Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οντως ειναι καθως ο HDD που θα φοραει αρχικα το συστημα ειναι sata3.0 οποτε δεν θα χωραει αργοτερα ενας sata3.0 SSD

φιλε μου ακου να δεισ εδω ειμαστε να βοηθησουμε...θες να μας πεισ το ποσο που διαθετεις χωρις τον επεξεργαστη ?το κουτι που χεις διαλεξει εγω προσωπικα δεν θα το κοιταγα...πες ενα ποσο που διαθετεις να κοιταξουμε να σου προτεινουμε το δυνατον καλυτερο μηχανημα...και το σημαντικοτερο η χρηση...εχω ανεβασει τον αριθμο των ποστ μου σε σημειο τρολαρισματος γιατι δεν ξερω τι απανταω τι θες κλπ ...και θα στο πουν και αλλα παιδια...

Δημοσ.

Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί το b75 είναι για χρήση γραφείου και πώς ακριβώς κόβει τις επιδόσεις από τους i5 και i7? Δεν θέλω να μου πείτε ότι δεν κάνει για overclocking, αυτό το γνωρίζω. Στα δύο παραπάνω θέλω παρακαλώ μια απάντηση.

TS δες αυτήν: http://www.visionstu...?id=29050&cat=3

Έχεις ακριβώς ότι σου προσφέρει και το z77 εκτός από ο/c δυνατότητες και crossfire X 8 (που για να το έχεις πας σε z77 με 140 ευρώ+). Ο επεξεργαστής σου θα δουλεύει άριστα.

Τo Η77 είναι ακριβώς σαν το z77 χωρις τις παραπάνω ικανότητες. Έχει επίσης η μητρική hdmi και 2 native sata3 όπως και το z77 και το z68.

Πάντως το 1 sata3 της b75 δεν είναι πρόβλημα αν σκοπεύεις να βάλεις μόνο έναν ssd καθώς ο hdd είτε μπει σε sata2 είτε σε sata3 είναι το ίδιο.

Δημοσ.

Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί το b75 είναι για χρήση γραφείου και πώς ακριβώς κόβει τις επιδόσεις από τους i5 και i7? Δεν θέλω να μου πείτε ότι δεν κάνει για overclocking, αυτό το γνωρίζω. Στα δύο παραπάνω θέλω παρακαλώ μια απάντηση.

TS δες αυτήν: http://www.visionstu...?id=29050&cat=3

Έχεις ακριβώς ότι σου προσφέρει και το z77 εκτός από ο/c δυνατότητες και crossfire X 8 (που για να το έχεις πας σε z77 με 140 ευρώ+). Ο επεξεργαστής σου θα δουλεύει άριστα.

Τo Η77 είναι ακριβώς σαν το z77 χωρις τις παραπάνω ικανότητες. Έχει επίσης η μητρική hdmi και 2 native sata3 όπως και το z77 και το z68.

Πάντως το 1 sata3 της b75 δεν είναι πρόβλημα αν σκοπεύεις να βάλεις μόνο έναν ssd καθώς ο hdd είτε μπει σε sata2 είτε σε sata3 είναι το ίδιο.

dino τωρα μην το παιρνεις προσωπικα? σε κανα χρονο και οταν θα σου ανοιγει ποστ και θα σου λεει θελω overclock + η β75 με περιοριζει θα του λες λαθος μητρικη πηρες απο την αρχη λογω μπατζετ? δεσ τι ευρος τιμων κοιταει στο πρωτο ποστ..και πρωτεινε του μια αναλογη σε αυτα τα λεφτα...και ναι προοριζονται για λογιστικη χρηση και χρηση γραφειου ως επι των πλειστων και για αυτο το λογω εχουν πανω και paraller για εκτυπωτες κλπ κλπ

edit : http://www.gigabyte.com/press-center/news-page.aspx?nid=1115

Δημοσ.

Δεν το παίρνω προσωπικά, απλά δεν μπορώ να διαβάζω ανακρίβειες. Εσύ μάλλον το παίρνεις προσωπικά γιατί επιμένεις ενώ δεν υπάρχει λόγος.

Εκτός από το overclocking μπορείς να μου πεις που αλλού διαφέρουν? Βεβαίως και πρέπει να ειπωθεί ότι δεν κάνουν για overclocking. Άλλο αυτό, άλλο το ότι υπολοειτουργεί ο επεξεργαστής.

Μόνο για λογιστική χρήση κάνει το b75? Γιατροί, δικηγοροι πάνε στο H77?

Mην τα λέτε αυτά...

Η μητρική που πρότεινα είναι στα λεφτά που κοιτάει.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν το παίρνω προσωπικά, απλά δεν μπορώ να διαβάζω ανακρίβειες. Εσύ μάλλον το παίρνεις προσωπικά γιατί επιμένεις ενώ δεν υπάρχει λόγος.

Εκτός από το overclocking μπορείς να μου πεις που αλλού διαφέρουν? Βεβαίως και πρέπει να ειπωθεί ότι δεν κάνουν για overclocking. Άλλο αυτό, άλλο το ότι υπολοειτουργεί ο επεξεργαστής.

Μόνο για λογιστική χρήση κάνει το b75? Γιατροί, δικηγοροι πάνε στο H77?

Mην τα λέτε αυτά...

Η μητρική που πρότεινα είναι στα λεφτά που κοιτάει.

70 και 80 λιρες δλδ 90-100 ευρω... τα δυο πρωτα λινκ...αλλα ξαναλεω καθομασται και εχουμε εντονους διαξιφισμους χωρις να ξερουμε μπατζετ

Δημοσ.

70 και 80 λιρες δλδ 90-100 ευρω... τα δυο πρωτα λινκ...αλλα ξαναλεω καθομασται και εχουμε εντονους διαξιφισμους χωρις να ξερουμε μπατζετ

86 ευρώ είναι 70 λίρες όσο ακριβώς κοστίζει και η μητρική που πρότεινα. Παραπάνω σου εξήγησα που κάνεις λάθος, δεν είπες κάτι επ αυτού άρα νομίζω ότι case closed.

Δημοσ.

στα 300 ευρω χωρις τον επεξεργαστη ειναι το budget για το ολο συστημα, το οποιο μολις 'case closed'! :) thanks

GIGABYTE SOCKET 1155 GA-H77M-D3H GLAN AUDIO RAID

THERMALTAKE V4 BLACK EDITION VM30001W2Z MIDI TOWER NO PSU BLACK

2 x KINGSTON HYPER X BLU 2GB DDR3 NON ECC CL9 1600MHZ (KHX1600C9D3B1/2G)

SAMSUNG DVD±RW SH-222BB DUAL LAYER SATA BLACK BULK

THERMALTAKE POWER SUPPLY 630W ATX 24 PIN BERLIN W0393RE ACTIVE-PFC RETAIL

HITACHI 1TB DESKSTAR 7K1000.D HDS721010DLE630 SATA III 7200RPM 32MB

Δημοσ.

Δεν βάζεις καλύτερα ένα ντιμάκι των τεσσαρων αντί για 2Χ2 ώστε να μπορείς μετά να πας στα 16?

ημουν σε διλλημα να παω κατ'ευθειαν σε κατι τετοιο --> http://www.e-shop.gr...l?id=PER.552238

αλλα διαβαζα πως για απλη χρηση τα 4GB ηταν πολυ αρκετα. νομιζεις αξιζουν αυτες οι g.skill στα 39?

η να παρω μια μονη 4GB σαν και αυτη εδω http://www.visionstu...ndefined&step=6 και αργοτερα εχει ο θεος?

Δημοσ.

Αν μπορείς να δώσεις τα 39, δεν το συζητάω, πήγαινε κατευθείαν σε 8GB. Εφόσον δεν σε ενδιαφέρει το extreme overclocking όλες οι μνήμες ίδιες είναι. Αφου έχουν και lifetime εγγύηση, είσαι οκ.

τις πηρα 2χ4GB ;) να σαι καλα
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...