Προς το περιεχόμενο

codecs για επειγιο δεκτη??

panokato

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπερα χρειαζομαι την βοηθεια σας.πηρα χτες τον παρακατω δεκτη ο οποιος δεχεται USB για φωτο,βιντεο,μουσικη.εβαλα να δω μια ταινια που εχω αλλα μου εβγαλε οτι δεν υποστηριζει τον συγκεκριμενο audio codec..κανει αναβαθμιση μεσω USB αλλα ουτε στο site ουτε στην εταιρια που το φερνει στην ελλαδα ειχε downloads πουθενα.ξερουμε που μπορουμε να βρουμε??? ευχαριστω για το χρονο σας!

TV STAR T910 USB PVR

Επίγειος ψηφιακός δέκτης τηλεόρασης standard definition

Χαρακτηριστικά

- Δυνατότητα εγγραφής τηλεοπτικών προγραμμάτων σε συσκευή αποθήκευσης USB (λειτουργία PVR)

- Δυνατότητα να παρακολούθησης ταινιών από διάφορες μορφές βίντεο (AVI) από συσκευή αποθήκευσης USB

- Δυνατότητα προβολής φωτογραφιών (JPEG, BMP) και ακρόαση μουσικής (MP3, WMA) από συσκευή αποθήκευσης USB

- Ηλεκτρονικός οδηγός προγράμματος (EPG)

- Πολύγλωσσο μενού (OSD)

- Σύνδεση SCART

- Δυνατότητα σύνδεσης της κεραίας

http://www.info-worl...SHOW_PROD54293#

Επεξ/σία από panokato
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν πάει έτσι το πράμα, πρέπει να μετατρέπεις την όποια ταινία ώστε να είναι συμβατή με τον δέκτη.

α ναι με το format factory ας πουμε? επειδη ειπε για codec κ εχω κ media player που ηθελε παλιοτερα codec νομιζα οτι ηταν το ιδιο..

Ναι με αυτό,λογικά αυτό που δεν παίζει έχει παράξενο ήχο,μπορείς να το δεις αυτό με το mediainfo ,οπότε το αλλάζεις τον ήχο σε κάτι που παίζει,το βλέπεις και πάλι με το ίδιο πρόγραμμα από κάποιο που παίζει.(λογικά mp3)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ok φιλε θα δοκιμασω ευχαριστω........ τελικα δεν καταφερα τιποτα κ δεν ξερω μηπως κανω κατι λαθος.πχ με το format factory οταν διαλεγεις προσθηκη αρχειου για μετατροπη ηχου σου βγαζει κ αλλο αρχειο μεσα στο φακελο τις ταινιας πχ ειναι η ταινια η υποτιτλοι κ μετα κ ο ηχος που μετατρεψες,αυτο ειναι σωστο?παρολαυτα δεν το παιζει μου λεει τα ιδια..μετατροπη βιντεο το εχω κανει αρκετες φορες κ αλλαζει το αρχειο ενω σε αλλες μετατροπες οπως ηχο σε μια ταινια μου βγαζει ξεχωριστο αρχειο κ δεν ξερω αν ειναι σωστο ή πρεπει να ενσωματωθει στην ταινια με αλλο προγραμμα....

Επεξ/σία από panokato

Λοιπόν,βρίσκεις ένα τύπο αρχείου που το παίζει ο δέκτης,π.χ. avi όπως αναφέρεις στην αρχή.

Τα avi σαν πρότυπο αποτελούνται από divx(ή Xvid) και ήχο mp3,στο factory λοιπόν επιλέγεις το όλα σε avi βάζεις την ταινία σου και πας στο ρύθμιση εξαγωγής εκεί στο κωδικοποίηση βίντεο βάζεις copy εάν παίζει σωστά το βίντεο, αλλιώς βάζεις (mpeg4) xvid ή divx, και στο κωδικοποίηση ήχου βάζεις mp3.

Έτσι θα γραφεί ένα νέο αρχείο με το βίντεο και τον ήχο που θέλουμε.

• 2 χρόνια αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...