HALF EVIL Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 http://www.ralphlaur...oductId=1784350 Πάντα μου άρεσε πολύ. Αυτή η Armani Code ρε παιδιά που αναφέρουν πολλοί , δεν κρατάει ούτε μισή μέρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
G10 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Dior Homme Η καλυτερη κολώνια ever ... Και επιδράει και πολύ καλά στις γυναίκες!!! Με κλειστά μάτια αγόρασε την Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Old Spice. Γκομενομαγνήτης για όσες κοπέλες γουστάρουν πολύ μυρωδιά που τους θυμίζει μπαμπά, παππού. βέβαια για τα σημερινά νέα κοριτσούδια άκυρο γιατί δεν θα ξέρουν καν την μυρωδιά του old spice. Ααααχ τί θυμήθηκα! Α! Και το after shave μαζί πακέτο! Και για να σοβαρευτώ λιγουλάκι, ωραιότατα μυρίζει και τούτο εδώ Και φυσικά αυτό 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
misteras Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Dolce & Gabbana η κλασσική. You cant go wrong. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freedubus Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) davidoff hot water Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου 2012 από freedubus Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noob Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Αzzaro Chrome και Givenchy Play (το μαυρο)...ριξε ενα ματι και σε αυτες Δοκίμασα τη Givenchy Play-δε θυμάμαι ποιο χρώμα μπουκαλάκι κρατούσε η πωλήτρια που μου την έβαλε-αλλά μου έκανε εντύπωση που η μυρωδιά έμεινε μέχρι το άλλο πρωί και συνέχισε να μυρίζει μετά από καλό πλύσιμο..wtf? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilismag Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Καλησπερα σας!ειχε καποιος γνωστος μου μια κολονια prada,αλλα δεν ξερω που μπορωνα τη βρω!ειχε τετραγωνο σχημα με ξυλινο περιβλημα και το χρωμα απο το μπουκαλακι κοκκινιζε!ξερει καποιος ποια ακριβως ειναι;ευχαριστω πολυ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannakos94 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 παιδια κανεις γνωμη γι αυτη http://www.skroutz.gr/s/3805354/Roberto-Cavalli-Just-Cavalli-Him-Eau-de-Toilette-Spray-50ml.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilismag Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Την εχω την ειχα παρει απο τα notos galleries!ωραιο αρωμα παιδια κανεις γνωμη γι αυτη http://www.skroutz.gr/s/3805354/Roberto-Cavalli-Just-Cavalli-Him-Eau-de-Toilette-Spray-50ml.html Την ειχα παρει απο τα notos galleries!ωραιο αρωμα αλλα δεν ξετρελενει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aneurysm Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Αzzaro Chrome, χωρίς πολλά πολλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannakos94 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Την ειχα παρει απο τα notos galleries!ωραιο αρωμα αλλα δεν ξετρελενει σαν αρωμα ξερω οτι μ αρεσει , απλα μου χουν πει οτι δεμ εμενε γ πολυ η μυρωδια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Iris_89 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 One million από μένα, απίστευτο άρωμα, ξυπνάει πολλές αισθήσεις Αλλά όπως προείπαν, το να κάνεις δώρο άρωμα σε κάποιον είναι.. πιο προσωπικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilismag Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 σαν αρωμα ξερω οτι μ αρεσει , απλα μου χουν πει οτι δεμ εμενε γ πολυ η μυρωδιαοχι δεν κραταει πολυ την βαζεις πρωι το μεσημερι προς το απογευμα εχει δεν μυριζει σχεδον καθολου One million από μένα, απίστευτο άρωμα, ξυπνάει πολλές αισθήσεις Αλλά όπως προείπαν, το να κάνεις δώρο άρωμα σε κάποιον είναι.. πιο προσωπικό.Ειναι ευκολο να μας στειλεις μια φοτο απο το μπουκαλακι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mikeasdf Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Moschino Forever Την πηρα απο λαθος και κατεληξα να την λατρευω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Iris_89 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 οχι δεν κραταει πολυ την βαζεις πρωι το μεσημερι προς το απογευμα εχει δεν μυριζει σχεδον καθολου Ειναι ευκολο να μας στειλεις μια φοτο απο το μπουκαλακι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα