Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, μπαίνω κατευθείαν στο θέμα. Για το σύστημα της υπογραφής μου σκεφτόμουν εδώ και καιρό την αναβάθμιση ενός ssd.

Δεδομένου ότι έχω sata II μητρική, και σε περίπτωση αγοράς ενός sata III ssd, θα με έκοβε σε ταχύτητες ανάγνωσης και εγγραφής τουλάχιστον, τότε συμφέρει η αγορά του Vertex 2 σε αυτά τα χρήματα; Μέχρι πρότινος σκεφτόμουν για τον Vertex 4.

Με λίγα λόγια έχουμε:

Ξαναλέω ότι θα μπει στο σύστημα της υπογραφής, οπότε τουλάχιστον οι ταχύτητες εγγραφής και ανάγνωσης θα είναι max 300Mb/s, ακόμα και στην περίπτωση του Vertex 4.

1. Σε περίπτωση αγοράς του Vertex 4, θα έχω απώλειες λόγω sata II και σε άλλα χαρακτηριστικά, όπως IOPS και random read/write;
  2. Δεν είναι και λίγη η διαφορά των 52euro, οπότε τι πιστεύετε ότι είναι καλύτερο για το σύστημά μου;

Δημοσ.

θα ειναι πολυ πιο γρηγορος ο 4.

η διαφορα δεν ειναι στις ταχυτητες μεταφορας.δε θα καθεσαι να μεταφερεις ταινιες απο τον ssd σε αλλον ssd.

η διαφορα βρισκεται στα μικρα αρχεια

Δημοσ.

Δηλαδή σε περίπτωση που αγοράσω τον Vertex 4, θα χάσω μόνο σε max read/write;

Από το sata II δεν θα επηρεαστεί τίποτα άλλο, όπως πχ τα IOPS;

Παιδιά sorry αν ακούγονται βλακείες, αλλά δεν το χω και πολύ με τους δίσκους.

• Super Moderators
Δημοσ.

γιατί να μην πάρει τον 128αρη Samsung στα 90κάτι euro? κρίμα είναι να δώσει ακόμα και 68 euro για Vertex 2...

Δημοσ.

Και μόλις σκεφτόμουν να εμφανιστεί ο ThReSh στο θέμα μου. :mrgreen: Ήθελα να ρωτήσω αν το firmware του Vertex 2 έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο, ώστε να έχουν εξαφανιστεί όσα προβλήματα τυχόν υπήρχαν.

Δεν ξέρω μάγκες αλήθεια τι να κάνω. Και ο Samsung στα 90euro είναι φοβερό vfm. Κάτι μου λέει ότι δεν θα πάρω κανέναν πάλι στο τέλος. :(

• Super Moderators
Δημοσ.

οι Vertex 2 δεν είχαν τα προβλήματα που είχαν στην αρχή οι Vertex 3, αλλά και πάλι είναι παλιοί SSDs...

εντάξει η διαφορά με τον Vertex 4 είναι μεγάλη, αλλά με τον Samsung 830 στα 91 euro είναι κρίμα να δώσεις 68 στον Vertex 2

• Like 1
Δημοσ.

Κατάλαβα.. εντάξει παιδιά ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Θα το σκεφτώ όσο τρέχουν ακόμα οι προσφορές και θα αποφασίσω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...