Vasilismag Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 One million από μένα, απίστευτο άρωμα, ξυπνάει πολλές αισθήσεις Αλλά όπως προείπαν, το να κάνεις δώρο άρωμα σε κάποιον είναι.. πιο προσωπικό.Υπαρχει εδω στην ελλαδα ετσι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Iris_89 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Υπαρχει εδω στην ελλαδα ετσι; Ναι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannakos94 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 One million από μένα, απίστευτο άρωμα, ξυπνάει πολλές αισθήσεις Αλλά όπως προείπαν, το να κάνεις δώρο άρωμα σε κάποιον είναι.. πιο προσωπικό. Αμαν πια ολες σας με αυτο το αρωμα. τοσο εντονο πως σας αρεσει δεν μπορω ν καταλαβω. Σε οποιον αντρα εχω ρωτησει ακουω οτι δεν τους αρεσει παντως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Iris_89 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Αμαν πια ολες σας με αυτο το αρωμα. τοσο εντονο πως σας αρεσει δεν μπορω ν καταλαβω. Σε οποιον αντρα εχω ρωτησει ακουω οτι δεν τους αρεσει παντως Αυτό σημαίνει πως πέτυχαν οι δημιουργοί του αρώματος τον σκοπό τους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilismag Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 ΝαιΔεν υπαρχει ομως σε notos galleries η hondos center Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lambroszekis Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Korres δαγκωτό ήδη έχω ξοδέψει δύο μπουκαλάκια και είμαι στο τρίτο ωραία αρώματα και σε τιμές κάτω του 20αρικου Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
φραμπάλα Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 top 5 καλύτερων γυναικείων κολωνιών: 1. dolce gabbana η μπορντώ 2. light blue dolce gabbana 3. si giorgio armani 4. pure poison christian dior 5. noa cacharel (εφηβική) ποιες γυναικείες κολώνιες προτιμάτε; είναι κάποια καλή που δεν έχω εντοπίσει ακόμη; επίσης πολλές φοράνε την narcisso rodriguez Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
j0hnn1e Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 επίσης πολλές φοράνε την narcisso rodriguez και nina ricci και είμαστε κομπλε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anwnymh29 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Golden delicious φοβερη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 top 5 καλύτερων γυναικείων κολωνιών: 1. dolce gabbana η μπορντώ 2. light blue dolce gabbana 3. si giorgio armani 4. pure poison christian dior 5. noa cacharel (εφηβική) ποιες γυναικείες κολώνιες προτιμάτε; είναι κάποια καλή που δεν έχω εντοπίσει ακόμη; επίσης πολλές φοράνε την narcisso rodriguez Δεν υπαρχει καλυτερο γυναικειο αρωμα για μενα απο το Mademoiselle της Chanel. Δεν ξερω τι εχουν ριξει εκει μεσα αλλα ο,τι κι αν ειναι λειτουργει Επισης ειμεθα offtopic. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
φραμπάλα Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 εμένα γιατί μου βρωμάει η mademoiselle όπως και όλες οι chanel;; ειδικά η Νο5. η nina ricci αδιάφορες η golden delicious μυρίζει σαν πράσινο μήλο; γιατί οφτόπικ; δεν υπήρχε για γυναικείες κολώνιες κι έτσι συνέχισα στις αντρικές 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
j0hnn1e Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 η nina ricci αδιάφορες ban.- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
φραμπάλα Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 top 5 καλύτερων γυναικείων κολωνιών: 1. dolce gabbana η μπορντώ 2. light blue dolce gabbana 3. si giorgio armani 4. pure poison christian dior 5. noa cacharel (εφηβική) ποιες γυναικείες κολώνιες προτιμάτε; είναι κάποια καλή που δεν έχω εντοπίσει ακόμη; επίσης πολλές φοράνε την narcisso rodriguez αφαιρώ την si και προσθέτω happy της clinique και tommy girl από tommy hilfiguer Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 καλά όλες οι άλλες ρε φραμπάλα ,αλλά Light blue? μα light blue? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Πρόσφατα μου έκανε κλικ η D&G The One και μια της Hugo Boss δεν θυμάμαι ονομασία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα