Vouloubasis150 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Γεια! Έχω νοικιάσει σπίτι και θα πάω αρχές Οκτώβρη μέχρι τότε όμως θέλω να κανόνισω τα του Ίντερνετ και λοιπά ... Πιο συγκεκριμένα δεν ξέρω ποια εταιρία να βάλω ; Ποια είναι ανεπιφύλακτα η καλύτερη ???? εκτός απο Ίντερνετ θέλω και απεριόριστες σταθερά τώρα αν εχει και αλλά όπως κινητά καλύτερα αλλα μην είναι και πανάκριβο το πακέτο ... Οπότε το ερώτημα ποια είναι η καλύτερη επιλογή ;;;;; ;
g1zmo Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Τι κινητο εχεις ? Να παρεις τον αναλογο παροχο για να τα συνδυασεις να σου βγει φθηνο. Wind - Wind Vodafone - Hol Cosmote - Otenet
Vouloubasis150 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Cosmote έχω ... Πως γίνεται να βγει μειωμένα και ποσο μειωμένα ;;
Vouloubasis150 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Καταρχάς πρεπει να έχω σύνδεση ; Γιατί αν πρεπει με κάρτα έχω οχι σύνδεση ....
poulinos Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 wind Θα σου ελεγα να αποφυγεις καλυτερα σε Hol μαζι με vodafone αν θες και κινητο παρεα.αλλιως μετα μπορεις να πας και σε forthnet κτλ κτλ.στις τιμες δεν ειναι τρελες οι διαφορες.ολες εχουν πακετα με δωρεαν αστικα υπεραστικα κτλ.αν πχ θες τηλεοραση πας πχ forthnet Με nova η πας ote me connex tv.εξαρτατε τι θες.
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 1.Που άκουσε κάποιος πως υπάρχει έκπτωση σε συνδυασμό ΟΤΕ-cosmote;Δεν ισχύει! 2.Μου θυμίζεις την ατάκα που ακούω στο μαγαζί ενός φίλου μου(vodafone shop). "Θέλω ένα καλό και φθηνό κινητό που να έχει κάμερα,wi-fi κλπ,κλπ.Όταν μπαίνει το οικονομικό στην μέση δεν μπορείς να θελήσεις το καλύτερο.Πας σε αυτό που ανάλογα με τα οικονομικά σου καλύπτει επαρκώς τις ανάγκες σου. 3.Έκανες μια έρευνα αγοράς για να δεις τιμές και πακέτα,κατόπιν να μας τα παραθέσεις και τέλος να ζητήσεις την άποψη μας;
poulinos Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 καταρχην οπως ειπε ο vendetta δεν πρεπει να παιζει μειωση cosmote,otenet>οποτε αν πρεπει να αλλαξεις και παροχο κινητου αλλαζουν και αλλα.επισης σε καρτοκινητα δεν νομιζω οτι αλλαζει κατι.καρτοσυμβολαιο η συμβολαιο λογικα ναι αλλα καρτοκινητο τι εκπτωση να σου κανουν???οποτε δες αν σε συμφερει για τα κινητα και ποσα ειναι κτλ και μετα βλεπεις τα υπολοιπα.απλα wind σαν κινητο οκ αλλα σαν ιντερνετ...
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 καταρχην οπως ειπε ο vendetta δεν πρεπει να παιζει μειωση cosmote,otenet>οποτε αν πρεπει να αλλαξεις και παροχο κινητου αλλαζουν και αλλα.επισης σε καρτοκινητα δεν νομιζω οτι αλλαζει κατι.καρτοσυμβολαιο η συμβολαιο λογικα ναι αλλα καρτοκινητο τι εκπτωση να σου κανουν???οποτε δες αν σε συμφερει για τα κινητα και ποσα ειναι κτλ και μετα βλεπεις τα υπολοιπα.απλα wind σαν κινητο οκ αλλα σαν ιντερνετ... Και συμβόλαιο να έχεις,δεν μπορείς σε όλα τα προγράμματα να έχεις έκπτωση.Π.χ : vodafone και hol είναι να έχεις πάνω από αξίας 30 ευρώ πρόγραμμα κινητής τηλεφωνίας.Δεν μιλάω για προσφορές-φωτοβολίδες.Από κει και πέρα απορώ μερικές φορές γιατί κάθομαι και ασχολούμαι με τέτοια topics.Πες μου ειλικρινά τι ακριβώς θέλει ο Topic starter;Ούτε αυτός δεν ξέρει.
