Nabuko Δημοσ. 26 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2021 Στις 24/7/2021 στις 9:43 ΠΜ, Xejolontas είπε Γαμαει η Tom Ford κεράσι!! Αι ντοντ Φακ... Γιου του Φακ... Εβερυ μποντυ ιν Δις ταουν Φακς, εξεπτ του μι...!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dl3921 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2023 Καλησπέρα σας. Βρήκα ξεχασμένο ένα aftershave της str8 με την ονομασία the marine state. Πρέπει να έχει σταματήσει να κικλοφορει σίγουρα καμία 20ετια. Επειδή μου αρέσει πολύ η συγκεκριμένη μυρωδιά αλλά δεν κραταει καθόλου διαρκεια, γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει κάτι αντίστοιχο σε κολωνία; Θα προτιμούσα απαντήσεις από ανθρώπους που γνωρίζουν στα σίγουρα και όχι από αναζητήσεις στο γκουγκλ την οποία έχω ήδη κάνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisxkar Δημοσ. 28 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) On 15/08/2018 at 14:43, totem_lost said: Γυναικωτό αξεσουάρ το ρολόι; Πόσο πίσω έχω μείνει.. και το μπανιο/σαπουνι επισης αν δεν βρωμας ιδρωτα ανακατεμενο με wd40 και κολωνια δεν σε πλησιαζουν οι γυναικες. Επεξ/σία 28 Ιουλίου 2023 από chrisxkar Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα