Προς το περιεχόμενο

Ανδρική κολώνια

Thaninho

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχει ενα φιλαρακι γενεθλια και θελω να του κανω δωρο μια κολώνια. Πριν παω στο γνωστο καταστημα θα ηθελα να ακουσω τις γνωμες σας για τις παρακατω

Jean Paul Gaultier - Le Male Summer 2012

Marc Jacobs - Bang Eau De Toilette Spray

Paco Rabanne - 1 Million

Hugo Boss - Hugo Just Different

Boss Orange for Men

CK Free

Burberry Brit eau

Carolina Herrera 212 VIP

Hugburberry brit eau o Boss - Hugo Just Different

JeBoss Orange for Menan Paul Gaultier - Le Male Summer 2012

Jean PPaco Rabanne 1 Millionaul Gaultier - Le Male Summer 2012

Επεξ/σία από Thaninho
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Θα του αρέσει για λόγους ευγένειας (έτσι θα σου πει), αλλά δε θα το φορέσει ποτέ. Δε θα το ευχαριστηθεί σαν δώρο. Εάν δε ξέρεις τι άρωμα του αρέσει, μη πάρεις άρωμα.

• Like 1

Ααα ξέχασα να σου πω ότι στο χωριό μου δεν παίρνουμε δώρο αρώματα, επειδή λέει μετά θα τσακωθείς με τον εορτάζον... :-P

Εεε κι άμα τύχει να μας πάρει κάποιος για δώρο ένα άρωμα, (πχ δεν ξέρει το παραπάνω fact ή το ξέχασε) του δίνουμε χρήματα (πχ μισό ευρώ) ώστε να την "αγοράσουμε" και να μην είναι δώρο, άρα και να μην τσακωθούμε.

Χαχαχαχα :-D :-D

Παρε κατι αλλο. Ειναι περιεργο δωρο οι κολωνιες. Ή παρε και βαλε καρτα αλλαγης! Εγω παντως την "The One(την κανονικη)" δε την αλλαζω!

οχι μαγκες μου ειχε πει οτι θελει να παρει κολωνια και να παμε μαζι για παρεα..... αυτος φοραει κατι κολωνιες της πλακας που πιο πολυ βρομαν παρα μυριζουν ωραια. Το οτι θα του αρεσει το εχω 95% συγουρο γιατι εχουμε πανω κατω το ιδιο γουστο

Λοιπον μαρεσουν πολυ:

givenchy neo π (δεν εκανα λαθος, π ελληνικο)

Armani code που σου ειπαν και 1 million

Disquared wood (βγαινουν 3 η μια ειναι η he wood η αλλη ειναι η wood rocky mountain και η αλλη ειναι η wood silver wind) εγω τρελαινομαι για την rocky mountain (δεν ξερω αν ειναι καταλληλη για χειμωνα η σειρα wood, αλλα για καλοκαιρι, ανοιξη, φθινοπωρο ειναι τελεια. Πχ καλοκαιρι αν βαλω ή μυρισω σε αλλον την 1 million μπορει και να πεθανω (γλυκια και βαρια) αλλα χειμωνα τα σπαει.

Βεβαια υπαρχουν και αλλες κολωνιες που μαρεσουν αλλα δεν μυριζουν καλα σε μενα. Βασικο ειναι να σου παει και οποια κολωνια παρεις πανω σου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...