεις μια καλη μητρικη (απο το πλαισιο) αν μπορεις , παρακαλω.. (socket 775 - q6600 cpu)
Thanos1972 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Ολες οι μητρικες του πλαισιου ειναι σχεδον πανομοιοτυπες.Τα θεματα σου τωρα εσενα ειναι 2.πρωτον,γιατι δεν κοιτας σε κατι μεταχειρισμενο?με το 50ρικο που θα δωσεις στο πλαισιο,θα βρεις καλη μητρικη.δευτερον,εαν θελεις να χρησιμοποιησεις τις μνημες που εχεις τωρα πας σε ddr2.εαν οχι,τις πουλας καμια 35αρα και βαζεις ενα dimm 4gb ddr3 η και 2 εαν θελεις.εαν θελεις τωρα να βαλεις τις δικες σου και αργοτερα να πας σε ddr3 τοτε πας στην παρακατω μητρικη. Gigabyte G41M COMBO(s775, DDR2/DDR3, VGA) 54,00 € καμια μητρικη παντως που εχει στο ξαναλεω,δεν ειναι κατι το σπουδαιο.
chris2busy Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 μαλιστα...ειναι παροχημενο σοκετ πλεον, το γνωριζω και απο οτι φαινεται δεν εχει μεινει και σχεδον τπτ...θα τη παλεψω για μεταχειρισμενη λοιπον αν και εχω μεινει περιπου 4 χρονια εκτος πραγματων και δεν εχω ιδεα πια μπορει να αξιζει :S
chris2busy Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Aπιστευτο...ο τεχνικος που το πηγα στο πλαισιο του μολ μου ειπε πως εφταιγε το desktop set microsoft+keyboard που ειχα...με το που το τεσταρε με διαφορετικα αμεσως σταματησαν τα κολληματα..κοτσαρα και γεμισα ολες τις usb ports με οτι συσκευη ειχα και δεν ειχα και παλι δε κολλησε καθολου! Μου πε το παιδι αμα παρω απλα απο αυτους το νεο μου πλητρολογιο και ποντικι δε θα μου χρεωσει τιποτα...απιστευτο, την εβγαλα καθαρη και εχω και νεο ποντικο και πληκτρολογιο.. Ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια και το ενδιαφερον φιλε μου!!
Thanos1972 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Μαλιστα.καλη φαση....που να παει το μυαλο μας.αντε,φθηνα την γλυτωσες. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα