Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαλησπερα, θα ηθελα μερικες γνωμες σχετικα με ποια μητρικη να επιλεξω για εναν i3-core 2105

Το κυριο μου μελημα ειναι να εχει εξοδο HDMI ωστε να συνδεομαι μεσω αυτης της θηρας στο μονιτορ.

Επισης θα ηθελα στο μελλον να εχω την δυνατοτητα για αναβαθμιση σε Ivy Bridge επεξεργαστη και να

μπορω να προσθεσω μια αξιολογη καρτα γραφικων, καθως και να εχει Sata 3.0 ωστε να μπορει να μπει

και καποιος αξιολογος SSD.

Tι λετε γι'αυτες εδω:

1. http://www.amazon.co...47724554&sr=1-1

2. http://www.amazon.co...47724165&sr=8-6

Δημοσ.

γνωμη μου τα λεφτα στην μητρικη αν ειναι διαφορα 15 20 ευρω μην τα τσιγκουνευτεις γιατι παιρνεις ενα σοκετ στο οποιο μετα τηα πας σε ι5 ι7 αν θες καποια στιγμη και τοτε η μητρικη θα σε κοβει....

Με τον επεξεργαστή που παίρνεις δεν θα κάνεις ποτέ o/c οπότε φτηνή και καλή δες και τις B75 chipset.

Επισης θα ηθελα στο μελλον να εχω την δυνατοτητα για αναβαθμιση σε Ivy Bridge επεξεργαστη

Δημοσ.

το ξερω ...αλλα γιατι να τον περιορισεις σε overclcok + οτι το Β75 προοριζεται περισσοτερο για χρηση γραφειου ...για αυτο και η ελλειψη σε πολλεσ μητρικες hdmi που ο φιλος πανω θελει..

Δημοσ.

Δεν τον περιορίζω εγώ μόνος του περιορίζεται από τα οικονομικά του.. γιατί αν τα θέλεις όλα και φτηνά δεν γίνεται.. και επειδή έχω παρακολουθήσει και άλλα νήματα το παλικάρι πάει με γνώμονα το κόστος.Ας επιλέξει λοιπόν τι τον αντιπροσωπεύει και που θέλει να φτάσει εγώ μια άλλη πρόταση έκανα που εκεί κατέφυγα όταν ήθελα κάτι καλό και οικονομικό με HDMI out.

• Like 1
Δημοσ.

εσυ δικιο εχεις..... αλλα γενικα εχει γινει το ολο θεμα λαθος ...επρεπε να παει να ζητηση βοηθεια για συνθεση στο νημα με τις αναβαθμησεις με συνολικο ποσο που διαθετει αλλα...

• Like 1
Δημοσ.

εσυ δικιο εχεις..... αλλα γενικα εχει γινει το ολο θεμα λαθος ...επρεπε να παει να ζητηση βοηθεια για συνθεση στο νημα με τις αναβαθμησεις με συνολικο ποσο που διαθετει αλλα...

δεν νομιζω οτι χρειαζεται να παει εκει το νημα διοτι ζηταω απλα και συγκεκριμενα μια μητρικη σε αυτο το budget με 2-3 περιορισμους. δεν ρωταω ουτε για καρτες γραφικων, ουτε για σκληρους δισκους ουτε για μονιτορ αλλα μονο για Motherboard επομενως το θεμα πιστευω πως κολλαει καλυτερο στο συγκεκριμενο υποφορουμ. Η μητρικη που θελω, θελω απλα να μην ξεπερναει το 85-90€ μαζι με μεταφορικα και να πληρει τους περιορισμους (hdmi, sata3, και Ivy Bridge στο μελλον)

PS: στο θεμα με τις αναβαθμισεις εχω ανοιξει αρκετες φορες και συνηθως αντι να μου λυθουν οι αποριες μου δημιουργονται και αλλες επομενως προτιμησα να αντιμετωπίσω το καθε θεμα μεμονωμένα.

Οntopic ξανα: αυτη εδω η Motherboard που ανεφερα και πριν.. δεν ειναι οκ για το συστημα που την προοριζω? οτι ζηταω παντως βλεπω να το εχει και ειναι και στα ~70€

Δημοσ.

δεν νομιζω οτι χρειαζεται να παει εκει το νημα διοτι ζηταω απλα και συγκεκριμενα μια μητρικη σε αυτο το budget με 2-3 περιορισμους. δεν ρωταω ουτε για καρτες γραφικων, ουτε για σκληρους δισκους ουτε για μονιτορ αλλα μονο για Motherboard επομενως το θεμα πιστευω πως κολλαει καλυτερο στο συγκεκριμενο υποφορουμ. Η μητρικη που θελω, θελω απλα να μην ξεπερναει το 85-90€ μαζι με μεταφορικα και να πληρει τους περιορισμους (hdmi, sata3, και Ivy Bridge στο μελλον)

PS: στο θεμα με τις αναβαθμισεις εχω ανοιξει αρκετες φορες και συνηθως αντι να μου λυθουν οι αποριες μου δημιουργονται και αλλες επομενως προτιμησα να αντιμετοπισω το καθε θεμα μεμονωμένα.

Οntopic ξανα: αυτη εδω η Motherboard που ανεφερα και πριν.. δεν ειναι οκ για το συστημα που την προοριζω? οτι ζηταω παντως βλεπω να το εχει και ειναι και στα ~70€

Μια χαρά είναι,αν θέλεις + έναν χρόνο εγγύηση κ gigabyte δες κ αυτή νομίζω έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά.. (δεν την είχα δει πριν)

http://visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=29075&cat=3&sub=undefined&pmanuf=undefined&sort=undefined&step=4

Δημοσ.

το... κακο με αυτην moviemaker ειναι οτι εχει μονο μια συνδεση sata 3.ισως αυτο να ειναι προβλημα για καποιον.

οντως ειναι καθως ο HDD που θα φοραει αρχικα το συστημα ειναι sata3.0 οποτε δεν θα χωραει αργοτερα ενας sata3.0 SSD

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...