Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα εχω την dell u2410 και θλελω να την συνδεσω με το Pc μεσω Display port καλωσιου αφου εχει την αντιστοιχη θυρα και η καρτα γραφικων μου..

Το θέμα ειναι με το που συνδέω το καλώδιο στην κάρτα και ενω ειναι κλειστο το pc ανάβουν κατι λαμπάκια στη μητρική και οταν πατάω το κουμπί εκκίνησης παει να ξεκινήσει και σβήνει μονο του..

απο τα πολλα πηρε μια φορα μπροστα μπήκε στα Windows με πολυ χαμηλη ανάλυση αλλα εκει που προσπαθούσα να την ρυθμίσω την "έχασε" την οθόνη

Τι να χρειάζετε..??

Παρακαλώ πολύ για τα φωτα σας γτ αυτος ήταν και ο λόγος που την πήρα για να βλέπω και τηλεόραση..!!

Υ.Γ. Στο DVI συνδεσα τον αποκωδικοποιητή για να βλέπω και τηλεόραση...

• Super Moderators
Δημοσ.

hmm, συνδέεις την κάρτα γραφικών με την οθόνη και σου βγάζει πρόβλημα το pc με το boot? μου μυρίζει πρόβλημα με την DP της κάρτας γραφικών...

• Like 1
Δημοσ.

Gigabyte Radeon HD6770 1GB DDR5 λες? την εχω απο το γεναρη με το DVI μια χαρα παιζει τοσο καιρο. Τώρα που χρειάστικα το DP τιποτα... πως μπορω να το τσεκαρω α ειναι αυτο..?και τι να κανω?

• Super Moderators
Δημοσ.

προφανώς, αλλά το ιδανικό θα ήταν να την testαρες και σε κάνα φίλο σου για να είσαι 100% σίγουρος...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...