tacuma Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Λοιπόν, αγορά λάπτοπ έως 600 ευρώ. Μονο για εξαιρετική περίπτωση θα έδινα μέχρι 800ευρώ, αν και νομίζω δεν θα μου πρόσφερε πολλά παραπάνω. 1)Χρήση που το θέλω, autocad, archicad, civil 3d, photoshop, office και multitasking γενικά, πολλές ώρες χρήσης, εντός και εκτός σπιτιού. 2)Θέλω ποιοτική κατασκευή γιατι θα το μεταφέρω συνέχεια. Ισως να αλλάζει και χέρια, εργοτάξιο, αυτοκίνητο, σκόνες κλπ θέλω να αντέχει. 3)Οθόνη 14 - 15. Διευκρινίζω, παιχνίδια νέας γενιάς δεν παίζω καθόλου. Κοιτούσα σε Dell και Lenovo Thinkpad. Δεν έχω ξεκαθαρίσει που να ρίξω το βάρος σε κατασκευή ή χαρακτηριστικά. Ακούω γνώμες για μοντέλα. Θα ήθελα σειρα T της Lenovo αλλα ξεφεύγουν σε τιμή στην Ελλάδα. Απο Dell δεν γνωρίζω ποια μοντέλα ειναι ποιοτικότερα στην κατασκευή. Δέχομαι γνώμες και για άλλες εταιρίες
tacuma Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Επίσης συμπληρώνω, υπάρχουν site ευρωπαικά αξιόπιστα για αγορά λάπτοπ, έχει να προτείνει κανείς κάποιο? Κλείνω σε αυτά τα Lenovo. ThinkPad Edge E430 ή Ε420(προηγούμενο μοντέλο) - 14αρια είναι. http://www.laptopmag...-edge-e430.aspx ThinkPad Edge Τ430 ή Τ420 - αν τα έβρισκα μέχρι 800 απο κάποιo site εξωτερικού. http://www.laptopmag...nkpad-t430.aspx ThinkPad Edge E530 ή Ε520. http://www.mgmanager...gm/el/pid/8958/ Συμφωνα με αυτά που ζητάω, θα με καλύψει ο i3 επεξεργαστής? ή είναι μονόδρομος ο i5? Σε αυτά κλείνω, περιμένω προτάσεις και γνώμες.
poihths Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 σε καλύπτει μια χαρα το Τ420 απλά πρόσεξε υπάρχουν εκδόσεις ... με ένα ι3 είσαι μια χαρα αρκει να του βάλεις μνήμη 8gb
tacuma Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 αποτυχημενο topic εκτος απο lenovo εχετε τπτ αλλο αντιστοιχο να προτεινετε? Διοτι στην ελλαδα δεν βρισκω εύκολα τα thinkpad και συγκεκριμενα το Τ420 που θέλω.
Ntinaras Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 και τα τοσιμπα ειναι πολυ καλα,και νομιζω εχουν και εγγυηση που αμα το χαλασεις εσυ στο φτιαχνουν. στο εργοταξιο κοιτα μη το πατησει καμια μπουντοζα.
jtheogr Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 αποτυχημενο topic εκτος απο lenovo εχετε τπτ αλλο αντιστοιχο να προτεινετε? Διοτι στην ελλαδα δεν βρισκω εύκολα τα thinkpad και συγκεκριμενα το Τ420 που θέλω. To T420 ειναι το προηγούμενο μοντέλο το καινουργιο ειναι το Τ430 , γενικά τα thinkpad είναι ακριβά μονο στην αμερική είναι σχετικά ποιο φθηνά αν μπορείς παρτο απο εκεί (μέσο γνωστού κ.λ.π.) , διαφορετικά με 800 ευρώ δεν βρίσκεις.
magdalhnh Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Χωρίς να γνωρίζω τον άνθρωπο που το πουλάει, στις αγγελίες υπάρχει αυτό το Site: DELL . Εχει και υπόλοιπο εγγύησης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα