fotaras13 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 ντάξει γούστα είναι αυτά. Επίσης αλλιώς κάθεται στον καθένα το οποιοδήποτε άρωμα Έχω μυρίσει σε άλλον αντρικό Αmen Thierry Mugler τη γκρι με το μπλε αστέρι και μύριζε πολύ ωραία. Σε εμένα μύριζε κάτι μεταξύ καμμένου πλαστικού και καμμένης τρίχας... Και μιλάω πάντα για επώνυμα από hondos.
jennyV Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Το ένα πιο γυναικωτό από το άλλο... Έβαζα million παλιότερα και μια φορά ειχα βγει με μια φίλη και σκάει μια άκυρη και τη ρωτάει: "Υπέροχο το άρωμα σου, ποιο είναι;" Τοτε η φίλη μου γυρνάει και της λέει "του παιδιού μυρίζει έτσι ωραία όχι η δική μου!" Και μου λέει αυτή: "Αχχχ φοράς γυναικείο άρωμα;" O ξάδερφος του φίλου μου είναι πεπεισμένος ότι το μεγαλύτερο μυστικό για να κατακτήσει μια γυναίκα είναι να φοράει 2 σταγόνες γυναικείο άρωμα. Δεν ξέρω που το άκουσε αλλά το κάνει εδώ και χρόνια και κατά τη γνώμη του δουλεύει... αυτό είναι απο τα αγαπημένα του φίλου μου, αλλά σταμάτησε να βγαίνει. Είχα κι εγώ το γυναικείο, και παρότι πολύ γλυκό είχε μια φρεσκάδα.
SoFiA11 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 O ξάδερφος του φίλου μου είναι πεπεισμένος ότι το μεγαλύτερο μυστικό για να κατακτήσει μια γυναίκα είναι να φοράει 2 σταγόνες γυναικείο άρωμα. Δεν ξέρω που το άκουσε αλλά το κάνει εδώ και χρόνια και κατά τη γνώμη του δουλεύει... Μπορεί και να χει δίκιο...αυτό που είπανε πριν, σπάει η πολλή βαρβατίλα...
fotaras13 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 O ξάδερφος του φίλου μου είναι πεπεισμένος ότι το μεγαλύτερο μυστικό για να κατακτήσει μια γυναίκα είναι να φοράει 2 σταγόνες γυναικείο άρωμα. Δεν ξέρω που το άκουσε αλλά το κάνει εδώ και χρόνια και κατά τη γνώμη του δουλεύει... αυτό είναι απο τα αγαπημένα του φίλου μου, αλλά σταμάτησε να βγαίνει. Είχα κι εγώ το γυναικείο, και παρότι πολύ γλυκό είχε μια φρεσκάδα. rykiel.jpg Υπάρχει κατηγορία γυναικών που αρέσκεται ιδιαίτερα σε γυναικωτά αξεσουάρ (αρωματα, ρολόγια, βραχιόλια κα) και σε "γυναικεία" αυτοκίνητα (fiat 500,vw beetle,copen κλπ) ιδιαίτερα.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 εγώ αγαπώ αυτή, αλλά δυστυχώς κρατάει πολύ λίγο στο δέρμα μου και γι'αυτήν την τιμή θέλω να ψεκάζω μια φορά και να μυρίζω τουλ.12 ώρες Τελικά είχες δίκιο. Της έδωσα μια ευκαιρία τώρα που τελείωσε η tobacco vanile. Εντελώς διαφορετικό από το προηγούμενο αλλά εξίσου ενδιαφέρον. Επίσης όπως βλέπουμε, με τα 100ml βγάζω περίπου 4.5 μήνες.
Leanousios Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 Καλησπέρα, Μπορεί να προτείνει κάποιος που να αγοράσω φθηνά τη Creed aventus ;
totem_lost Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 Στις 21/1/2017 στις 1:49 ΜΜ, fotaras13 είπε Υπάρχει κατηγορία γυναικών που αρέσκεται ιδιαίτερα σε γυναικωτά αξεσουάρ (αρωματα, ρολόγια, βραχιόλια κα) και σε "γυναικεία" αυτοκίνητα (fiat 500,vw beetle,copen κλπ) ιδιαίτερα. Γυναικωτό αξεσουάρ το ρολόι; Πόσο πίσω έχω μείνει.. 2
YourTrueLegend Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 13 minutes ago, Leanousios said: Καλησπέρα, Μπορεί να προτείνει κάποιος που να αγοράσω φθηνά τη Creed aventus ; Ασχημη κολωνια με υπερβολικο hype. Και φυσικα πανακριβη. That being said, εχε υποψιν οτι οταν ξεκινας με τετοια ερωτηματα για ακριβες κολωνιες σαν την aventus, το πιθανοτερο σεναριο ειναι καταληξεις σε υπερτιμημενη μαιμου νομιζοντας οτι πηρες την οριτζιναλ φθηνα... Ειδικα στις κολωνιες ειναι στανταρακι. Οποτε στη θεση σου, αν δεν με φταναν τα λεφτα για να παω να την αγορασω απο επωνυμο και αξιοπιστο καταστημα, θα πηγαινα απευθειας να ψαξω καποια απομιμηση της. Επεξ/σία 15 Αυγούστου 2018 από YourTrueLegend
someone- Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 δοκιμασα σήμερα το ανδρικο αρωμα της apivita και μου αρεσε και σκέφτομαι να το τσιμπησω, το εχει δοκιμασει καποιος; η καποιο του korre???
GeorgeRT103 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 Έχουν περάσει από τα χέρια μου όλες σχεδόν οι ανδρικές κολόνιες . Αυτή τη στιγμή έχω γύρω στις 30 που χρησιμοποιώ εναλλάξ. Μια φοβερή που πήρα τελευταία και με τρέλανε είναι η gaultier le male le parfum και είναι καινουρια του 2020.
papoys1 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Που το βρήκες μετά από δύο χρόνια;;;;; Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2021 από papoys1
giorgaras_OGAME Δημοσ. 24 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2021 Dior sauvage eau de parfum και έχεις λύσει το πρόβλημα σου 1
Xejolontas Δημοσ. 24 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2021 Στις 2/6/2017 στις 9:41 ΜΜ, billdanos είπε Τελικά είχες δίκιο. Της έδωσα μια ευκαιρία τώρα που τελείωσε η tobacco vanile. Εντελώς διαφορετικό από το προηγούμενο αλλά εξίσου ενδιαφέρον. Επίσης όπως βλέπουμε, με τα 100ml βγάζω περίπου 4.5 μήνες. Γαμαει η Tom Ford κεράσι!!
giorgaras_OGAME Δημοσ. 24 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2021 34 λεπτά πριν, Xejolontas είπε Γαμαει η Tom Ford κεράσι!! Από Tom Ford μόνο η Leather η μαύρη μου αρέσει όλες οι άλλες μου θυμίζουν πατσουλια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα