Thaninho Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Εχει ενα φιλαρακι γενεθλια και θελω να του κανω δωρο μια κολώνια. Πριν παω στο γνωστο καταστημα θα ηθελα να ακουσω τις γνωμες σας για τις παρακατω Jean Paul Gaultier - Le Male Summer 2012 Marc Jacobs - Bang Eau De Toilette Spray Paco Rabanne - 1 Million Hugo Boss - Hugo Just Different Boss Orange for Men CK Free Burberry Brit eau Carolina Herrera 212 VIP Hugburberry brit eau o Boss - Hugo Just Different JeBoss Orange for Menan Paul Gaultier - Le Male Summer 2012 Jean Paul Gaultier - Le Male Summer 2012 Jean PPaco Rabanne 1 Millionaul Gaultier - Le Male Summer 2012 Jean Paul Gaultier - Le Male Summer 2012 Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου 2012 από Thaninho Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
totem_lost Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Θα ήταν πιο εύκολο αν μας έγραφες απλώς τα ονόματα. Εγώ προσωπικά λατρεύω την Armani Code. Δες την κ αυτή! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
athlios Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Ουαν μιλιον. Σταθερη αξια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nilosgr Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Εγω για βραδυ βαζω Scorpion την κοκκινη 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 αν δεν ξερεις οτι φοραει ενα απο αυτα, μην του παρεις αρωμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thaninho Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 δεν φοραει κανενα απο αυτα αλλα οτι και να του παρω θα του αρεσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haldol Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Θα του αρέσει για λόγους ευγένειας (έτσι θα σου πει), αλλά δε θα το φορέσει ποτέ. Δε θα το ευχαριστηθεί σαν δώρο. Εάν δε ξέρεις τι άρωμα του αρέσει, μη πάρεις άρωμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nilosgr Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Ααα ξέχασα να σου πω ότι στο χωριό μου δεν παίρνουμε δώρο αρώματα, επειδή λέει μετά θα τσακωθείς με τον εορτάζον... :-P Εεε κι άμα τύχει να μας πάρει κάποιος για δώρο ένα άρωμα, (πχ δεν ξέρει το παραπάνω fact ή το ξέχασε) του δίνουμε χρήματα (πχ μισό ευρώ) ώστε να την "αγοράσουμε" και να μην είναι δώρο, άρα και να μην τσακωθούμε. Χαχαχαχα :-D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cris41 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Παρε κατι αλλο. Ειναι περιεργο δωρο οι κολωνιες. Ή παρε και βαλε καρτα αλλαγης! Εγω παντως την "The One(την κανονικη)" δε την αλλαζω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thaninho Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 οχι μαγκες μου ειχε πει οτι θελει να παρει κολωνια και να παμε μαζι για παρεα..... αυτος φοραει κατι κολωνιες της πλακας που πιο πολυ βρομαν παρα μυριζουν ωραια. Το οτι θα του αρεσει το εχω 95% συγουρο γιατι εχουμε πανω κατω το ιδιο γουστο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Λοιπον μαρεσουν πολυ: givenchy neo π (δεν εκανα λαθος, π ελληνικο) Armani code που σου ειπαν και 1 million Disquared wood (βγαινουν 3 η μια ειναι η he wood η αλλη ειναι η wood rocky mountain και η αλλη ειναι η wood silver wind) εγω τρελαινομαι για την rocky mountain (δεν ξερω αν ειναι καταλληλη για χειμωνα η σειρα wood, αλλα για καλοκαιρι, ανοιξη, φθινοπωρο ειναι τελεια. Πχ καλοκαιρι αν βαλω ή μυρισω σε αλλον την 1 million μπορει και να πεθανω (γλυκια και βαρια) αλλα χειμωνα τα σπαει. Βεβαια υπαρχουν και αλλες κολωνιες που μαρεσουν αλλα δεν μυριζουν καλα σε μενα. Βασικο ειναι να σου παει και οποια κολωνια παρεις πανω σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick#18 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Αzzaro Chrome και Givenchy Play (το μαυρο)...ριξε ενα ματι και σε αυτες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dhmhtrhs79 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Hugo Boss - Dark Blue Hugo Boss - In Motion Chanel - Allure Homme Sport Carolina Herrera - CH Men Dolce & Gabbana - Masculine Από τις ήδη προτεινόμενες Armani Code, Paco Rabbane Million Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 γνωμες για αυτες που εγραψες τοτε: μυριζουν καλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα