Προς το περιεχόμενο

Samsung 830 Series ή OCZ Agility 3 Series

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

κλασικά Samsung, το θέμα όμως μήπως αξίζει να πάρεις το μεγαλύτερο σε περίπτωση που στο μέλλον δεν σου φτάνουν τα 60gb...

Δημοσ.

Eξαρτάται τι παιχνίδια.. Αν και δεν θα σου προσφέρει τίποτα παραπάνω απο πιο γρήγορο loading..

Τι παιχνίδια θες να βάλεςι ?

• Super Moderators
Δημοσ.

δεν φτάνει ούτε για πλάκα ο 64αρης, άσε που δεν πρέπει αν τον γεμίζουμε γιατί δεν δουλεύει σωστά το trim...

Δημοσ.

για να μην κανω αλλο θεμα

εχει 2 μερες που εστησα το pc(το πρωτοτοκο :D )και ηδη ο samsung 830 γραφει 99% health στο Hard Disk Sentinel???

problem ή ετσι ειναι αυτα τα πανακριβα πανλεπτα πλακιδια?

Δημοσ.

για να μην κανω αλλο θεμα

εχει 2 μερες που εστησα το pc(το πρωτοτοκο :D )και ηδη ο samsung 830 γραφει 99% health στο Hard Disk Sentinel???

problem ή ετσι ειναι αυτα τα πανακριβα πανλεπτα πλακιδια?

ιδιο θεμα εχω κι εγω με τον vertex 4

λογικα θα εχεις καποιο retired block , το oποιο δεν ειναι προβλημα (καποιοι το αποδιδουν και σε bug και ενδεχομενως δεν υπαρχει καν θεμα) ουτε θα επηρεασει τη χρηση σου

το προβλημα θα υπαρξει αν αυτα τα blocks τον επομενο καιρο αρχισουν και αυξανονται , οποτε παρακολουθησε το να δεις πώς θα εξελιχθει

και στο site της ocz που διαβασα ελεγαν οτι συμβαινει να βγαινουν σκληροι απο τη γραμμη παραγωγης με retired blocks, αν δεν αυξηθουν δε σε ενδιαφερει ουτε σε επηρεαζει

βρες βεβαια και καποιο πιο καταλληλο διαγνωστικο για το δισκο σου , αν και στη δικη μου περιπτωση απλα το hd sentinel το ελεγε sector (που δεν υπαρχουν sectors στους ssd) και το επισημο της ocz retired block..

στην ουσια και τα 2 διαγνωστικα διαβαζουν τo S.M.A.R.T. data, οποτε ο,τι και να βαλεις λογικα θα δεις προβλημα , αλλα τελικα μπορει να μην ειναι και τιποτα αν δεν υπαρξει αυξηση..

ΥΓ εγω ακομα το παρακολουθω παντως και εδω και καμια 200αρια ωρες λειτουργιας ολα φαινονται οκ

Δημοσ.

που γραφει για το bad sector ή retired block στο hd sentinel;γιατι δε το βρισκω...

και πες κανα αλλο προγραμα να δοκιμασω αν σουναι ευκολο

• Super Moderators
Δημοσ.

μια χαρά παίζουν και σε sata2, οι επιδόσεις που θα χάσεις φαίνονται μόνο σε transfer ανάμεσα σε 2 ssds

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...