poulinos Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Και συμβόλαιο να έχεις,δεν μπορείς σε όλα τα προγράμματα να έχεις έκπτωση.Π.χ : vodafone και hol είναι να έχεις πάνω από αξίας 30 ευρώ πρόγραμμα κινητής τηλεφωνίας.Δεν μιλάω για προσφορές-φωτοβολίδες.Από κει και πέρα απορώ μερικές φορές γιατί κάθομαι και ασχολούμαι με τέτοια topics.Πες μου ειλικρινά τι ακριβώς θέλει ο Topic starter;Ούτε αυτός δεν ξέρει. απλα γενικα ψαχνει να βρει και τοσες μερες ναι δεν εχει απαντησει για κατι παραπανω.προσφορες φωτοβολιδες παντα υπαρχουν αλλα δυσκολο να τις βρεις ολες.τωρα γιατι καθεσαι και ασχολεισαι ενταξει παντα σε διαφορα θεματα μπορει ο Ts να ρωτησει κατι και μετα να τον ρωτας και να μην εχει ξαναμπει η να μην ξανα απαντησει καν.το κανεις για την καλη σου την καρδια οπως ολοι μας εστω και αν παει χαμενο.κανε το καλο και ριξτο στο γυαλο που λενε
humanoid Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 wind Θα σου ελεγα να αποφυγεις καλυτερα σε Hol μαζι με vodafone αν θες και κινητο παρεα.αλλιως μετα μπορεις να πας και σε forthnet κτλ κτλ.στις τιμες δεν ειναι τρελες οι διαφορες.ολες εχουν πακετα με δωρεαν αστικα υπεραστικα κτλ.αν πχ θες τηλεοραση πας πχ forthnet Με nova η πας ote me connex tv.εξαρτατε τι θες. Η Vodafone στο κομμάτι τη κινητής είναι για τα πανηγύρια. Δεν το λέω εγώ. Τα στατιστικά το λένε. Φίλε Vouloubasis 150 σε ποια περιοχή μένεις;
poulinos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Η Vodafone στο κομμάτι τη κινητής είναι για τα πανηγύρια. Δεν το λέω εγώ. Τα στατιστικά το λένε. Φίλε Vouloubasis 150 σε ποια περιοχή μένεις; απο σημα εννοεις η απο 3g?γιατι κατοχος και cosmote και wind παλια και vodafone για ολες θα πω τα ιδια.οτι υπαρχουν μερη που παιζει καμπανα η μια και οχι η αλλη και το αναποδο.αν εννοεις για 3g τοτε σημειωσε ακυρο μια που δεν εχω δοκιμασει.τωρα βεβαια μπορει η περιοχη που θα μενει να εχει θεμα με την μια εταιρεια (να μην υπαρχει κεραια κοντα) αλλα να μην εχει θεμα με αλλη εταιρεια.αυτο μπορει να το δει με κανα φιλο η αν εχει κανα κινητο με αλλου παροχου καρτα για να δει αν εχει καλο σημα πχ μεσα στο σπιτι του.
humanoid Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 απο σημα εννοεις η απο 3g?γιατι κατοχος και cosmote και wind παλια και vodafone για ολες θα πω τα ιδια.οτι υπαρχουν μερη που παιζει καμπανα η μια και οχι η αλλη και το αναποδο.αν εννοεις για 3g τοτε σημειωσε ακυρο μια που δεν εχω δοκιμασει.τωρα βεβαια μπορει η περιοχη που θα μενει να εχει θεμα με την μια εταιρεια (να μην υπαρχει κεραια κοντα) αλλα να μην εχει θεμα με αλλη εταιρεια.αυτο μπορει να το δει με κανα φιλο η αν εχει κανα κινητο με αλλου παροχου καρτα για να δει αν εχει καλο σημα πχ μεσα στο σπιτι του. Από 3G εννοώ. Αυτή τη στιγμή η Voda έχει μακράν το πιο παρωχημένο δίκτυο από όλους, τόσο από πλευράς ταχυτήτων όσο και από άποψη κάλυψης. Το πιο απλό πράγμα του κόσμου, για να διαπιστώσει κάνεις πόσο έχει βελτιωθεί Wind στον συγκεκριμένο τομέα, είναι να πάρει δωρεάν ένα SIMάκι και να τσεκάρει την ποιότητα στις περιοχές που κινείται. Είναι απλό και free.
poulinos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Καλα ναι καλο ειναι να γινει τεστ.γιατι μπορει να παρει και wind και να παει σε καποιο μερος και να μην πιανει καθολου οποτε ... ενω μπορει πχ εκει η voda να εχειδικτυο εστω και κουτσα στραβα.η η cosmote.οποτε αν ειναι για 3g δικτυο ας κανει δοκιμη στο μερος που θελει με ενα κινητο και 3 καρτες sim αμα μπορει να βρει μια απο καθε παροχο για να δει ποιος παιζει καλυτερα η ποιος παιζει γενικα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα