stratigos24 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Το scummvm είναι μόνο για παιχνίδια που βασίζονται στο scumm δηλαδή αρκετάα παλιά 2d adventure. Το grim παίζει με απλή αυμαβατότητα όπως ανέφερα πριν. Αν θες ρίξε μια ματιά και εδώ http://www.insomnia....-windows-7-x64/ Kαλα κανεις και το αναφερεις. Εγω ειπα απλα την εμπειρια μου που ηθελα να παιξω το monkey island 3 και το discworld 2 που με το δεξι κλι ιδιοτητες κλπ παλι χαλια επαιζαν ενω με το scummvm ολα επαιξαν τελεια.
*nenya* Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Σας ευχαριστώ όλους!! Ok, μόλις δοκίμασα τα βήματα απ'το παλιό thread που δώσατε σε link. Συγκεκριμένα τα δοκίμασα για το Grim Fandango (αυθεντικά τα CD). Βάζω το CD, ανοίγω και βρίσκω το grim.exe. Στην συνέχεια έκανα όλα αυτά περί συμβατότητας κλπ. αλλά δυστυχώς κοιτάχτε τί γίνεται: Οπότε μετά δοκιμάζω να αλλάξω συμβατότητα και στο άλλο exe που λέγεται setup.exe. Αλλά σ'εκείνο δεν άφηνε να γίνει καμία αλλαγή στην συμβατότητα, οπότε απλά το κλίκαρα και μου βγάζει αυτό: Δεν ξέρω τί πάει στραβά...και τα 2 exe δεν με αφήνουν να συνεχίσω την εγκατάσταση. Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου 2012 από *nenya*
Greygore Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 -snip- Αυτό που έλεγα για "αλχημείες" . Δοκίμασε να κατεβάσεις το modified installer απο εδώ (το download link είναι ακριβώς κάτω απο τον τίτλο του άρθρου), είναι συγκεκριμένα για installation errors του Grim Fandango σε Win 7 (32/64bit). 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα