Προς το περιεχόμενο

Ανδρική κολώνια

Thaninho

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Οταν βαζω την κολωνια πισω απο τα αυτια με τσουζει.

Τι μπορω να κανω για αυτο;

απλωσε μια παρα παρα πολυ μικρη ποσοτητα βαζελινης (χωρις πλακα). παρα πολυ λιγο ομως για να μην γυαλιζεις κιολας. ισως ειναι πολυ ευαισθητο το δερμα σου εκει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

μου έκαναν δώρο πρόσφατα, δηλαδή πριν 3-4 μήνες, την premium ii του κορρέ και μου έκανε πολύ καλή εντύπωση, την ξαναπήρα και μόνος μου

https://www.skroutz.gr/s/5620770/Korres-Premium-II-Eau-de-Parfum-50ml.html

μου έκαναν δώρο πρόσφατα, δηλαδή πριν 3-4 μήνες, την premium ii του κορρέ και μου έκανε πολύ καλή εντύπωση, την ξαναπήρα και μόνος μου

https://www.skroutz.gr/s/5620770/Korres-Premium-II-Eau-de-Parfum-50ml.html

Μέσω σόγια Ελλάς την πήρα πολύ φτηνά αλλά δεν με άρεσε

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • Super Moderators

Νέος έρωτας! Μυρίζει όπως ακριβώς το λέει και το όνομά του. Επίσης η μυρωδιά παίζει να κρατάει και για ...24 ώρες μετά το ψέκασμα! :)

_10765214.jpg

• Like 3

• Super Moderators

εγώ αγαπώ αυτή, αλλά δυστυχώς κρατάει πολύ λίγο στο δέρμα μου και γι'αυτήν την τιμή θέλω να ψεκάζω μια φορά και να μυρίζω τουλ.12 ώρες :unsure:

Tom-Ford-Private-Blend-Oud-Wood.jpg

Τη δοκίμασα πριν καταλήξω στην tobacco και όντως φάνηκε η πιο "αδύναμη" της σειράς ως προς την ένταση. Μου θύμισε (τουλάχιστον πάνω μου) μυρωδιά σα να βγήκες από το ντους. 

Και πριν προλάβετε να με κράξετε, να τονίσω πως όλη αυτή η σειρά είναι unisex... :P

όντως είναι :-)  αλλά μερικά τείνουν να είναι πιο αρρενωπά όπως το Patchouli absolu..πάντως αυτό που είπες είναι όντως unisex μυρωδιά αλλά αυτό που είπα εγώ θεωρείται πιο masculine...σε μένα πάντως πάει

Νέος έρωτας! Μυρίζει όπως ακριβώς το λέει και το όνομά του. Επίσης η μυρωδιά παίζει να κρατάει και για ...24 ώρες μετά το ψέκασμα! :)

_10765214.jpg

πραγματι πολυ δυνατο αρωμα και με τεραστια διαρκεια. Αλλα, πανακριβη. Προσωπικα ποτε δεν θα εδινα τοσα για ενα αρωμα, απτη στιγμη που μπορω να βρω ισαξιο του στην μιση τιμη.

επισης, πηγαινε και δοκιμασε την Noir Extreme του tom. ;)

• Like 1

πραγματι πολυ δυνατο αρωμα και με τεραστια διαρκεια. Αλλα, πανακριβη. Προσωπικα ποτε δεν θα εδινα τοσα για ενα αρωμα, απτη στιγμη που μπορω να βρω ισαξιο του στην μιση τιμη.

επισης, πηγαινε και δοκιμασε την Noir Extreme του tom. ;)

Έχω το noir femme που λένε ότι μοιάζει πολύ με το noir extreme και ομολογώ ότι αν και δεν είμαι φαν της βανίλιας (καθόλου δλδ) και των πολύ γλυκών αρωμάτων σ'αυτό μου αρέσει πολύ!!Πολύ ωραία πινελιά είναι και η νότα μαστίχας!!Του δίνει μια ρετινοειδή αίσθηση..Πολύ ωραίο

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...