washcloud Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Τί σόρι. Θα κάτσεις να σε μαστιγώσουμε.
evoracing Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Το Life έχει πέσει στα 91% αλλά το θέμα είναι ότι μου πετάει προβλήματα, πρόσβαση έχω κανονική (τουλάχιστον τις πρώτες ημέρες) σήμερα πήγα να εξάγω ένα αρχείο 1,5GB και ξεκίνησε, κόλλησε και αναβόσβηνε ο δίσκος (τον άκουγα που εσβηνε και ξανά έπαιρνε μπροστά). Μέτα από λίγο μου πετούσε Bleu Screen.
washcloud Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Η Blue Screen δεν είναι και πολύ θετική ως εξέλιξη, αλλά αναρωτιέμαι μήπως ΔΕΝ χρησιμοποίησες το LLF Tool με τον τρόπο που σου υπέδειξα...(είχα ρωτήσει για επιβεβαίωση, και δεν είπες σχετικά). Μήπως απλά το εγκατέστησες και πήρες "φωτογραφίες" από την 1η και 3η καρτέλα του, χωρίς να έχεις πατήσει στην 2η ενδιάμεση, ώστε να εκτελέσεις το low-level format...;
evoracing Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Πήγα στην καρτέλα Low-Level Format και πάτησα Format This Device (έχει και μια επιλογή "Perform quick wipe (just remove partitions and MBR" το οποίο δεν το τσέκαρα) αυτό τίποτα άλλο. Κάποια μικρά αρχιακια τα περνάει (δοκίμασα 100MB και είναι οκ) τα ζόρια δεν μπορεί :/
washcloud Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 ...και μετά από το "format this device", έκανες επανεκκίνηση και όταν ξαναμπήκες Windows πήγες στη Διαχείριση Δίσκων και του έκανες διαμόρφωση, όπως σου είχα πει...;
evoracing Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Λοιπών το ξανάκανα από την αρχή, low-level format>format disk>Restart> δημιουργία νέου διαμερίσματος(δίσκου)>διαμόρφωση... Μονο που τώρα η απόδοση του (Hard Disk Sentinel) έχει πέσει στα 50%
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα