panagiotis3600 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Καλημερα σας παιδια ειμαι προβληματισμενος με κατι ram. Στο pc μου εχω ADATA 2GB ram DDR2 800Mhz και ενα παιδι επειδη εκανε αναβαθμηση μου εδωσε τις παλιες του ram που ειναι Kingston 2GB ram DDR2 667Mhz αν τις ενωσω θα εχω καποιο προβλημα; αν ναι τροπος αντιμετωπησης; Ευχαριστω.
Thanos1972 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Οχι δεν θα εχεις καποιο προβλημα.απλα οι adara που εχεις θα συγχρονιστουν και θα τρεχουν στα 667 που ειναι οι Kingston.
TheELF Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 ^^Αναλόγως με τον cpu(και την μητρική) και πως είναι χρωνισμένος ίσως να υπάρξει πρόβλημα...
panagiotis3600 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Με μπερδεψατε παιδια. Μηπως πρεπει να ρυθμησω τα timing? Βασικα εχω Asus P5K & CPU Intel Core 2 Quad Q6600 2.4Ghz Και πιστευω πως οι ram μου εχουν 5-5-5-15 timming αν βοηθαει αυτο δε ξερω...
TheELF Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Αν τα έχεις όλα στο auto μέσα στο bios τότε δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα θα ρυθμιστούν όλα μόνα τους. Αν έχεις καρφωτές ρυθμίσεις τότε θα πρέπει αν δεις να της αντέχουν και οι 667.
ninos30 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Αν τα έχεις όλα στο auto μέσα στο bios τότε δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα θα ρυθμιστούν όλα μόνα τους. Αν έχεις καρφωτές ρυθμίσεις τότε θα πρέπει αν δεις να της αντέχουν και οι 667. +1 1
panagiotis3600 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Εχω να πω πως εβαλα τις RAM και ηταν ασυχρονες ωστε να μην φορτοναν τα windows . Μετα απο 3 reset καϊκε το τροφοδοτικο, δεν πιστευω να εφταιξαν οι ram που εβαλα :/
skfn Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Ήταν στο auto η είχες κάνει ρυθμίσεις στo bios?
panagiotis3600 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Ήταν στο auto η είχες κάνει ρυθμίσεις στo bios? auto ηταν , γιατι ρωτας;
master2 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Εισαι σιγουρος οτι καηκε το τροφοδοτικο??
skfn Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 auto ηταν , γιατι ρωτας; Είναι δύσκολο να "κάψει " κάτι έτσι. Αλήθεια πως προεξοφλείς ότι κάηκε τροφοδοτικό?
panagiotis3600 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Εισαι σιγουρος οτι καηκε το τροφοδοτικο?? Ναι ειμαι σιγουρος γιατι πηρα καινουριο και πλεον Ζει και παλι το pc μου.! Είναι δύσκολο να "κάψει " κάτι έτσι. Αλήθεια πως προεξοφλείς ότι κάηκε τροφοδοτικό? Πιστευω πως ηταν ο καιρος του και απλα "πεθανε" , παντως εβαλα τις μνημες και με το που το ανοιξα ειδα μεσα στο Bios τα timming κ λεω οτι ναναι . Παω να δω για windows μηπως και φορτοσουν (Αδυνατο) αλλα κολλησεεε ............ κανω Reset ανοιγει αρχικη οθονη που γραφει την MB μου κολλαει εκει κανω reset παλι παταω κουμπι (power) και δεν ανοιγει μετα απο λιγο (1 Sec) ξανα παταω (νομιζοντας πως δεν το πατησα καλα το κουμπι) και ανοιγει κ κλεινει κατευθιαν , τελος λεω αντε να το ανοιξω (1 φορα το κουμπι ομως αυτη την φορα) και ακουστικε ενα ΤΣΙΚ καπως δυνατο θα ελεγα...(ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΕΣΜΕΝΗ) κοιταζω οθονη δεν βλεπω να εχει κλεισει (επειδη αργει να χασει την συσωρευμενη ενεργεια απο την ασφαλεια που επεσε) και βλεπω ολα νεκρωσαν σε καποια φαση λεω εδω ειμαστε !! παω στον πινακα και να μην θελει να σηκωθει η ασφαλεια ομως ;!!!!! βραχυκυκλωνε το τροφοδοτικο . ωσπου καταλαβα οτι καεικε αφου το εβαλα μονο του στην πριζα !
kostastnt Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 κανονικά έπρεπε να τις βάλεις και να τραβήξεις ένα clear cmos από το jumper της μητρικής.. κατευθείαν θα έπαιζαν..
skfn Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Συνήθως "πεθαίνουν " πιο ήσυχα . Να παρακαλάς να μη πήρε και τίποτα άλλο μαζί του. Δηλαδή όταν το εβαλες μόνο του έριξε πάλι ασφάλεια?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα