Alex-V Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Εγώ εδώ και 3 χρόνια φοράω one million paco rabanne. Παίρνω κάθε χρόνο μία 200ml στα 70€ και είμαι οκ. Σαν καβαντζα έχω την invictus πάλι από paco rabanne ομορφα αρωματα και τα 2, αλλα πλεον τις φοραει ο καθε πικραμενος, δυστυχως. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Ε σε αυτό δεν μπορώ να κάνω κάτι Λογικά μόνο ότι αρέσει σε πολύ κόσμο μπορώ να διαπιστωσω με αυτό που μου λες Δηλαδή την φοράει η πλεμπα και φτωχολογιά αυτή την Κολωνια; Είναι Κολωνια της εργατιάς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Razor_7 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Επεσα πανω στο τοπικ googleαρωντας. Εφαγα "κολλημα" να αγορασω ξανά τη κολωνια scoprio τη κοκκινη ! Ξερετε που μπορω να τη βρω ? Κοιταξα στο site του χοντος σεντερ αλλα δεν τη βρηκα :/ Μηπως δεν παραγεται πια? τη φορουσα πριν 10 χρονια στο λυκειο γι αυτο τί ακριβώς σου αρέσει απ' αυτήν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex-V Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Ε σε αυτό δεν μπορώ να κάνω κάτι Λογικά μόνο ότι αρέσει σε πολύ κόσμο μπορώ να διαπιστωσω με αυτό που μου λες Δηλαδή την φοράει η πλεμπα και φτωχολογιά αυτή την Κολωνια; Είναι Κολωνια της εργατιάς; χαχαχα. απλα υπαρχουν πολυ καλυτερα αρωματα να παρεις, που παλι ειναι γνωστα, αλλα το φορανε λιγοτεροι. πχ, ενα χειμωνιατικο, CH MEN PRIVE! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 και που ξέρεις ότι την φοράνε λιγότεροι; Έχεις κάνει γκάλοπ; Ωραία φαίνεται πάντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 μύρισα τυχαία την sauvage από dior και μου άρεσε πολύ παίδες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex-V Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 και που ξέρεις ότι την φοράνε λιγότεροι; Έχεις κάνει γκάλοπ; Ωραία φαίνεται πάντως. εεε ξερω τι σου λεω μύρισα τυχαία την sauvage από dior και μου άρεσε πολύ παίδες. παρα πολυ καλη. καλοκαιρινη και τραβαει αρκετα το γυναικειο φυλο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vrwmiaris Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 μύρισα τυχαία την sauvage από dior και μου άρεσε πολύ παίδες.Θα την πάρω,Υ.Γ.δεν πιστεύω να την φόραγε κανένας από εκείνους που ρίχνουν το πουλόβερ στην πλάτη ,ε; 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickname2016 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 μόνο Burberry - London. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 παρα πολυ καλη. καλοκαιρινη και τραβαει αρκετα το γυναικειο φυλο. πολύ "πικάντικη" μου φάνηκε για καλοκαιρινή :/ Θα την πάρω, Υ.Γ.δεν πιστεύω να την φόραγε κανένας από εκείνους που ρίχνουν το πουλόβερ στην πλάτη ,ε; καλά,μύρισε την πρώτα μη βιάζεσαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex-V Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Οντως ειναι πικαντικη, αλλα ειναι πςρισσοτερο για καλοκαιρι. Ειδικα βραδυ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
McNerd Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Όλοι λενε μάρκα κολώνιας αλλα κανείς δε λέει πού τη βάζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex-V Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Όλοι λενε μάρκα κολώνιας αλλα κανείς δε λέει πού τη βάζει. Καρπο, πισω απο τα αυτια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Razor_7 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Καρπο, πισω απο τα αυτια τί καρπό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mikeasdf Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 μόνο Burberry - London. Αυτη θα παρω τα χριστουγεννα (χυμα φυσικα) και σκεφτομαι ακομα 1 αλλα δε ξερω ποια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα