Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ηρθε και η σειρα μου να γινω φοιτητης... Νοικιασαμε ενα σπιτι στα ψαχνα οπου βρισκετε το ΤΕΙ. Δεν εχουμε υπογραψει ακομα το συμβολαιο και μαλλον θα αργησουμε να μπουμε στο σπιτι (σχεδον σε 2 εβδομαδες) γιατι θελει να το βαψει. Τελως παντων στα χαρτια ακομα δεν μας ανηκει

Απο μια ματια που εριξα ειδα οτι το φοιτητικο πακετο της forthent για ιντερνετ με 17 ευρω ειναι το καλυτερο. Ισχυει ομως μεχρι της 30/9/2012 και δεν ξερω αν θα προλαβω. Ξερει κανεις στα ψαχνα τι ταχυτητες παιζουν και ποια εταιρεια ειναι καλυτερη για εκει; Αν αποκλεισουμε αυτο το πακετο της forthnet υπαρχει καποιο αλλο οικονομικο;

Υπαρχει μια περιπτωση το σπιτι να μην εχει δικο του αριθμο τηλεφωνο (μικρη αλλα ποτε δεν ξερεις) οποτε θα θελει και εξοδα εγκαταστασης...

Δημοσ.

Καλώς τον από τα μέρη μου.

Κοίτα, για Ψαχνά δεν έχω ιδέα τι παίζει με ταχύτητες, αλλά Αρτάκη π.χ. που είμαι εγώ κλειδώνω στα 10/1. Ξέρω, δε παίζει άμεσο ρόλο, απλά στο αναφέρω.

Τέλος, εγώ είμαι σε OTE. Ήμουν Forthnet αλλά μου την είχε δώσει η αναισθησία τους στο Τηλ. Κέντρο. Με τον ΟΤΕ είμαι μια χαρά.

Δημοσ.

a.καταρχην πρεπει να δεις αν υπαρχει ιδιοκτητο.

β.οτι εταιρεια και να βαλεις επειδη πανω κατω το καλωδιο θα ειναι το ιδιο δεν θα δεις μεγαλες αποκλισεις ακομα και αν ειναι με cabins αντι για συνεγκατασταση.

απο εκει και περα σε νοιαζει να υπαρχει απλα τηλεφωνικη γραμμη σαν καλωδιο.δεν σε νοιαζει να εχει νουμερο.αν εχει ηδη νουμερο θα σου ερθει πιο φτηνα η ενεργοποιηση αλλιως θα πληρωσεις κανονικα για νεα ενεργοποιηση.και μεχρι 30/9 να ειναι μπορεις απο τωρα να κανεις την αιτηση για ενεργοποιηση η να την κανεις 29/09.επισης το πιο πιθανο ειναι να παρει και παραταση.βεβαια και να τους πεις οτιδεν προλαβες κτλ δεν νομιζω να πουν κατι.αν τωρα δεν υπαρχει καθολου καλωδιο τηλεφωνου μεχρι μεσα ναι πρεπει να περαστει μεχρι το κουτι/κατανεμητη/χωνευτη του οτε.

Δημοσ.

μου ειπαν οτι τηλεφωνικη γραμμη εχει οποτε η ενεργοποιηση θα μου ερθει πιο φθηνα. η forthnet εχει καλωδια στα ψαχνα και εχει καλες ταχυτητες. η πολυκατοικια ειναι καινουργια οποτε πιστευω να εχω καλυτερο ιντερνετ ακομα και απο το σπιτι μου. αγιος δημητριος με On telecoms.

λογικα θα προλαβω να κανω την αιτηση πριν απο αυτη την ημερομηνια

Δημοσ.

μου ειπαν οτι τηλεφωνικη γραμμη εχει οποτε η ενεργοποιηση θα μου ερθει πιο φθηνα. η forthnet εχει καλωδια στα ψαχνα και εχει καλες ταχυτητες. η πολυκατοικια ειναι καινουργια οποτε πιστευω να εχω καλυτερο ιντερνετ ακομα και απο το σπιτι μου. αγιος δημητριος με On telecoms.

λογικα θα προλαβω να κανω την αιτηση πριν απο αυτη την ημερομηνια

ναι θα σουερθει πιο φτηνα και πιο γρηγορα θα γινει.αν εισαι και κοντα στο α/κ η στην καμπινα ναι θα παιξει μια χαρα.ο αγιος δημητριος στην αθηνα ειναι πονεμενη περιοχη με το ιντερνετ.παιρνει απο 3 διαφορετικα αστικα κεντρα αν θυμαμαι καλα.

καλαμακι νεα σμυρνη και νομιζω και ηλιουπολη.γενικα παιζει χαλια λογω μεγαλης αποστασης απο ολα τα αστικα κεντρα

Δημοσ.

ναι θα σουερθει πιο φτηνα και πιο γρηγορα θα γινει.αν εισαι και κοντα στο α/κ η στην καμπινα ναι θα παιξει μια χαρα.ο αγιος δημητριος στην αθηνα ειναι πονεμενη περιοχη με το ιντερνετ.παιρνει απο 3 διαφορετικα αστικα κεντρα αν θυμαμαι καλα.

καλαμακι νεα σμυρνη και νομιζω και ηλιουπολη.γενικα παιζει χαλια λογω μεγαλης αποστασης απο ολα τα αστικα κεντρα

ψεμα. τον ξανα-πηρα τηλεφωνο για διευκρινησεις και τελικα ο προηγουμενος ενοικος ειχε τηλεφωνο + ιντερνετ οποτε πρεπει να κανει διακοπη και μετα να κανει καινουργια "εγκατασταση" η εταιρεια που θα διαλεξω

υγ ειδα οτι η hol εχει δικτυο στα ψαχνα οποτε θα παρω τηλεφωνο αυριο να ρωτησω για λεπτομεριες

Δημοσ.

νομιζω πως μπορεις να πας με την ταυτοτητα του αμα θες η να πατε παρεα στην νεα εταιρεια και να γινει αιτηση πανω στην ηδη υπαρχουσα γραμμη με νεο νουμερο βεβαια και στα στοιχεια τα δικα σου

• 7 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Μετα απο χρόνια ξανα ενεργοποιώ το νήμα, κάποιος που να μου πει τί ''παίζεται'' στα Ψαχνά Ευβοίας αυτην την στιγμή με

τις συνδέσεις και τις ταχύτητες αύριο θα πάω με τον Ανιψιό μου για τις εγγραφές στο πανεπιστήμιο και πρέπει άμεσα να συνδεθούμε στο ίντερνετ.

Δημοσ.
17 hours ago, zvarthangalos said:

Μετα απο χρόνια ξανα ενεργοποιώ το νήμα, κάποιος που να μου πει τί ''παίζεται'' στα Ψαχνά Ευβοίας αυτην την στιγμή με

τις συνδέσεις και τις ταχύτητες αύριο θα πάω με τον Ανιψιό μου για τις εγγραφές στο πανεπιστήμιο και πρέπει άμεσα να συνδεθούμε στο ίντερνετ.

το να συνδεθεις με adsl γραμμη ειναι τελειως διαφορετικο απο το να εχεις Kv για να παρεις vdsl. αν η περιοχη εχει adsl απο παλια θα εχει και τωρα. το αν υπαρχουν Kv για vdsl αυτο σε νοιαζει μονο αν θες να πας σε vdsl γραμμη.το τι ταχυτητα θα εχεις εξαρτατε απο το ποσο κοντα θα εισαι στο αστικο κεντρο για το adsl. επισης θα περιμενεις καμια βδομαδα σιγουρα για ενεργοποιηση.οποτε το αμεσα δεν υπαρχει. αν εχει kv σιγουρα θα πετυχεις καλυτερη ταχυτητα απο οτι στο adsl.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...