caasi70 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Έχει αναβαθμίσει κανείς από Snow Leopard σε Mountain Lion χωρίς clean install; Εάν ναι, το iTunes library, οι ρυθμίσεις και εν γένει όποιο modification έχει γίνει στο σύστημα (π.χ. scripts σε modules όπως VI, sdks κ.α.) κρατιέται; Εγώ πήγα από SL->ML χωρίς clean install, iTunes κλπ όλα ok. Μόνο μερικά apps που ήταν σε πολύ παλιά version πχ. parallels ήθελαν αναβάθμιση. Μου έβγαλε αναβάθμιση από sw update για το Aperture και έκανε και upgrade τη βιβλιοθήκη του ώστε να μοιράζεται με το iPhoto. Το Eclipse που έχω για development έπαιξε αμέσως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ThanosA Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Έχει αναβαθμίσει κανείς από Snow Leopard σε Mountain Lion χωρίς clean install; Εάν ναι, το iTunes library, οι ρυθμίσεις και εν γένει όποιο modification έχει γίνει στο σύστημα (π.χ. scripts σε modules όπως VI, sdks κ.α.) κρατιέται; Ναι,ολα μενουν ως εχουν.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Timonkaipumpa Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Good.. Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tablet Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Ερώτηση: Μπορει να γίνει φορματ ή εγκατάσταση ML δίχως usb ή dvd? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Μονο recovery απ'οτι ξέρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tablet Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δεν υπάρχει η δυνατότητα να κατεβασω απο το app store το ML και να το τρέξω κατευθειαν; internet recovery? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δεν το ξέρω με σιγουριά .. αλλά recovery πάλι δεν θα είναι ? πια η διαφορά από το να το κάνεις από το recovery HD partition που έχει ενημερωθεί κανονικά με την τελευταία version που έχεις εγκαταστήσει.. ? http://support.apple.com/kb/HT4718 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tablet Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Το βρήκα! Θενξ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα