jimkog Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Υπαρχει καποιος τροπος να δω τηλεοραση απο το λαπτοπ μου???ειχα δει ενα ανταπτορα usb αλλα εκανε 30 ευρω(μηπως υπαρχει πιο φθηνη λυση???)...Συγγνωμη αν το εγραψα σε λαθος section απλα δεν βρηκα που θα ηταν καλο να το γραψω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnXarxas Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Πιστεύω πως η ενότητα στην οποία θα ταίριαζε περισσότερο η ερώτησή σου είναι hardware αλλά αυτό θα το κρίνει κάποιος mod Επίσης, υπάρχουν τέτοιες συσκυές που λέγονται TV tuner εγώ έχω αυτό εδώ και χρόνια http://www.getitnow.gr/MEDIA/content_CustomProductCatalog/m2210191pp_TV-TUNER-CRYPTO-Analog-FM-USB-1440-0353601.jpg Αν δεν κάνω λάθος, όλα πάνω κάτω εκεί κοστίζουν στα 30-50€ ή και παραπάνω είναι πολύ πιο βολικά κατα τη γνώμη μου απο το να παρεις απο την αρχη μονιτορ με τηλεοραση γτ έτσι μπορείς να το βάλεις σε όποιον υπολογιστή βολεύεσαι και να έχεις και δίπλα ένα παράθυρο ανοιχτό και να κάνεις την δουλειά σου. Ειδικά αν έχει τηλεχειριστήριο, ξαπλώνεις το βράδυ βλέπεις τηλεόραση και αλλάζεις κανονικά κανάλια. Το θέμα είναι ότι δεν κλείνει ο υπολογιστής απο μακρυά. Πρόσεξε όταν αγοράσεις να αγοράσεις ψηφιακό, γιατι το δικό μου είναι αναλογικό και σύντομα θα χρειάζεται αποκωδικοποιητή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα