Valerie_ Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 πραγματι πολυ δυνατο αρωμα και με τεραστια διαρκεια. Αλλα, πανακριβη. Προσωπικα ποτε δεν θα εδινα τοσα για ενα αρωμα, απτη στιγμη που μπορω να βρω ισαξιο του στην μιση τιμη. επισης, πηγαινε και δοκιμασε την Noir Extreme του tom. σε μαγαζί με αρώματα δουλεύεις; ξέρεις πως μυρίζει κάθε άρωμα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SoFiA11 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Ρετινοειδη αισθηση...Μου αρεσε..Θα το λεω και γω!!! μόνο στ'αγγλικά ξέρω να το πω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex-V Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 σε μαγαζί με αρώματα δουλεύεις; ξέρεις πως μυρίζει κάθε άρωμα! Χαχα εχω μυρισει παρα μα παρα πολλα αρωματα και εχω φορεσει επισης πολλα και εχω μαθει ποια κρατουν σε διαρκεια, ποια ειναι εντονα, ποια εχουν γινει reformulation και ποια αρεσουν πολυ στο αντιθετο φυλο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jennyV Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 αυτή φοράει ο φιλος μου και τη λατρεύουμε και οι 2. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Τέλεια η invictus Την έχω σαν δεύτερη μετά την paco rabanne one million Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 αχ η ινβικτους.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex-V Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 αυτή φοράει ο φιλος μου και τη λατρεύουμε και οι 2. Παρε την invictus aqua που βγηκε πριν κατι μηνες. Θα παθεις πλακα και τραβαει αρκετα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Super Moderators Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 πραγματι πολυ δυνατο αρωμα και με τεραστια διαρκεια. Αλλα, πανακριβη. Προσωπικα ποτε δεν θα εδινα τοσα για ενα αρωμα, απτη στιγμη που μπορω να βρω ισαξιο του στην μιση τιμη. επισης, πηγαινε και δοκιμασε την Noir Extreme του tom. Αυτή ήταν η προηγούμενη αλλά κάπου δεν με ξετρέλανε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SoFiA11 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Ρετινοειδη αισθηση...Μου αρεσε..Θα το λεω και γω!!! το βρήκα σε λεξικό τελικά: ο ρητινώδης 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 αυτή γιατί την σταμάτησαν γαμώτο;;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insomnia888 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 οτιδήποτε περιέχει σανδαλόξυλο, απαραίτητο συστατικό αληθινής ανδρικής κολώνιας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
genius_13 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Προσωπικά χρησιμοποιώ τις παρακάτω Site: PradaL'Homme Eau De Toilette Site: DavidoffCool Water Night Dive Eau de Toilette Site: GiorgioArmani Code Ice Η τελευταία είναι αρκετά έντονη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 αυτή γιατί την σταμάτησαν γαμώτο;;;; Τι μου θυμησες τωρα.. Την ειχα πρωτοκαβατζωσει δοκιμασει απο τον αδερφο μου πριν πολλαααα χρονια. Ωραιοτατη. Τωρα παιζω με Bvlgari Man Extreme Kαι την Ηugo Boss Dark Blue @Alex-V comments? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fotaras13 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Τέλεια η invictus Την έχω σαν δεύτερη μετά την paco rabanne one million Το ένα πιο γυναικωτό από το άλλο... Έβαζα million παλιότερα και μια φορά ειχα βγει με μια φίλη και σκάει μια άκυρη και τη ρωτάει: "Υπέροχο το άρωμα σου, ποιο είναι;" Τοτε η φίλη μου γυρνάει και της λέει "του παιδιού μυρίζει έτσι ωραία όχι η δική μου!" Και μου λέει αυτή: "Αχχχ φοράς γυναικείο άρωμα;" 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Χαχαχαχαχα Δεν πειραζει Είμαι μπρουταλ με γυναικωτα αρώματα Τις έχω για να σπάνε την βαρβατιλα μου 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα