panosno1com Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 τί ακριβώς σου αρέσει απ' αυτήν; Συναντηθηκα με εναν φιλο μου απ το σχολειο και σε καποια φαση θυμηθηκαμε τη κολωνια που φορουσαμε και οι δυο , την ειχαμε βαλει σε μια σημαντικη στιγμη και γι αυτο ειιπα να την αγορασω ,συναισθηματικοι λογοι ! (δεν μου κανει αδειο μπουκαλακι ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex-V Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 τί καρπό; ελιας απο την μεσα μερια του καρπου στο χερι. στα συγκεκριμενα σημεια που ανεφερα μυριζει εντονοτερα και κραταει περισσοτερο το αρωμα (αναλογως το δερμα του καθενος παντα) επισης, οσο και αν φαινεται περιεργο, το καλυτερο σημειο ειναι αφαλος. Ακουγεται παραξενο, αλλα ειναι το σημειο με την μεγαλυτερη θερμοτητα στο σωμα μας, με αποτελεσμα το αρωμα να κραταει παρα πολυ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Razor_7 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Καλά που διευκρίνισες ελιάς. Άμα είναι και βάζεις πάντως σε καρπούς,αφαλούς,@@,μασχάλες, πάω πάσο. Το θέμα είναι πιστεύεις ότι θα κάτσει να μυρίσει κανείς αυτά τα σημεία; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex-V Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Καλά που διευκρίνισες ελιάς. Άμα είναι και βάζεις πάντως σε καρπούς,αφαλούς,@@,μασχάλες, πάω πάσο. Το θέμα είναι πιστεύεις ότι θα κάτσει να μυρίσει κανείς αυτά τα σημεία; Δεν με καταλαβες. Δεν ειπα οτι θα κατσει να μυρισει καποιος αυτα τα σημεια (ιδιαιτερα τον αφαλο). Ειπα οτι διαμεσω αυτων των σημειων μυριζει στους γυρω σου περισσοτερο το αρωμα, παροτι αν το βαλεις σε καποια αλλα σημεια του σωματος σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Adon1s Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 χρόνια τωρα φοραω την Gucci by Gucci . Έχει γίνει ενα με εμένα . Πήγα σε ενα αρωματαδικο προχθές και πήρα την Envy της Gucci πάλι για δοκιμη. Παλαιοτερα φορουσα επι χρόνια την κλασσική Burberry London , μέχρι που ενας φιλος μου ξεκινσηε να την φοραει και ξενερωσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SoFiA11 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 πρέπει να σαι ο Φασούλας για να μυρίσει κάποιος τον αφαλό σου έτσι, δήθεν τυχαία 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hellaslover Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 πρέπει να σαι ο Φασούλας για να μυρίσει κάποιος τον αφαλό σου έτσι, δήθεν τυχαία Η μπορει πανω στη πραξη να σου πει "τι ωγαια που μυγιζεις" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SoFiA11 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 τς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Razor_7 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 πρέπει να σαι ο Φασούλας για να μυρίσει κάποιος τον αφαλό σου έτσι, δήθεν τυχαία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
normal40 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Για την joop τι λέτε; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex-V Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Για την joop τι λέτε; ομορφη, αλλα εγινε reformulation. δεν κραταει οσο κρατουσε. για την κλασσικη λες να φανταστω. την μωβ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
normal40 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 ομορφη, αλλα εγινε reformulation. δεν κραταει οσο κρατουσε. για την κλασσικη λες να φανταστω. την μωβ. Ναι, φίλος που την έχει μου λέει ότι κρατάει πάνω από 8 ώρες, δεν ξέρω πόσο κρατούσε παλιά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex-V Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Ναι, φίλος που την έχει μου λέει ότι κρατάει πάνω από 8 ώρες, δεν ξέρω πόσο κρατούσε παλιά. Οντως κραταει πολλες ωρες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fotaras13 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Για την joop τι λέτε; Άρωμα πολυφορεμένο που δεν εντυπωσιάζει πλέον . Και δεν πάει σε όλους (το βασικότερο) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
normal40 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Άρωμα πολυφορεμένο που δεν εντυπωσιάζει πλέον . Και δεν πάει σε όλους (το βασικότερο) Εντάξει και τα Nike τα φοράνε όλοι δεν λέει κάτι αυτό, πάλι πρώτα σε πωλήσεις είναι θα την δοκιμάσω πάντως γιατί μια φορά που έβαλα από τον φίλο μου άρεσε σε πολύ κόσμο στην δουλειά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα