panagiotis3600 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Γεια σας παιδες! ψαχνω λαπτοπ καλο κ οχι πολυ ακριβο. Συγγεκριμενα θα ηθελα να κοστιζει 500-650ευρω το πολυ.. Καποιος γνωστος μου εχει ενα πολυ καλο που το πηρε γυρω στα 600 ευρω. Το οποιο ειναι το acer aspire 5750g με i7 και πλεον δεν το βρησκω πουθενα . Επιπλεον θα ηθελα το λαπτοπ να διαθετει επεξεργαστη i3-i5-((i7) επειδη πιστευω πως με τον i7 η μπαταρια δεν θα κραταει σκευτομαι πως θα ηταν η τελευταια μου επιλογη) , SSD , Καλουτσικια Gpu οι ram να μην ειναι λιγοτερο απο 4GB η οθονη τουλαχιστον 15'' και απο HDD να μην ειναι λιγοτερο απο 320GB ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
xristoforos89 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Το βασικοτερο.. Παιχνιδια παιζεις; Επισης 13αρι, 15αρι ή 17αρι;
panagiotis3600 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Το βασικοτερο.. Παιχνιδια παιζεις; Επισης 13αρι, 15αρι ή 17αρι; Γραφω πιο πανω οτι τουλαχιστον 15αρι γιατι ειναι μικρο το 13 για μενα. επιπλεον παιζω παιχνιδια αλλα οχι με πολλα γραφικα μονο ενα league of legends και πολυ ειναι. αλλα το θελω να ζησει για χρονια οποτε αν θα εχει πανω καλα πραγματα πιστευω πως θα ειναι TOP για καιρο.
xristoforos89 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Θα σου προτεινω το.. κλασσικο! http://www.skroutz.gr/s/2092145/Dell-Inspiron-Q15R-5520-i5-3210M-4GB-500GB.html 2
panagiotis3600 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Θα σου πρskrouω το.. κλασσικο! http://www.skroutz.gr/s/2092145/Dell-Inspiron-Q15R-5520-i5-3210M-4GB-500GB.html λΟιπον φίλε μου ωραία η επιλογή σου όμως δεν γνωρίζω κανένα κατάστημα από το skroutz πιστεύω πως θα πάω στο πλαίσιο η κάτι τέτοιο , από Θεσσαλονίκη είμαι και είχα βρει παλιότερα κάτι στο stock house του plaisio που βρησκεται στην αθηνα.
liakjim Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Δεν πειραζει . Στα λεφτα του ειναι οτι καλυτερο. Θα σου ερθει με αντικαταβολη κ αν συμβει κατι θα εχεις την απιστευτη υποστηριξη της Dell... Αν παρεις κατι απο το πλαισιο (απο οτι βλεπω) θα δωσεις περισσοτερα για λιγοτερα...
michkal91 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Φιλε και εγω θα σου προτεινα dell και ΜΑΚΡΙΑ απο πλαισιο... επισης καλο θα ηταν να αποφυγεις και την hp γιατι απο την εμπειρια μου στην προηγουμενη μου δουλεια ειχα καθε βδομαδα και νεο περιστατικο με καψιμο καρτας γραφικων...
panagiotis3600 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 dell το πλαισιο δεν εχει. Πιστευω πως πρεπει να εχει DELL το πλαισιο, απλα αποφευγω τα TURBO-X Ειχα μια τραυματικη εμπειρια απο εναν φιλο μου που τον βοηθουσα στο δικο του λαπτοπ το turbo-x που ειχε προβλημα στην καρτα γραφικων στην αρχη μετα κατι αλλο μετα στον φορτιστη κ τελος του καικε η MB και πηρε PC χαχαχα.
xristoforos89 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Εδω μπροεις να τσεκαρεις ποιες μαρκες εχει το Πλαισιο και ποια μοντελα: http://www.plaisio.gr/Laptop-and-Tablet/Notebook/Laptop.htm Dell δεν φερνει σιγουρα και δεν νομιζω να εφερνε στο παρελθον.
panagiotis3600 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Εδω μπροεις να τσεκαρεις ποιες μαρκες εχει το Πλαισιο και ποια μοντελα: http://www.plaisio.g...book/Laptop.htm Dell δεν φερνει σιγουρα και δεν νομιζω να εφερνε στο παρελθον. καπου ειχα σταμπαρει Dell τελος παντων , κατι αλλο εκτος απο dell;
xristoforos89 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Καλα ειναι και τα toshiba, αλλα στα χρηματα που ψαχνεις ειναι η καλυτερη επιλογη το dell. Και επειδη παντα αγοραζω απο αλλα eshop και οχι πλεον απο το Πλαισιο (λογω του οτι ειναι κλεφτες στις τιμες τους), μπορω να στο επιβεβαιωσω 100% πως ειναι επαγγελματιες και εχουν αψογοι εξυπηρετηση. Συγκριτικα με το Πλαισιο, που για να συνεννοηθεις οταν τους καλεις σε καποιο καταστημα, πρεπει να περασει ενα μισαωρο. 1
bebis4 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Καλα ειναι και τα toshiba, αλλα στα χρηματα που ψαχνεις ειναι η καλυτερη επιλογη το dell. Και επειδη παντα αγοραζω απο αλλα eshop και οχι πλεον απο το Πλαισιο (λογω του οτι ειναι κλεφτες στις τιμες τους), μπορω να στο επιβεβαιωσω 100% πως ειναι επαγγελματιες και εχουν αψογοι εξυπηρετηση. Συγκριτικα με το Πλαισιο, που για να συνεννοηθεις οταν τους καλεις σε καποιο καταστημα, πρεπει να περασει ενα μισαωρο. συμφωνω απολυτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα