Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια.

Ενδιαφερομαι να αγορασω powerline.. το ρουτερ βρισκεται στην αλλη μερια του σπιτιου και θελω στο σαλονι (καμια 15αρια μετρα μακρια) να συνδεσω το ps3 μεσω ethernet για να εχω ιντερνετ..

Απορια no1: ποσα powerline χρειαζομαι; 2 σωστα; Ενα που θα μπει στην πριζα που βρισκεται το ρουτερ και το αλλο απο εκει που θελω να βγαλω εξτρα ethenet.. ή λεω κατι λαθος;

Απορια no2: επειδη το powerline θα συνδεθει σε πολυμπριζο, πρεπει επιβεβαιωμενα να παιζει πανω σε ενα τετοιο.

Απο μια προχειρη ματια ειδα αυτο εδω:

http://www.skroutz.gr/s/317835/TP-LINK-TL-PA211-AV200-Mini-Powerline-Adapter.html

και ο τυπος στην αξιολογηση λεει οτι δουλευει κανονικα σε πολυμπριζο.. Το εχει δοκιμασει κανεις σας;

Ψαχνω οτι πιο οικονομικο υπαρχει που να κανει απλα την δουλεια του.

PS: Ειμαι εντελως ασχετος απο powerline κλπ.

Ευχαριστωω!

Δημοσ.

Ναι σωστά 2 χρειάζεσαι.

Θα παίξει στο πολύμπριζο απλά θα έχεις πτώση της ταχύτητας (έχει να κάνει με το πόσες συσκευές έχεις πάνω κλπ).

Για internet δεν πιστεύω να έχεις πρόβλημα. Για κάτι παραπάνω απο άποψη ταχύτητας έχει να κάνει με την καλωδίωση την απόσταση και τις συσκευές που παρεμβάλλονται.

Καλό είναι αυτό το powerline, δες το πακέτο που έχει δύο μέσα. http://www.skroutz.g...tarter-Kit.html

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστω για την απαντηση!

Λογικα θα τσιμπησω αυτα απο mgmanager για να παω να τα παρω και απευθειας (βεβαια ειναι κατοπιν παραγγελιας αλλα οκ).

Χρειαζεται καποια περαιτερω ρυθμιση να κανω μολις τα παραλαβω;

ή απλα τα τοποθετω στις μπριζες και δουλευουν;

Δημοσ.

Εγώ που πήρα τα TP Link για να συνδέσω 2 ορόφους και παίζουν άψογα.

Σε πολύμπριζο τα δικά μου παίζουν κανονικά χωρίς απώλειες.

Εκεί που υπάρχει θέμα είναι με τα πολύμπριζα ασφαλείας. Τα δικά μου που τα δοκίμασα σε ένα APC που έχω συγχρόνισαν στη μισή ταχύτητα.

Στο σκέτο πολύμπριζο κανονικά.

Το κουμπί για το pairing πάτα το 5 δεύτερα στο καθένα, και παίζουν αμέσως.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...